Inlägg från: Anonym (pojkmamma2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (pojkmamma2)

    Vi som gjort eller vill göra IVF/PGD för könsbestämning

    Jag är också här. En smygläsare med samma längtan. Mannen vill egentligen inte heller ha fler barn (vi har tre söner) men han står inte ut med att jag är så här ledsen. Det är inte aktuellt här heller på ett tag men jag vill hemskt gärna om några år. Följer så gärna pojkmammas planer och lär mig mer och hoppas att jag kan köra på sen. Egentligen skulle jag gärna mejla med er mer privat om det gick och inte på ett så här öppet forum, då kanske man kunde ventilera sina tankar mer avslappnat.

  • Anonym (pojkmamma2)

    Jag har förstått det som att man måste ha kontakt med en svensk läkare som ställer upp på saken och hjälper till med det man måste förbereda här. Men jag har inte förstått hur man vet vilka läkare som gör sånt.

    Tänker också att vi inte skulle berätta det för någon. Tror inte att någon skulle förstå eller acceptera. 

  • Anonym (pojkmamma2)
    Anonym (undrande) skrev 2011-01-30 21:39:57 följande:
    Ja, precis Kan man helt sonika kontakta någon privat gynekologmottagning och hoppas att de accepterar just för att man finansierar det hela själv?

     
    Det skönaste vore ju att gå till en läkare som gjort det förr och kan proceduren och inte kommer att ifrågastta och moralisera. Jag läste någon förut här på fl som skrev om att det fanns en läkare i sthlm som gjorde sånt.
  • Anonym (pojkmamma2)

    Jag är också bara glad för all information.
    Tycker spontant att det verkar obehagligt att sövas i tjeckien, tänker på den där tjejen som nyligen hamnade i koma efter feldosering vid en bröstoperation i vilket östeuropeiskt land det nu var.

Svar på tråden Vi som gjort eller vill göra IVF/PGD för könsbestämning