Inlägg från: RosaNapp |Visa alla inlägg
 • RosaNapp

  MajMammor 2007 15

  memba: grattis . Hoppas på sval sommar för dig (och er andra som får mitt i sommaren eller efteråt).

  Kräks inte V idag så räknar jag honom som frisk imorgon. Tror iofs inte han kommer kräkas, han är som vanligt nu, men man vet ju aldrig. Fick iallafall snabbt en ny tid till sjukhuset om blodprovet, det var ju bra. Mindre bra att det var när jag själv tror att det här pyret ska titta ut . Får väl se om det blir återbud, igen...

 • RosaNapp

  V sover i egen säng, men jag brukar ta honom till toaletten på natten. Fast då är han i princip fullt sovande så det är inga problem att lägga ner honom efter det igen. Får han mardröm och vill är han välkommen över i vår säng.
  Han och äldsta har även börjat dela säng lite ibland. Inatt sov han tydligen i Es säng (jag var inte hemma).

  Malin F: lycka till, till hösten.

 • RosaNapp

  kristallen: vad kul att hon fått nu, och grattis till fasterskapet

  Idag har vi varit ute mycket. Har precis lagt alla barnen och ska vila nu. Var till bm idag och hon började oroa sig för hf nu. Hade högt blodtryck idag (har jag inte haft tidigare alls) och lite äggvita i urinen har jag haft några gånger. Ska på extra koll på torsdag. Får se vad domen blir då. Förhoppningsvis behövs inte den tiden .

  Jag är glad att alla barn varit matglada (om än det ena är kräset och det andra nu är på utredning, det tredje smaskar iallafall i sig allt ännu ).

  Nu är det snart kalasdags. Jisses vad tiden går snabbt. Lämnade in papper om förskoleplacering idag och V ska gå på allmän förskola. Han känns stor helt plötsligt

 • RosaNapp

  D P: skönt att det ser bra ut.

  Idag var V till sjukhuset och fick taget det där blodprovet. Nu ska vi bara vänta på resultat från det. Vs utslag har ju inte försvunnit (men blivit bättre) så läkaren tyckte vi kunde prova lite mjölk och se hur det går. Det gillade V . Fick självklart nya recept på nya salvor också .

 • RosaNapp

  V älskar plåster. Helst ska det vara plåster så fort det blir en liten prick eller nåt . Så plåster finns det alltid gott om här hemma. Storasyster är likadan!

  Inatt vaknade V och var väldigt upprörd. L tog det och jag hörde V: "pappa, jag är rädd för bebisen som ska komma ut ur mammas mage"! Stackarn, han är rädd för att det inte ska finnas tid för honom sen och att det ska göra ont på mig. Det kommer nog bli tuffast omställning för honom.

  Har inte fått sovet på två nätter, är så trött. Fattar inte varför, ligger bara och vänder och vrider på mig. Har huvudvärk nu, men måste till affären så vi ska gå dit. Hoppas hinna med en storhandling ikväll också. Förstår inte varför, men dom senaste veckorna har det gått åt mängder med pengar på ingen mat alls... Måste styra upp det igen.
  Inga känningar just nu iallafall, v.41+0.

  D P: vad duktig hon är

 • RosaNapp

  V har perioder då han behöver kissa på natten. Han vaknar ändå själv och säger till. Sitter jag uppe så kommer han upp och det har även hänt att han gått själv till toaletten (och skrämt slag på mig samtidigt ). Vissa perioder tar jag upp honom innan 1 på natten, då har han oftast varit sjuk innan eller om det är mardrömsperiod.
  Som tur är vaknar barnen mycket, mycket sällan av varandra på nätterna så det är inga problem alls.

  Hoppas alla sjuka kryar på sig snart, stora som små.

 • RosaNapp

  Grattis till Ella

  Inatt, kl 01.33 kom lilleBROR J . Fast så liten är han inte, ca 4,4 kg och 53 lång. Vi mår bra, är hemma nu och det gick bra. Snabbt och intensivt, men jag hade full kontroll den här gången.
  Namnlös är han och får vara ett tag till

  V och E mottog med öppna armar. A är mer reserverad och orolig när han skriker, han vill trösta då.

 • RosaNapp

  Jag har en gammal EL syskonvagn. Ett åbäke, men gillar inte vagnar där barnen sitter från mig. Men nu är ju A snart 20 månader och lillkillen nyfödd och det är för dom den är nu. V går. Vi är inte ute på såna långpromenader med alla längre. Till sommaren kommer det säkert bli mer, men då blir det till att ta pauser på vägen. Annars finns ju alltid alternativet att bära mini och A och V får sitta.
  Fö räknar jag med att A inte behöver sitta i vagn mer än på längre turer snart han också. Han, liksom sina syskon, går gärna.

  puzzgurkan: vi var inne i totalt 3½h innan nya mini tittade ut, men var nära på att bli hemskickad, då dom ansåg att det inte var riktigt på g. Det satte inte igång ordentligt förrän vid 23, då hade två bm kollat hur öppen jag var (en bm och en student så det brötades på ordentligt). Så från 23-01.33 kan man väl räkna fl

  Nu har V ätit mjölk och mjölkprodukter i två veckor och nu märks ingen skillnad på utslagen. Jag blir inte klok på det här. Har inte fått svar från gluten-provet än. Han går och pratar om när han var till doktorn och doktorn tog blod. Nu vill han tillbaka så han kan få ett likadant klistermärke till . Innan var han så orolig för att det skulle göra ont, men han tyckte inte det gjorde ont alls.

 • RosaNapp

  MsLeia: känner igen dig, välkommen tillbaka. Jag har hetat G P och Snart Sommar bla . Har iallafall hängt med i tråden från start. Här kom nummer 4 för snart en vecka sen. V (3-åringen) är nummer 2 .

  Vet inte riktigt vad V ska få i present. Han vill ha en Bärgarn som flyger, men det finns nog inte att köpa (har har sett kortfilmer om Bärgarn på youtube ) så det står still i skallen här just nu.

 • RosaNapp

  Evsi: läste i gamla tråden, grattis

  Intra: grattis till Eddie

  Några fler som fyllt? Har inte varit inne och läst så mycket på sistone.

  V har börjat klaga på ont i fötter och ben så jag gissar på växtvärk på honom nu.
  Och så tittar han på mig, pekar på magen och frågar: varför har du fortfarande bebis i magen?

  Sorry för ego, har inte tid att sitta och läsa ikapp allt eller kommentera...

Svar på tråden MajMammor 2007 15