Inlägg från: Marre78 |Visa alla inlägg
  • Marre78

    Decembermammor Hudik 05, tråd 13... Forts!

    Hej!


    Kanske kan nån av er hjälpa mig?? Jag funderar på att börja på babysång med Elma. Sån som vi gick på baptistkyrkan. Kommer någon av er ihåg vad hon hetta som hade det och vart man vänder sig för att hitta info. om tid, pris m.m. Är det hos baptistkyrkan eller fick vi nys om det på annat håll??

  • Marre78

    Välkommen hem Lisa. Vad bra att veckan varit bra trots att Emmy blev sjuk, typiskt. Men Tim piggnade på sig??
    Det verkar som du tog lite värme med dig...tack för det!!

    Välkommen tillbaka till oss Frida

  • Marre78

    Tack för det Lisa, lånar gärna er Sack´n seat

    Lisa: Bara en fundering ang. kläderna till din fest. Är kanske dags att börja fundera lite smått över det snart. Är det helt fritt vad man vill klä sig till eller är det meningen att man ska hålla sig lite till "spökteama" så som häxor, spöken, djävul, drakula m.m.???
    Sen har vi det här med Elma. Jag kan inte ens lämna bort henne nån timme som det ser ut nu. Hon var hos farmor o farfar i måndags och då skrek hon sig till sömns efter 1,5 timmar. Farmor hade provat allt men det gick inte locka med nåt. Bara gallskrek. Men vill håller ändå tummarna....det är ju 1 månad kvar

    Therese: Du ska få tillbaka din bärsele oxå...tusen tack för lånet.

    Och Sofi av dig har ju Elma lånat en flecceoverall...Tack!! Den ska du oxå få tillbaka 

    Nån mer som saknar nåt jag kan ha lånat

  • Marre78

    Hej!!
    Ja höstrusk blev det verkligen....brrr. Jag gillar inte kyla. Lars tar ju bilen varje morgon så än så länge har jag inte behövt skrapa rutor iaf.
    Elias förstår dock inte att det går mot kallare tider, han vägrar nämligen klä på sig fast det är svinkallt ute. Ingen mössa eller vantar vill han ha, inga överdragsbyxor och helst ingen jacka utan endast en huvtröja eller liknande. Fler som har det så eller är det bara min son?? Jag tjatar o tjatar och om jag väl får på han nåt plagg så som mössa eller jacka så har han tagit av det efter ett tag....suck!!

    Men fördelen med kylan och mörkret är ju att man kan vara inne och mysa med ljus o filtar

    Kram

  • Marre78

    Lisa: Grattis igen, fast dagen efter Hoppas du hade en kanondag igår och att du nu känner dig som 30 år, för du skrev ju på FB att det var 30 du fyllde...så det kör vi på Ska iaf bli skitkul att gå på fest snart....det var ju ett tag sedan för mig så jag längtar extra mkt. Har dock lite svårt att komma på vad jag ska klä ut mig till...men det får bli en tripp på leksaksaffären snart så ska nog det lösa sig
    Må så gott!! Kram!!!

  • Marre78

    Elma kommer inte att få gå på fest denna gång. Men det betyder inte att hon är minde mammig nu....nä det är bara att lämna henne till farmor o farfar och försöka klara av att hon grinar. Men jag kommer ha mobilen på och får säkert lämna festen tidigare än vad jag kommer att vilja.

    Jasså är Himlabadet så bra, det måste jag prova. Nej varför kosta på en rest till utlandet när de kan spendera tid i sundsvall Du får boka in 1 vecka på himlabadet nästa höst ist

  • Marre78

    Therese: Din babybjörn bärsele är tvättat så du ska få tillbaka den vid tillfälle. Tusen tack för lånet!!  Du får tillbaka den vid nästa mammaträff för jag är ju inte så ofta i Njutånger. Men om du vill ha den tidigare och skulle ha vägarna förbi Maxi får du gärna kika in och hämta den. Annars kan jag ju lämna den på Hudiksvallsbostäder oxå, om Erik jobbar kvar där??

    Sofi: Jag har ju din overall oxå, den ska du oxå få tillbaka snarast

    Syns på lördag!!

  • Marre78

    Ja Lisa det stämmer, reser i februari först. Men tack, lånar ju gärna sack´n seaten.
    Mor o far ska ju med oss i vinter men reser även en sväng nu på torsdag för pappa fyller ju 60 år på lördag. Det var meningen att de skulle bo tre dagar i Bangkok oxå men de har de fått ändra på pga allt vatten. Men nere i Phuket verkar solen skina, än så länge iaf.

  • Marre78

     Hej!! Jag o Lars hade superskoj och du bjöd på många skratt och god mat Lisa...och mkt vin Kändes i huvudet i söndags
    Vad kul att du gillade presenten...vi kände att det var "lite du" att hoppa fallskärm  Vår tanke var att vi kunde göra dig följe den dag du bestämmer dig för att hoppa, göra det hela som en heldag och kanske avsluta med att äta tillsamman eller så. Vi vill ju sååå gärna se dig i luften. Men det kan vi höras mer om.
    Tack igen för en mkt trevlig fest!! Kram

  • Marre78

    Hej!
    Skulle just in och fråga om vår tråd här på FL håller på att dö ut efter så många år. Men då har ju du skrivit Lisa...va bra!!
    Japp den 15/1 kl 10-13 sa vi. Blir super kul. Kanske tom Elma får följa med en sväng så får Lars hämta henne sen, vi får se. Men boka inget fika eller nåt för henne.

    Tack tack själv Lisa. Trevligt som vanligt!! Kram

  • Marre78

    Kom igen nu morsor!! Har ni glömt bort vår tråd här på FL?? Bara Lisa o jag som skrivit på slutet...och ett inlägg av Therese
    Jag vill iaf önska er alla mammor, pappor, barn och husdjur
    EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!!!!
    Om vi inte ses innan så syns vi på kalaset den 15:e.
    Elias kommer vara ledig till den 10:e så om nån är ledig och vill ses på lovet så hör gärna av er.
    Kram

  • Marre78

    Ja ska vi säga 50 eller 100 kr?? Kanske räcker med 50 om man nu kan få tag på nåt vettigt för den summan?? Vad tycker ni andra ( om ni nu är inne och läser detta innan den 15/1 )

  • Marre78

    Sofi: Elias o Jeppe byter paket. Och sen byter tjejerna med varandra, men det inte bestämt till vem utan ni får lotta eller nåt :)
    Så köp ett paket för ca 50 kr till en tjej!!

  • Marre78

    Hej!!
    Som ni kanske sett på mail så har det varit hackers här på FL, så jag gjorde som de rekommenderade...bytte signatur.
    Som ni ser heter jag nu Dådde Det var inte det lättaste att hitta en signatur som inte var upptagen, jag provade måååånga som liknade mitt namn Maria, Mia, Marre, Kajen och med siffror på slutet och allt, men allt var upptagen Till slut kom jag på Dodde som Lars o Elias kallar Elma men även det var upptagen så det blev Dådde med Å. Så nu vet ni varför jag heter det numer 

  • Marre78

    Hej alla....eller Lisa och Therese iaf
    Ja jag har helt glömt blort FL, det är liksom bara FB numer
    Men en glad sommar önskar jag oxå er.
    Lisa jag hänger gärna på och kolla ditt fallskärmshopp om jag är ledig. Spännande!!

    KRAM och GLAD SOMMAR!!

Svar på tråden Decembermammor Hudik 05, tråd 13... Forts!