• FruHeo
  Äldre 19 mar 10:10
  132493 visningar
  2830 svar
  2830
  132493

  MajMammor 2007 15

  Melisabeth skrev 2010-03-19 09:41:36 följande:
  Heo - Ni har hunnit med mycket - framför allt dina barn, under sina korta liv. Fantastiskt att ni orkar med humöret i behåll (även om jag fattar att man måste). imponerande.
  Jo tack, rätt mkt har vi hunnit se under de senaste tre åren. Hahaha, förlåt att jag skrattar, humöret i behåll! Ojoj, det är nog inte riktigt så bra som jag kanske ger sken av. I alla fall inte mitt. JAg är riktigt hemsk idag, svär, skäller, surar, tjuter i en salig röra. Stackars Melina ser alldeles rädd ut, sa: mamma ä du arg på meeej????
  Men jag har insett att det inte blir bättre av att vara hysterisk när det väl gäller, bättre att vara bestämd men lugn.
  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 19 mar 10:11
  RosaNapp skrev 2010-03-19 09:33:58 följande:
  K Kavat och Heoo: ja, det blodprovet skulle ju egentligen ha tagits samtidigt som pricktestet, fick jag veta när vi träffade läkaren iallafall, men sen när sköterskan gjorde pricktestet så tog hon inget blodprov. När jag frågade varför sa hon att det stod det inget om i papprena så det skulle hon inte göra. Sa då att då kan hon väl fråga läkaren om det så vi kunde få det gjort? Nej, det var ju så stressigt den dagen så det var inte så viktigt. Fick träffa läkaren igen efteråt (så stressigt var det tydligen) och hon sa då att vi skulle få kallelse om 2 max 3 veckor för det. Läkaren var ny och ung och sköterskan äldre och dominant, antar att läkaren inte ville stöta sig med donnan direkt. I vilket fall som, någon kallelse kom ju inte så jag ringde, ringde och ringde igen, men fick bara svaret att kallelse var på väg. Utan kallelse, ingen tid! Tjohooo! Ja, det kan ju vara sojan då, men jag får honom ju inte att byta ut den. Iofs frågade han själv efter risdryck med chokladsmak nyss så kanske han börjar tycka lite bättre om risdrycken då. Å andra sidan så är det ju just risdryck med chokladsmak han hittills tyckt varit ok, varken mer eller mindre. Vanlig risdryck gillar han inte. Men men, det är bara att fortsätta prova. Är ju tid kvar till blodprovet
  Ajsan, en sån konstellation, aldrig trevligt. Men ring och tjata igen och säga att ni inte fått nån kallelse alls..... hmpf! För de borde ju kunna se i datorn om ni har fått en tid.
  Risdryck är bra! Heja heja V...
  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 4 apr 19:18

  Hej!
  Hej och välkommen tanucik!
  Grattis till fölovningen sötboll!

  Jo Mumia precis som 3bus skrev, vi fick åka hemhem idag. Underbart härligt att ha alla fyra ungarna hemma samtidigt, kunna sova i sin egen SKÖNA säng och framförallt slippa bli väckt hela tiden.  Visserligen blir det typ 2mån till innan hon får  gå på dagis och 'är återställd och LAH kommer för att ge antibiotika intravenöst i en vecka till. Men ujuj vilken skillnad det är. Hon låter nästan helt ren på andningen och har energi som jag vet inte vad. Tur att man gjorde operationen säger jag vilket jag tror att doktorerna också håller med om nu. Hahaha screw them, jag hade rätt!!!!!!
  Så nu är det bara att försöka fixa till så att hon inte blir så påverkad av all jävla pollen ute.

  Kraaaaam! och glad påsk!{#lang_emotions_cheers}


  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 4 apr 19:53

  Ja men visst är det skönt att vi fått komma hem. Saga är alldeles lyrisk över hemma...

  DP: hahah, vildeville lever loppan. Han har just lärt sig att vända sig så nu gör han inget annat. Så nu är lugnet slut forever... hihi
  Hur mår magen???


  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 6 apr 16:24

  DP: här är det den som inte är hemma som det gäller. När vi båda är hemma är det Linda som gäller, eller ja det är väl så egentligen twentyfourseven men speciellt när båda är hemma. Hihi. Jag tycker att du ska be sambon ta lite konflikter också så att du inte bara blir den onde hela tiden.  Om du förstår vad jag menar.

  Tess: knepisch med jobben. Måste du svara idag till det där kontorsjobbet? Vilket har störts chans till förlängning? Kommer det eventuella pendlandet fungera i längden? Vilket verkar roligast???

  Här går det sakta frammåt. Saga blir allt piggare och piggare, guuud vilken energi ungen har. Jag funderar på vad sjutton vi ska hitta på för att kunna sysselsätta henne. Kommer krävas mycket fantasi och uppfinningsrikedom för att fixa minst 6v till innan hon kan börja på dagis.


