Inlägg från: Jelina068 |Visa alla inlägg
  • Jelina068

    BF Oktober 2010 efter IVF

    Natta, jag hänger på här.

    BF 25/10, men med två kejarsnitt i bagaget så blir det väl det igen om inte jag kan övertala nån läkare om att få försöka vaginalt beroende på hur min livmoder ser ut.

    Den lilla är född 31/10-08 så det blir nog inte delad födelsedag för dom iallafall. Snittas gör jag nog isåfall veckan innan BF, gissar jag.

  • Jelina068

    Första gången så hade jag havandeskapsförgiftning och blev igångsatt 2 veckor tidigare, efter ett dygn märker dom att tjejen är för slö och skulle troligtvis inte klara av en vanlig förlossning, så det blev akut fast det inte var det.
    Andra gången så blev jag igångsatt när jag gått över 2,5 vecka för dom trodde hon var liten, vilket hon inte var. Kom in på onsdag morgon och fick göra en "ballong" instoppad som skulle hjälpa till att öppna mig, var öppen 1cm. Gick hela dagen med ballongen och på kvällen var jag knappt öppen 3cm, ballongen ramlar ut när man är öppen 3cm men eftersom jag inte var öppen såpass så fick läkarn ta ut den. Fick sova på BB och på torsdagen satte dom värkstim.dropp och tog hål på hinnan, sen på natten så blev det till slut snitt eftersom jag inte öppnade mig, var öppen 4 cm. Det kallades oxå för akut snitt fast det inte var akut, kallas så eftersom det inte är planerat snitt.

  • Jelina068

    Jag känner bara lite molvärk emellanåt men inte tillräckligt för att jag ska känna mig "trygg". Men nu är det rätt så tidigt än, har ju BIM på tisdag egentligen.

  • Jelina068

    Javisst kommer det vara oroligt tills man lyckas komma förbi v.12. Det känns lite bättre efter VUL när man sett hjärtat slå, då är risken så väldigt liten sen för missfall.

    Jag hade lite molande värk nu ikväll, så gott som inget. Men jag tror jag sovit bättre de två sista nätterna, vaknat ofta som vanligt men sovit skönt.

  • Jelina068

    Åh vad roligt Gula P Min lilla tjej tappade oxå en cell vid upptiningen och var 3-cellig VI har samma BF du å jag

    Jag har inga känningar alls, kommer väl om nån vecka som ett brev på posten, hoppas att jag slipper illamåendet den här gången.

    HInner inte skriva mer, ska till jobbet nu. kram på er 

  • Jelina068

    mikafikaa, jag förstår dig klart å tydligt

    Tog ett nytt digitalt test ikväll och nu stod det 2-3 veckor, alltså sen befruktningen. Det betyder att allt är som det ska än så länge Tänkte ringa kliniken imorgon.

    Tänkte starta en lista men ser att du fixat det i trådstarten natta, bra .

    Grattis och välkomna till er trifolium och glittran. Kul att vi blivit några fler
    och det samma till dig oxå Mikafikaa

  • Jelina068
    trifolium, en till den 25:de Mödravården brukar ändra datumen en dag, till 26 tror jag det blir, iallafall på min mvc.

    Ringde kliniken förut och berättade att jag testat + och att jag egentligen har testdag på måndag men hon bokade upp en tid för VUL den 8/3, sa att det är ju bara några dar kvar till testdagen. Så nu längtar jag till VUL för att se så allt är som det ska.
  • Jelina068
    Ewa, ring mvc eller prata med nån på apoteket å fråga om kliandet, kanske det kan vara svamp ändå. Jag har fått svamp vid båda mina tidigare graviditeter, det är ju rätt så vanligt när man är gravid.
  • Jelina068

    Jag har inte heller kontaktat mvc än, tänker göra det efter VUL den 8/3. Kommer kontakta samma mvc som jag gått på tidigare.

  • Jelina068
    Ewa, jag bor på i ett litet hus på hisingen i GBG.
    Jag har alltid kontaktad mvc efter jag gjort VUL.

    Jag är inte heller svullen, började dock känna lite i brösten igår kväll och fick lite molande värk - så skönt att få känna nåt
Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF