Inlägg från: Chrissy75 |Visa alla inlägg
  • Chrissy75

    BF Oktober 2010 efter IVF

    Hej, jag vill också gärna hänga på denna tråd! Jag har BF 19 oktober och detta är mitt första IVF-försök. Jag har fortfarande väldigt svårt att förstå detta för innan jul sa läkaren att vi antagligen inte kunde få fler barn (vi har ett sedan tidigare). Nu längtar jag till VUL och tiden har nog aldrig gått mer långsamt... Jag har VUL 4 mars.
    Symptomen är trötthet, ömma bröst och att magen är svullen på kvällen, men jag längtar faktiskt efter illamåendet eftersom det har varit så i mina tidigare graviditeter... det kommer jag väl få äta upp....

  • Chrissy75

    Tack, tack! Jo, egentligen borde väl väntan på TD varit värre, men jag var liksom så inställd på att det inte skulle gå första gången så jag fick mest en chock när det blev ett plus. Varför skulle jag ha en sådan tur liksom... när man är så van vid besvikelser hela tiden. Jag försöker tänka positivt, men ni vet ju att det inte är så lätt alla gånger...

  • Chrissy75

    Håller tummarna för er som är oroliga! Det måste vara fruktansvärt att gå och vänta.

    BF 19/10, natta80gbg 29år onsala, första barnet, vul 5/3
    BF 19/20, Chrissy75 34 år Stockholm, andra barnet, vul 4/3
    BF 22/10, Gula Pilen 38år Stockholm, första barnet vul 10/3
    BF 25/10, Trifolium 31år Uppsala, första barnet, vul 1/3
    BF 25/10, Jelina 34år Göteborg, tredje barnet, vul 8/3
    BF 27/10, Mikafikaa 28år Stockholm, första barnet, vul 15/3
    BF 28/10, Lena 74 35 år Norrköping, andra barnet, vul 18/3

  • Chrissy75

    Vad skönt att alla verkar oroa sig mindre nu!

    Nu har jag också börjat må illa och då känns det lite verkligare! Dessutom är jag väldigt doftkänslig och helt sjukt trött.

    Jag tror att inskrivningen är som vanligt. Själv fick jag i och för sig tid ganska sent, i april då jag är i vecka 11+1, men det var bara för att de inte hade tider tidigare. Så ring och boka!

  • Chrissy75

    Jag blir glad av alla roliga nyheter! Tyvärr har det inte gått lika bra för oss. Jag har inte mått speciellt illa, vilket jag gjort väldigt mycket i mina två andra graviditeter. Det behöver ju i o f s inte betyda någonting, men jag blev misstänksam och gjorde dessutom en sån där gravtest med veckoindikator. Den visade att jag var gravid, men det stämde inte med tiden, så jag blev ännu oroligare och fick komma på VUL i tisdags. Där kunde man bara se en hinnsäck men inget foster. Läkaren vill inte säga till 100% att det är kört, men jag vet att det är det och jag förstår att hon måste vara väldigt säker innan man gör någon åtgärd... Nu går jag och väntar på blödning och om det inte kommer någon inom en vecka ska vi kolla igen för att vara helt säkra innan man tar bort det.

    Otroligt tungt när man äntligen hade fått börja hoppas igen, men vi ger inte upp och vi är ändå nya i IVF-världen så vi kommer göra fler försök.

    Kram på er allihop och lycka till!

  • Chrissy75

    Jag mår bra fysiskt! Inget blod eller ont. Men jag hade MA senast också, så det hände egentligen ingenting förrän jag fick ta tabletter och fick ut allt.

    Psykiskt är det tungt, men jag försöker tänka på vad jag har (ett perfekt barn och en underbar karl) samt att jag innan jul inte ens rekommenderades att göra ivf utan äggdonation, för att vi antagligen inte skulle få tillräckligt med ägg själva. Det visade sig vara fel, så om man jämför var vi var då och att vi nu ändå har chansen så får man vara glad. Men sen är det så klart jobbigt när kroppen och huvet ställt in sig på gravid och så tar det bara slut.


    Gula Pilen, kan du inte ringa och få komma tidigare på VUL? Det fick jag, för jag kunde ju inte fungera normalt... inte sova etc. Jag hoppas verkligen att det inte är något och jag känner igen det där med brunt som Jelina skrev.

  • Chrissy75
    Frozen skrev 2010-03-04 14:21:25 följande:
    Va jobbigt Chrissy, det värsta är ju att gå runt oviss och oroa sig. Vilken vecka är du i nu och vad visade testet? Det visar ju inte rätt vecka utan från när ägget beräknas ha blivit befruktat ca, och det kan säkert oxå skilja från person till person hur ens hcg värden är.Pilen, håll ut, som Jelina säger har jag oxå hört att bruna flytningar inte alls behöver betyda ngn fara. Jag håller tummarna för er båda att det ska gå bra. Jag har börjat må mer och mer illa, men det är ett litet pris jag gärna betalar  
    Jag var i 6+6 när vi gjorde VUL. Gravtestet visade att det gått 2-3 veckor från befruktning, men det borde ha visat 3+ för det har gått 5 veckor sedan befruktning. Jag tror också att det kan skilja från person till person, men med tom hinnsäck plus inget illamående är jag 100% säker på MA, även om inte läkaren är det.
  • Chrissy75

    GRATTIS till er! Det var verkligen på tiden med lite glada nyheter!

    Gula pilen - det låter helt fruktansvärt. Vi får ta nya tag tillsammans.

Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF