• Bette

    ÄD på KS/Huddinge tråd 7

    Emmy,

    Helgen är ok. Tack för tipsen!

    Kram kram

  • Bette
    villsågärna38 skrev 2011-03-26 10:32:59 följande:
    Hej vänner!

    Var länge sen jag skrev i den här tråden men har en positiv nyhet att berätta - jag är gravid Vi hade ju eg inte tänkt göra fler ÄD-behandlingar men fick info av Huddinge i slutet på januari om att vi hade ett försök till med en tredje donator och att vi var tvugna att sätta igång innan jag fyller 40 (vilket är ganska snart), annars så skulle den behandlingen förfalla. Efter mkt funderande fram och tillbaka valde vi att ge det en sista chans. Jag bytte mediciner till östrogenplåster istället, har ätit hög dos cortison och även fått fragminsprutor denna gång och vi fick även alla donatorns 9 ägg och tro det eller ej. I morse testade jag positivt för första gången på tre år!!! Är bara i v.5 men vi är överlyckliga och hoppas verkligen att det ska gå vägen denna gång. Har två ägg i frysen också!!

    Stora kramar
    Stort grattis till graviditeten, må det hålla hela vägen för er {#emotions_dlg.flower}

    Kram kram
  • Bette

    Hej alla,

    I onsdags avlivade vi vår älskade vovsing, det känns så otroligt tomt och C går och letar efter vovven. Det blir nog en ny vovve i sommar skulle jag gissa, jag skall ju börja plugga i höst så det är ju perfekt då med hund. Det blir samma ras i sådana fall.

    Kram alla 

  • Bette

    Hej,

    Kul att så många är igång igen. Själv skall jag plugga till hösten, distriktssköterska blir det och sedan blir det ett till barn framöver, tror det är bra att vänta att barnet får sin egentid med föräldrarna några år.

    Bette 

  • Bette

    Vad här planeras nya bebisar. Hoppas att ni snart blir gravida igen. Vi väntar, jag skall som sagt specutbilda mig innan jag skaffar nästa som jag sagt tidigare. Tror att ett barn de första åren behöver mycket uppmärksamhet från föräldrarna, vi skall väl ha 3,5-4 år mellan barnen är tanken.

    Vi åker på semester på söndag, skall bli dunderskönt.  

    Kramar

    Bette 

  • Bette

    Villsågärna, har skickat ett meddelande till dig. Hoppas ni orkar ta tag i behandlingarna igen när ni samlat krafter.

    Kramar

    Bette 

  • Bette

    Hej,

    Vad härligt det låter med bebisplaneringar för alla. Vi skall också skaffa syskon till C så småningom, först skall jag plugga till distriktssköterska, börjar plugga till hösten är tanken.

    Härligt Emmy att bebben kommer snart.

    plupp06 hoppas du plussar snart

    Pricken, tråkigt att donatorn drog sig ur. Har ni funderat på beh utomlands?

    Kram

    Bette 

  • Bette

    plupp06,

    Vad tråkigt att det inte gick vägen, hoppas ni snart tar nya tag igen.

    Kram kram

    Bette 

  • Bette
    Emmylou skrev 2011-08-24 17:39:14 följande:
    Hej på er!

    Vår lille pojke kom till världen i fredags Det var en tuff förlossning. Kan inte räkna alla som sagt att förlossningen med andra barnet är så mycket lättare.. Icke sa nicke. Men, det är glömt nu när han är här.

    Sen fick han svårare gulsot pga antikroppar mot sitt eget blod som mitt blod bildat, sen har de vandrat över till honom via navelsträngen. Detta pga olika blodgrupper, det i sig är inte så ovanligt men denna effekt,  AB0-immunisering, är mer ovanlig. 

    Så vi har varit kvar på DS patienthotell i 5 nätter. Sista 2 nätterna var maken hemma hos Adam så då har det bara varit jag & Liten. Har längtat hem massor och i dag blev vi äntligen utskrivna. Hem ljuva hem

    Adam är go mot sin lillebror, bufflig som en 2-åring är förstås men kärleksfull ändå.

    Nu ser jag fram emot att äta makens hemlagade mat, sitta i egna soffan & amma, sova i egen säng och allt annat som man brukar ta för givet. Mest av allt pussa (och tjata ) på Adam fstås!

    Hoppas ni mår bra allihop! Kram från trött men lycklig 2-barnsmamma
    Stort grattis till lilla killen, ta hand om er.

    Kram 
  • Bette

    Halloj där, Hoppas ni alla haft en fin Jul. Jag är inte inne på familjeliv så mycket längre, går in lite då och då. plupp06 hoppas att ni lyckas få syskon snart och Emmylou vad roligt att allt går bra med barnen. Själv pluggar jag nu så det är fullt ös med ett barn och studier. En fråga till er som jag jättegärna vill ha besvarad, var era barn också väldigt jobbiga vid tvåårsålder, vår son är väldigt svårnattad och skall bestämma när han skall sova etc, det börjar tära mycket nu. Har ni några bra tips så tar jag varmt emot dem. God fortsättning Bette

  • Bette
    villsågärna38 skrev 2011-12-29 12:49:01 följande:
    Tack vänner!!! Ja RUL:et gick jättebra igår. Allt såg toppen ut men lilla Bubblan hade navelsträngen mellan benen så vi är inte säkra på könet men BM trodde att det var en tjej. Ska göra NOTCH i v.24 så vi får väl kika då istället Jag mår också bra. Har jättebra värden, bra järndepåer och ett inte för lågt blodtryck och mår inte så illa längre, så ja, livet leker just nu!! Köpte första sparkdräkten igår på rea, har aldrig vågat köpa något under de här fem åren så det kändes helt underbart!!! Kram
    Vad underbart. Allt kommer att gå toppenbra. 

    Gott Nytt År! Bette 
  • Bette
    villsågärna38 skrev 2012-05-08 18:22:42 följande:
    Hej vänner! Nu är hon här! I fredags föddes vår lilla dotter. 3,5 v för tidigt, en lite otålig fröken, men allt gick jättebra och vi mår toppen Alla sorger och allt kämpande var värt varenda sekund nu när hon är hos oss! Kram
    Stort grattis Villsågärna, det är så underbart när de äntligen är här. Hoppas att allt går bra hemma.

    Kramar

    Bette 
Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7