• Aniara

    Gravid efter IVF med BF hösten 2010

    Jag har just fått ett positivt gravidbesked efter många års kämpande. Jag fick ett plus på mitt tredje IVF-försök. Finns det fler än jag som nyligen lyckats och vill fortsätta diskutera? Du behöver såklart inte ha blivit gravid genom IVF, men vi IVF:are har väl en visst band till varandra automatiskt med allt vi gått igenom.

    Jag hittade ingen annan tråd som riktigt passade mig så jag hoppas det är fler i samma situation som vill haka på! Om allt går väl har jag BF i början av oktober närmare bestämt 101010 (!)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-14 15:12
    Här finns vår lista:

    www.familjeliv.se/Forum-7-139/m50746750.html

  • Svar på tråden Gravid efter IVF med BF hösten 2010
  • Coors
    Wehee skrev 2010-03-05 16:54:12 följande:
    Coors, tack men inte ens jag vet om det är en sån mage. Känner mig helt coco, har glömt bort hur min mage brukar se ut i vanliga fall. Skyller på hormonerna .
    Ha ha... visst är de så. Jag kan ju knappt ha några byxer alls utan att de skaver in och trycker hårt på magen och jag tycker inte min magen har växt något. {#lang_emotions_dreamer} Man glömmer fort vet du.
  • Aniara
    Coors skrev 2010-03-05 10:51:33 följande:
     Aniara: VArför kommer du inte ta medecinen nå mer? Wehee: Du kan gärna få lite illamående av mig om du vill.... Havika: Visst var de skönt o se de lilla hjärtat.
    Vad heter medicinen du fick då? Du måste berätta om det hjälpt dig! Den jag fick var ju dessutom lugnande, så det var helt omöjligt att jobba och utföra något vettigt den dagen jag tog det. Nattetid funkar den säkert utmärkt, men som tur är sover jag ganska bra ändå på natten, kanske vaknar en gång och måste gå på toaletten, så det känns lite meningslöst att ta den då? Jag vet inte. Tänkte prova i natt och se om verkan spiller över på nästföljande dag, då kan det ju vara en idé.

    Jag känner mig inte så rolig just nu. Läser vad ni skriver och hoppas innerligt att jag ska bli mer på alerten längre fram när den här fasen går över. Just nu är jag bara såååå glad att det är fredag och att jag har tagit en veckas semster och ska åka skidor. Tror att frisk luft, snö och motion kan göra susen! Kram på er!
  • Wehee

    Aniara, åå vad härligt med lite ledigt och skidor. Ha det så bra och hoppas du mår bättre snart. Kram

  • utlandssvenskan

    Fin mage Wehee, en liten början till gravidmage.

    Coors, håller med nu att de flesta byxor skaver och trycker. Jag tycker dock att min mage växt lite, men det kan oxå ha och göra med att jag är väldigt trög i magen...

    Aniara, skönt med en veckas semester och skidåkning.

    Ha en skön helg allihopa!

  • Coors

    Aniara: De var Lergigan Comp jag fick. Visst blir man trött o lite dåsig av den men helldre de än detta illamående. Utan dom klara jag inte av att jobba men om jag tar dem går de bättre....

  • Åttan

    Inskrivningen i fredags gick jätte bra.. alla värden var bra å så.. hon sa inget om min vikt som jag trodde att hon skulle göra.. var bara bra att jag redan hade lagt på mig lite.. har faktist börjat få en mini bebis mage.. Har redan fått en tid till RUL så nu lääängtar vi till den 5 maj... inbillar mig att det inte är såå långt kvar.. Börjar bli lite friskare, men överlever inte utan min kortison spray..  Känningarna som jag har i ryggen var tydligen foglossning.. hoppas bara att det ger med sig så att det inte blir värre å värre ju längre jag går..


    Hoppas att vår lilla 8:a vill stanna...
  • Coors

    Jag e glad! {#lang_emotions_smile}
    Mitt illamående har blivit bättre sen jag fick medecinen utskrivet!
    nu kan jag ju vara människa och jag klarar av att jobba, de tar inte bort illamående helt ut men de e klart värt de!
    jag tar 2-3 tabletter om dagen beroede på hur starkt illamåendet är och jag klara mig igenom dagen och jag KAN äta! Jihoo...

  • Åttan
    Coors skrev 2010-03-08 09:56:07 följande:
    Jag e glad! Mitt illamående har blivit bättre sen jag fick medecinen utskrivet!nu kan jag ju vara människa och jag klarar av att jobba, de tar inte bort illamående helt ut men de e klart värt de!jag tar 2-3 tabletter om dagen beroede på hur starkt illamåendet är och jag klara mig igenom dagen och jag KAN äta! Jihoo...
    Skönt!
    Hoppas att vår lilla 8:a vill stanna...
  • lilltotten

    jag ska förska ta mig till mitt hälsosamtal hos barnmoskan imorgon...är du fortarande sjuk i nåt j-la virus..får nog be henne skiva ut nåt mot illamåendet

  • Wehee

    I dag skulle jag på inskrivning men de hade tappat bort mig ur systemet. Fick en tid om två veckor. Då är jag i vecka tolv. Segt. Frågade om KUB/NUPP och det måste jag tydligen boka själv i Sthlm. Det görs inte i Dalarna. Tur att jag frågade för det måste göras i v 12-13. Så det får bli en tur ner till Sthlm nån helg framöver.
    Nu är jag bortrest några dagar. Kommer in här igen på fredag.

Svar på tråden Gravid efter IVF med BF hösten 2010