• Bette

    ÄD på KS/Huddinge tråd 7

    Hej,

    Toppen att du startade om tråden. Hoppas att alla får en riktigt bra helg.

    Min make råkade ge C lite för mycket antibiotika men det var ok enligt giftinformationen som tur var, vi blev helt till oss. Det är dåligt att apoteket lämnar ut 5 ml sprutor, tur att jag är sjuksköterska och tänker på detta, han skall ha 0,5 ml varje dag.

    Ha en supertrevlig helg allihop

    Bette

  • Bette

    Emmy,

    Nej C har inget som smittar han får ab för att han har något som heter njurbäckendilatation, men det såg bra ut på senaste UL men de såg något annat som var  lite vidgat så därför skall vi göra nytt UL plus urinblåseröntgen i mars och efter det får vi förmodligen sluta med ab helt.

    Är A mycket snuvig? Oftast är det väl precis i början som man är smittsam. Det är väl inte RS virus i alla fall, det går nu har jag hört.

    Bette

  • Bette

    Hej,

    Jag saknar också Pricken, jag hoppas att hon och Olivia mår bra.

    Kramar till dig Pricken

    Bette

  • Bette
    Emmylou skrev 2010-02-14 10:57:02 följande:
    Hej, oj vad jobbigt med njurbäckendi (?). Kan inte något om det. Nej, tror inte det är RS Adam har. Har vänner vars barn haft det tidigare & det verkar påverka luftvägarna mycket (jobbig, pipig andning) & även allmäntillståndet. A hade temp förra veckan, men nu är bara täppta näsan kvar som inte vill ge med sig. Är du det minsta orolig för C:s räkning så har jag full förståelse för om du vill skjuta upp träffen! Vet hur det är. Kram till er alla. Nu ska A få lunch. Ha en mysig söndag!
    Nej jag tittar förbi imorgon, det blir jättetrevligt.

    Kramar
  • Bette

    Godmorgon tjejer,

    Hoppas att ni får en riktigt underbar dag, jag skall snart ta hand om C och mata honom, han håller på att vakna. Det blir lite morgontv på morgonen.

    Vi ses i eftermiddag Emmy

    Kram

    Bette

  • Bette
    Pricken76 skrev 2010-02-15 10:42:05 följande:
    Hej alla! Åh förlåt om ni varit oroliga. Ingen fara på taket....vi har haft internetstrul( internet fungerar bara i bland, så jag har nästan tröttnat på att försöka) och vi har även gjort så mycket saker så FL har liksom inte hunnits med. Sorry sorry mina vänner. Tyvärr kan vi inte komma i dag då vi båda är krassliga. Snoriga och lite slemmiga. Inte kul. Men det blir väl fler chanser...hoppas jag Har inte hunnit läsa i kapp...men vad jag kan utläsa lite fort är att det inte gick för dig Villsågärna?! Fy vad tråkigt. Usch usch usch. Ge inte upp hoppet bara. Hoppas Bette & Emmy får en mysig dejt. Nu ska jag kurera mig med lite te. Skönt att inte behöva stressa med sjukskrivning och skynda sig tillbaka till jobbet. Nu kan man bara slappa och softa med gott samvete. Många kramar från mig
    Vad härligt att se att du är tillbaka. Tråkigt att ni inte kommer, ni får kurera er med gott te. Visst är det skönt att kunna softa, inte behöva sjukskriva sig från jobbet.

    Hoppas att ni snart är friska

    Kramar

    Bette
  • Bette

    Hej på er,

    Hoppas att alla mår bra. Idag skall C och jag lämna vovsen på trimmning (vovsen skall friseras) sedan blir det mycket lugn eftermiddag. På fredag skall vi förbi mitt jobb och hälsa på, det blir mysigt. Maken skall dock vara bortrest mellan torsdag-fredag men jag tror att det går bra, granntjejerna har lovat att de kan gå ut med hunden på torsdag eftermiddag. Då har jag i alla fall bara tre promenader med hunden.

    Emmy, Pricken har ni någon babywatcher och i så fall vilken är bäst?

    Ha en superbra dag

    Kramar

    Bette

  • Bette

    Godmorgon tjejer,

    Hoppas att allt är bra med er. Om en vecka drygt så börjar de med att lägga om vårt tak, de som har byggt husen lade inte taken ordentligt som det ska vara från början så det har läckt in i vissa hus på vinden.

    Emmy: Igår beställde jag en sådan babysitter som ni har, den var kanonbra, det blev en i färgen lime.

    Pricken: Hoppas att allt är bra med dig och Olivia.

    Villsågärna38: Det kommer gå bra för er, ni kommer att få plus under året.

    Kramiis: Hoppas att allt är bra med er. När får ni göra ert första försök i Sverige?

    Idag blir det lugnt, vi ska ut och promenera och så där, imorgon reser maken bort tills på fredag, en natt borta det räcker tycker vi.

    Kramar

    Bette

  • Bette
    plupp06 skrev 2010-02-17 10:41:22 följande:
    Hello girls! Hoppas ni hade det trevligt på fikat! Bette: Vad är det för babysitter du köpt? Har börjat kolla på olika saker som bör inhandlas, puhhhhhh vad mycket som ska köpas! Bara vagnen kostar ju över 10 000 kr Jag har nu gått in i vecka 23, tiden går fort! Däremot har jag börjat få sammandragningar på kvällarna. Magen spänner ihop sig som en liten boll, inte alls roligt att det kommer såhär tidigt. Kunde ev vara urinvägsinfektion sa BM men hon trodde inte det, ska lämna urinodling om det blir värre. Kram på er!
    Det är en Carlo babysitter, titaniumbaby, Emmylou har en sådan och den var jättebra. Gå in och titta på barntrygghet, de har den där.

    Jag vet bara barnvagn kostar otroligt mycket, vår kostade också 10000kr.

    Kram

    Bette
  • Bette

    Godmorgon tjejer,

    Hoppas att allt är bra med er. Emmy jobbigt med vaknatt, hoppas att nästäppan släpper snart. Nu skall jag ta och tappa upp ett bad till C.

    Ikväll skall jag och C iväg och käka middag hos en kompis och hennes lilla tjej annars blir det en lugn dag, tvätta lite och plocka och så där och så givetvis en promenad. Skall köpa fika och ta med till jobbet imorgon, jag och C ska dit imorgoneftermiddag.

    Ha en superdag

    Bette

Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7