Inlägg från: BeccaGrodan |Visa alla inlägg
  • BeccaGrodan

    marie: hej, har du vart i tråden tidigare? ah vilket bra tips är ju inte så långt från oss då, bor i bällstaberg. är det där där det finns en rutschkana ner för en liten kulle och en gungställning o sandlåda? haha fint beskrivet men det är ju lixom inte direkt en park då grejorna är så utspridda :)


  • BeccaGrodan

    marie: oki kul med nytt folk. och alltid kul med folk som bor i närheten av en själv tycker jag om typ inte känner en kotte i närheten :)


    ah skoj, vi ska ta oss dit typ nu och låta äldsta killen testa sina skridskor som han fick av mormor i julklkapp, har inte blivit av förens nu, känner att han är lite liten egentligen, har precis fyllt 3 men vi får se hur det går


  • BeccaGrodan

    Marie: kul. jag har då en 3 åring (0701) och en drygt 1½ åring (0805).


    det vart bara pappan som åkte skridskor, Alvin vägrade ens sätta dem på fötterna men toppenbra plan jue, sen när vi gick dit fick jag syn på en toppen bra pulkabacke som jag inte tänkt på tidigare, har tyckt att det är trist att det inte finns någon bra pulkabacke i området men den där ska vi helt klart gå till och åka någondag, tror iofs att både jag och maken tycker det är roligare än båda killarna


  • BeccaGrodan

    marie: hmm svårt att förklara men om man går tunneln under vägen från isplanen och typ mot affären blir det nog eller kanske mer mot spåret och sen tar till höger istället för att gå ner mot affären så ligger det typ en fotbollsplan och där va det ju en rätt stor backe (vänstersida och på höger ligger typ radhus) haha fint förklarat va :)


    vi har "bara" bott här sen maj 2008 så jag vet inte vad alla vägar heter än


    vart går dina killar på fsk? bodde ni där i närheten av isplanen?


     


    Jennie: vi va nere på vallentuna sjön idag och ja isen va rätt "knöglig" så om man ska åka för att lära sig så är det kanske inte det smartaste stället.


  • BeccaGrodan

    Marie: ah oki, har hört andra tala gott om Skrattegis förskolor oxo, skönt att trivas med tanke på att det ju blir en del som barnen är där! Våra går på sjumilaskogen i Bällstabergsskolan och vi är oxo väldigt nöjda!


    ja jag kan hojjta om vi ska dit igen fast med tanke på Alvins inställning till att åka skridskor kanske vi håller oss till pulkabacken närmaste tiden, ska nog testa den jag förklarade så fint nyss vart den låg nästa helg, kan hojjta då om ni har lust att haka!?


Svar på tråden Föräldrar i Vallentuna