  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 10 apr 21:55
  Malin: oh lycka till med IVF, även om jag hoppas att det tar sig naturligt innan dess.

  Memba: ååh grattis till tvåan! Är det samma pappa som till K? Eller visst har du flyttat tillbaka till Sverige? Eller är jag ute och cyklar?

  Mel: Åååh grattis till sambons jobb!

  Sömn, hahha, ja vad säger man. Vi har sovit fem pers och två katter i vår säng sedan vi kom hem från gbg. MYCKET spännande. ÄVen om jag i natt gick in och la mig i S o M:s säng. Helt fantastiskt att faktiskt få hela 90cm för sig själv.

  Usch, jag känner mig så himla hängig idag. Trött och trött, tjurar för minsta lilla, svär och lever rövare.
  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 12 apr 18:06
  Kristallen:  Oooh grattis!!!

  DP: Vilken vecka är det nu???

  Malin: ooh lycka till, det kommer att gå kanonbra!

  Tanuick: Oj en månad, gisses vad länge, modigt! Det skulle jag aldrig fixa tror jag. Eller det beror väl på vem det är de åker till iof. Men tiden kommer gå fort och tänk vad underbart det blir när hon kommer hem sedan.

  Äta? Det är det bara Ville som kan stava till av mina barn....
  Herregud! Dagens kost för Saga är två köttbullar, tre oliver och ett glas juice. Unge säger jag bara! Melina klämde hela fyra köttbullar men inga oliver dock. Hmpf! Om jag bara visste vad vi skulle hitta på för att få dem att faktiskt äta ordentligt.
  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 25 apr 15:35
  RosaNapp skrev 2010-04-24 20:26:21 följande:
  Inatt, kl 01.33 kom lilleBROR J . Fast så liten är han inte, ca 4,4 kg och 53 lång. Vi mår bra, är hemma nu och det gick bra. Snabbt och intensivt, men jag hade full kontroll den här gången. Namnlös är han och får vara ett tag till V och E mottog med öppna armar. A är mer reserverad och orolig när han skriker, han vill trösta då.
  Åååh grattis!!!!!
  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 27 apr 18:34
  memba skrev 2010-04-27 12:52:15 följande:
  En fråga: Vi ska ju ha bebis i september och då är K 3 1/2 år. Vad har ni som fått bebis nu för vagn, eller någon annan med erfarenhet? Funderar på en snygg Bugaboo jag hittat på blocket, men ska man kanske ha så att båda kan sitta/ligga???
  Knepigt. Mina tjejer åker rätt mycket vagn fortfarande så vi har en trillingvagn, ABC Adventure när alla tre behöver åka vagn. Är det en kortare sträcka som S o M kan gå så har vi en Brio Sing till Ville. Vi har dock tränat rätt mkt på att gå så behovet av trillingvagnen minskar. Dock har vi för Sagas del ett litet bakslag iom allt kring operationen etc.

  Jag hade funderat på ur mycket vagn åker K idag, hur stort vagnbehov ni har, om ni kommer gå fram och tillbaka till dagis samt hur terrängen ser ut. Jag trodde nämligen att det skulle funka med vår UJ och ha ståbräda till den så en fick stå, en fick sitta och Ville liggga. Men det blev på tok för tungt att dra upp för alla backarna. Dessutom var det alltid slagsmål om vem som skulle sitta resp. stå. Så därför blev det en vagn där S o M sitter framvänt och Ville sitter i sitsen på sufletten vänd mot mig.
  Jag hade nog prövat att köra på singelvagn och ståbräda först och sedan skaffat mig en begagnad syskonvagn om det behövs. Iof kan man ju tänka sig att köpa an P&T, en sån som är på höjden. Hade jag bara haft två barn så hade jag nog köpt en sån, helt klart.
  lycklig fyrbarnsmamma!
 • FruHeo
  Äldre 28 apr 16:47
  Ms Leia: Oh hej och välkommen!
  Här fick vi våran fyra i januari, en liten Ville som numer är en rätt stadig grabb på 6,3kg och som vänder sig som värsta tornadon..
  Våra tjejer fick springcyklar, lego, dockvagn, delar till sin träborg samt div annat med för den delen. Springcyklarna är verkligen tokbra och utnyttjas nästan varje dag.

  Memba: Oh, stor kille. S väger väl kanske 10-11kg, Melina 14kg. Är väl i runda slängar ca 95-97cm långa.

  Tanucik: oh hoppas att tiden går fort nu. Låter jobbigt.

  Här har jag, Saga och Ville precis kommit hem efter en låååååååång resa från västkusten. Så skönt att vara där dock precis lika skönt att komma hem.
  lycklig fyrbarnsmamma!
Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.