• Aniara

    Gravid efter IVF med BF hösten 2010

    Jag har just fått ett positivt gravidbesked efter många års kämpande. Jag fick ett plus på mitt tredje IVF-försök. Finns det fler än jag som nyligen lyckats och vill fortsätta diskutera? Du behöver såklart inte ha blivit gravid genom IVF, men vi IVF:are har väl en visst band till varandra automatiskt med allt vi gått igenom.

    Jag hittade ingen annan tråd som riktigt passade mig så jag hoppas det är fler i samma situation som vill haka på! Om allt går väl har jag BF i början av oktober närmare bestämt 101010 (!)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-14 15:12
    Här finns vår lista:

    www.familjeliv.se/Forum-7-139/m50746750.html

  • Svar på tråden Gravid efter IVF med BF hösten 2010
  • utlandssvenskan

    Jeskan, skönt att inskrivningen gick bra.

    Coors, härligt att du mår bättre!

    Wehee, trist att de tappat bort dig. Hoppas de tar bättre hand om dig i fortsättningen ;) Tur att du hade lite koll på NUPP/KUB för att ha möjligheten att göra det...

    Själv har jag fått tid för NUPP, dock absolut sista dagen som man kan göra det om man räknar ET som 2+0, räknar man ÄP blir det för sent. Svårt att veta vad man ska lita på. Men jag måste nog försöka ändra tiden om det går, men påsken ställer till det lite då läkaren som skall göra NUPP har stängt hela påsken.

  • Coors

    lilltotten: Fortfarande sjuk? Har du inte varit de i flera veckor nu? BM kan inte skriva ut medecin, de måste en doktor göra.

    wehee: Vad är KUB/NUPP? Gör alla de? Ingen som sakt något till mig om de.

  • Wehee

    Coors, hinner inte skriva utförligt nu men det ska erbjudas de som fyllt 35 som jag förstått. Och jag är 35 men fick ta reda på det själv så jag vet inte riktigt.
    Det är iaf ett ul som mäter nackspalt och man kan se om det finns misstanke för sjukdom.

  • lilltotten

    Coors: jo jag vart sjuk sen 15 feb om man bortser från äggstockarna...har vart hemma sen 8 feb...jag ska iaf fråga  bm  om hon kan hjälpa mig med receptet...
    e j-la trött på o vara sjuk..i går var ja hos doktorn o tog massa prover...får se vad han säger i morgon...

  • Coors
    Wehee skrev 2010-03-09 05:34:06 följande:
    Coors, hinner inte skriva utförligt nu men det ska erbjudas de som fyllt 35 som jag förstått. Och jag är 35 men fick ta reda på det själv så jag vet inte riktigt. Det är iaf ett ul som mäter nackspalt och man kan se om det finns misstanke för sjukdom.
    hmmm.... jag e inte över 35år men varför får bara dom över 35 göra de då?
    Större risk för något då?
    lilltotten skrev 2010-03-09 08:45:38 följande:
    Coors: jo jag vart sjuk sen 15 feb om man bortser från äggstockarna...har vart hemma sen 8 feb...jag ska iaf fråga  bm  om hon kan hjälpa mig med receptet...e j-la trött på o vara sjuk..i går var ja hos doktorn o tog massa prover...får se vad han säger i morgon...
    Är du sjukskriven än för äggstockarna? Inte bra att vara sjuk så länge. Hoppas du blir bättre coh att någon kan fixa medecin till dig. Mår du jätte illa?
  • havika

    Det är nog olika med kub/nupp. Hos oss erbjuds alla att göra det.

    Ringde BM idag för att skriva in mig. Fick tid redan imorn. Hon tyckte det va bråttom ifall jag ville göra kub/nupp o va tvungen att få info om det fort.

    Måste tipsa om värlens skönaste mamma mysbyxor från HM. De är svarta tunna med dragsko nertill o mudd upptill.. man kan ju ha den nervikt till en början.
    Va det dom du köpte coors?

  • Coors

    havika: Jag har typ köpt hela mammaavdelningen.... Så skönt med kläder som inte sitter åt eller spänner in i magen!

  • lilltotten

    Coors: jag mår rätt illa ja...jag har vart sjukskriven för virus infektion sen 22 feb...'¨det var bara 2 veckor som jag var sjukskriven för äggstockarna...
    o idag ska läkaren ringa ....för min sjukskrivning ut...o jag e fortfarnade inte bra....
    pallade iaf iväg mig till hälso samtalet i går...så nu har ja fått tid för inskrivning.. kubb/nupp o det ul v 18...
    väntar ivrigt på att det ska bli den 18:e då ska ja på vul igen...

  • Coors
    lilltotten skrev 2010-03-10 08:33:33 följande:
    Coors: jag mår rätt illa ja...jag har vart sjukskriven för virus infektion sen 22 feb...'¨det var bara 2 veckor som jag var sjukskriven för äggstockarna...o idag ska läkaren ringa ....för min sjukskrivning ut...o jag e fortfarnade inte bra....pallade iaf iväg mig till hälso samtalet i går...så nu har ja fått tid för inskrivning.. kubb/nupp o det ul v 18...väntar ivrigt på att det ska bli den 18:e då ska ja på vul igen...
    Tråkigt att de inte e bra, finns inget att göra alltså?
    Hoppas de kommer fixa sig med medecin åt dig då.
Svar på tråden Gravid efter IVF med BF hösten 2010