Inlägg från: Lilla flodhästen |Visa alla inlägg
  • Lilla flodhästen

    MajMammor 2007 15

    memba skrev 2010-04-27 12:52:15 följande:
    En fråga: Vi ska ju ha bebis i september och då är K 3 1/2 år. Vad har ni som fått bebis nu för vagn, eller någon annan med erfarenhet? Funderar på en snygg Bugaboo jag hittat på blocket, men ska man kanske ha så att båda kan sitta/ligga???
    Har inte varit aktiv på länge i tråden men läser...

    Vi köpte syskonvagn när lillebror föddes, Wilma var knappt 2 år då. Den sålde vi förra veckan. Wilma (fyller 10 maj) ville mest gå och det kändes onödigt klumpigt att alltid släpa runt på en syskonvagn när bara lillebror åker. Nu har vi köpt en mountain buggy swift med stråbräda till. Än så länge har det fungerat bra .

    Jag skulle inte köpt en syskonvagn till en 3½ åring men det beror ju som sagt på hur mycket han vill åka. Ni kan ju alltid testa utan och sedan köpa en om ni upplever att behovet finns.

    Hoppas att svaret var till lite hjälp i alla fall.
  • Lilla flodhästen

    Vi har precis kommit hem från en veckas semester... givetvis i Wilmas smak Vi har bland annat varit på kolmården och på Astrid Lindgrens värld. Trodde aldrig hon skulle följa med hem.... Vid villa Villerkulla fanns det "Lägg din napp i Pippis tunna". Vi har pratat om att försöka begränsa nappen till natten men inte ta bort den än, men Wilma skulle absolut lämna sina nappar där...  vi förklarade att då har du ju ingen napp sen. Nej, jag vill inte ha nappen.... sagt och gjort... från att ha varit en nappoman till napplös bara över en dag! Imponerad mamma !! Hon har frågat efter den 1 gång sen i onsdags. Trodde det skulle bli betydligt värre än så...


    Wilma -07 & Lukas -09
Svar på tråden MajMammor 2007 15