• Wolfstein

    IVF pappor...

    Hej!
    Ny medlem på FL och den här tråden. Vi genomgår just nu vår första IVF. Frun är ruvare i dag 1. Väntar med spänning och oro. Jag vill gärna komma i kontakt med andra blivande IVF pappor.

  • Wolfstein

    Uppdatering..

    Har inte varit inne på ett bra tag. Efter första IVF försöket resullterade i en färsking och två eskimåer (FET). Glada och förväntansfulla inför insättningen räknade vi de 18 långa dagarna innan vi kunde testa. Dessvärre så satte det sig inte så vi la vår förhoppning till den första FET insättningen. Givetvis fick vi vänta två månader innan detta kunde ske.

    Dagen till ära satte vi oss i bilen mot Sahlgrenska, men får ett samtal halvvägs till Göteborg att inget av FET har klarat upptiningen. Något nedtryckta i skorna beslutade vi oss ändå för att åka ner och hälsa på bror och syskonbarn, trösthandla på IKEA och Net on net.

    Nu inväntar vi IVF försök nr 2 med allt vad det innebär av hormonsprutor mm.

  • Wolfstein
    VVVeni skrev 2010-12-26 15:16:34 följande:

    Våran dotter som har komigt till världen igenom ICSI föddes den 14 dec. =) Vilken lycka!,, Kämpa på alla ni där ute, för eller senare så blir frugan gravid och då börjar äventyret =)


    Stort grattis!!
  • Wolfstein

    Liten uppdatering av läget. Är ytterst sällan här, men det händer. Nu har andra IVF försöket dragit igång. Sprutor och 2 ultraljud klara. I veckan som kommer är det dax för ett besök på det smått oromantiska rummet på reproduktionsmedicin och äggplock.. Förra omgången resulterade i 1 färsking som inte tog sig och 2 eskimåer som inte ens klarade upptiningen.. Får väl hoppas att det går vägen denna gången.

Svar på tråden IVF pappor...