• IzaS

    Decemberbarn 2004 del 21

    Hittat hit jag med.


    doddit skrev 2010-02-06 01:33:42 följande:
    Jag har också hittat hit :)Såg att det diskuterades skolval...Vi kommer välja en skola som ligger långt bort eftersom alla kompisar från dagis kommer gå där. Det är den skolan som vi tillhörde innan vi flyttade. Det kommer bli en massa skjutsande men vi kör ju redan en mil till dagis så vi är vana. Det som kan bli jobbigt är ju att vi fortfarande kör till dagis med lillasyster och nu ska några km åt andra hållet också...
    Förstår att man vill gå med sina vänner även om det kommer bli jobbigt med alla körningar, men kan vara väl värda. Bor ni i en större stad eftersom ni får köra så pass långt?

    Idag ska vi på husvisning . Vi bor i hus nu med men skulle vilja ha lite större.
    Älskar min familj!
  • IzaS
    doddit skrev 2010-02-10 09:11:14 följande:
    Som planen ser ut så kommer vi nog att flytta närmare skolan om några år men det området är lite dyrare så vi måste plugga klart först. Vi bor norr om Stockholm i en stor kommun med flera samhällen. Vi bor i det ena, skolan ligger i ett annat och dagis ute på landet.
    Aha okej då kan jag tro det blir lite åkande hit o dit, men det fixar man.

    Hur har ni det i kylan? Jag blev kvar hemma pga av den i dag då bilen vägrade starta. Barnen är på dagis, vi bor i princip granne med det så då kan jag få plugga i lugn och ro. Jag både jobbar och studerar :). På lördag ska vi hämta hem våran nya bil och då hoppas jag den är bättre på att starta då det är en helt ny bil. Ska hämta den i Södertälje, vi fick mest för våran bil där.

    Ha en bra dag.
    Älskar min familj!
  • IzaS

    I dag kom placeringsbeskedet och jag blev glad då vi fick vårat val och inte kommunens val .

    Säger som föregående talare att när man är vid datorn så blir det mest FB, men är in o kollar på Fl emellanåt . Vad är cafemaze?

    Vart bor alla någonstans? Vi bor i Västmanland.


    Älskar min familj!
  • IzaS

    Här har dem förberedande inför förskoleklass i form av gymnastik, skogsutflykter, andra utflykter. Det har vart bra tycker jag för då får dem veta lite hur det kommer att bli i förskolan.
    Dem besöker även skolan nu några gånger så att det inte alls blir främmande sen.
    nästa v har dem dock avslutning och då ska dem träffas kl 17 o sen laga mat tillsammans och hitta på massa skoj, dem skulle även ha med sig en vit mugg så antar dem ska måla den.


    Älskar min familj!
  • IzaS

    delfi2: Vad roligt med en liten bebbe till. Grattis.

    Ja att dela in barnen har dem hållt på med sen i höstas här med. så görs det varje år :).


    Älskar min familj!
  • IzaS

    Snart är det skolstart :).

    Har semester ännu o det är så skönt. Vi är ute i våran husvagn och bara myser. Är så skönt att bara slappa nu innan det är dags för alla måsten igen. Barnen till skola och förskola och jag till jobb och skola.

    Skulle ha velat besökt Ullared på semestern, men tar det lite senare i stället, utan karl o barn ;)

    Bell har med lärt sig cykla utan stödhjul, men har kunnat det ett tag.
    Ang presenter så ska man köpa vad man tycker utan att känna att man är snål, man kan inte köpa för hur mycket som helst när man blir bjuden på kalas var o varannan helg :).

    Ha en trevlig helg!


    Älskar min familj!
  • IzaS

    Här var det skolstart i dag. Det gick jättebra även om hon var lite nervös och ville att jag skulle vara kvar en stund.


    Hur har det gått för er andra?


    Älskar min familj!
  • IzaS

    Hej hej!

    Är knappt in på datorn så det blir långt mellan besöken. Kollar mest av FB då.
    Har avslutat mina studier nu så nu hinner jag nog med datorn mer. Har bara en muntlig redovisning om mig själv på teckenspråk kvar.

    Vad duktiga barn ni har. Här är det bara korta ord som gäller när hon vill läsa. skriva lite längre ord kan hon, dem hinner ju lära sig ännu så det hon kan nu är man ju så klart stolt över. Hon går även på hemspråk en dag i veckan.

    Grattis delfi till dottern o grattis sthlmtjej till nr 4 :)

    Fina bilder på era barn.

    Här har vi sjukstuga för tredje veckan i rad, tur man har sin mamma o svärmor som har ställt upp så man har fått jobba lite mellan varven.


    Älskar min familj!
Svar på tråden Decemberbarn 2004 del 21