Inlägg från: Marre78 |Visa alla inlägg
  • Marre78

    Decembermammor Hudik 05, tråd 13... Forts!

    Super Lisa för ny tråd, Tack!!
    Syns på söndag =)

  • Marre78

    Ja Lisa jag ringde men det var egentligen inget viktigt. Ville bara ha lite förslag på vad Emmy gillar, men jag lyckades hitta nåt på Åhléns....Bra med Rea

  • Marre78

    Sigrid menade kanske när Elias blev ledsen och inte hittade ner själv. Han skulle ju hänga på tjejerna efter att Jesper åkt hem men han hann inte riktigt med deras tempo och blev kvar där uppe ensam. Men det var ingen fara allt gick bra, hälsa Sigrid det

    Tack själva för kalaset. Elias målade glatt med sina nya färgpennor när han kom hem. Tack Alva!!

  • Marre78

    Bettan: Säger som Sofi: Ta INTE Hälsingebygg!!! I övrigt vet jag inget om nån annan.

    Lisa: Jag skriver som nån på FB som kommenterat ditt inlägg. Du skulle väl egentligen blivit förvånad om du hade haft väskan med dig hem Skönt iaf att DU är på svensk mark igen. Det är alltid lika spännande att följa dig på dina jobbresor via vebben

    Nu ska här sovas. Natti

  • Marre78

    Hej och god helg på er!!!

    Jag älskar fredagar!!!!!!!!!!!!!
    Har ju tidigare nästan aldrig jobbat bara på veckodagarna men nu när man gör det är ju helgerna bara sååååå underbara

    Idag var jag ledig så vi följde med syster med barn till Iggesund för att bada. Elias behöver verkligen träna sin vatten vana. Han är rädd och försiktig, men det kommer kanske?? Funderar på att anmäla honom till plask & lek för 3-4 åringar till hösten.

    Imorn är det kalas på buspalatset för Edvin som fyllt 6 år. Det var egentligen planerat till förra helgen men då åker dem på magsjuka.
    Sen på kvällen är jag bjuden på tjejmiddag med tre av mina arbetspolare från barnkliniken. Men tyvärr så bor hon vi ska till i Harmånger och väderrapporten för morgondagen ser inte så rolig ut. Snöar det såhär så vill jag inte ge mig ut på vägarna utan då får vi nog ställa in.

    Lisa: Du har frågat efter ett babyskydd?? Har du hittat nåt? Jag köpte ju ett av Frida i somras för ett framtida syskon (som tyvärr verkar dröja eftersom Lars inte får nåt jobb ) Det står inplastat på en hylla i garaget men ska nog inte vara så svårt att få fram. Hör av dig om du fortfarande behöver låna.

    Ha en mysig helg. Gissar att de flesta kommer att stanna inomhus om detta busväder ska fortsätta.

    KRAM

  • Marre78

    Lisa: Ser nu att ditt besök redan anlänt till stan. De kom igår va?? Sorry att jag kom på så sent att jag hade ett som vi inte använder.

  • Marre78

    Jag har oxå blivit ett sportfån detta OS  Men kanske mest för att man inte får se nåt annat på vår tv, Lars vill se det mesta. Allt utom konståkning förståss och det vill ju jag se.
    Men jag måste erkänna att jag inte har suttit still i soffan, utan hoppar och biter på naglarna när våra svenska medaljhopp varit duktiga och närmar sig mål och medalj. Så kul att Anna fick ett silver.
    Håller med dig Lisa att upploppet verkligen var en rysare. Bra kämpat av henne!! Var även glad för Anja. Och för att inte tala om Kalla, Ferry och Helenas medaljer.

    I kväll hoppas jag på att få se lite medodifestival, fast frågan är vad som är bäst egentilgen....sport eller de värdelösa låtarna i festivalen??

  • Marre78

    Oj vad dyrt med vaccineringar. Familjen Kajén/Schedin får nog stå över för vi har inte råd. Vi får försöka se till att ha extra koll på fästingar och vattkoppor så dem inte kommer till oss...

    Annars har jag helgledigt nu och njuter av att vara ledig 3 dagar. Imorn ska jag ha en "egen dag" med ett besök hos frissan och sen en sväng på stan med lunch tillsammans med en vän.

    På lördag ska jag o Elias besöka Folkan för att titta på Mora träsk. Nån mer???

    Håll i hatten nu.....Det kommer mer snö i helgen!!!!

  • Marre78

    Helgen är över...buhuuuu. Varför så snabbt kan man ju undra  Hoppas nästa vecka går snabbt den oxå så det blir helg igen

    Maria H: Tittade en sväng på reprisen på lyckohjulet på TV8 idag. Och vem såg jag vara med och tävlade där Jo, din svärfar Göran. Kul!! Såg dock inte hur det gick för honom, vann han något??

    Jag har blivit förkyld igen!!! Jobbigt. Nu ska jag ta en stor kopp te och mysa ner mig under en fleccefilt i soffan.

    Hoppas ni andra haft en skön och avkopplande helg. KRAM

  • Marre78

    Hej!!
    En fråga till Sofi:
    Jag vill gå ner i vikt. Har ju provat många gånger och år som du kanske vet men jag misslyckas bara.
    Visst har du provat viktklubb?? Hur tyckte du att det fungerade. Var det jobbigt att fylla i kalorier/mat eller vad man nu fyller i???? Skulle vilja gå in på sidan för att se hur upplägget är men det går ju inte innan man tecknat ett avtal med dem. Det kostar 298:- för 3 månader (det är det kortaste abonemanget). Är det värt att prova tycker du?
    Kram Maria =)

Svar på tråden Decembermammor Hudik 05, tråd 13... Forts!