Inlägg från: Jelina068 |Visa alla inlägg
  • Jelina068

    BF Oktober 2010 efter IVF

    Hallå tjejer.
    Jag börjar oxå må bättre, skönt. Det har verkligen varit jobbigt det här med illamåendet, jag har småätit mig "tjock".

    Visst kliar det i fingrarna när jag är i affären men jag vill inte köpa nåt neutralt (gjorde det första gången och dom kläderna använde jag aldrig), vill ju gärna köpa 'pojk/flick kläder. Men nu är det här vår tredje barn så OM det bli en flicka så har jag ju en hel del men om det blir pojk så har vi en hel del shopping framför oss.
    Har varje gång funderat på att göra ett kön-UL men har aldrig gjort det. Tankarna är där igen även denna gång, vill så gärna men samtidigt inte ta bort överraskningen vid förlossningen.

    Träffade läkarn på mvc idag för att prata om det finns någon chans för mig att prova föda vaginalt eftersom jag blivit snittad dom andra gångerna. Läkarn var tysk och hon sa att i tyskland så är det inget snack om vaginal förlossning efter två snit.... Men hon skulle iallafall skicka remiss så får vi se vad dom säger på östra.

  • Jelina068

    Jag vill förresten köpa dom där I <3 mom (dad?) på HM, det röda setet för det kan både pojk eller flicka ha men på de butikerna jag varit på har det inte funnits stl.50 som jag vill ha.

  • Jelina068

    Dom ska inte ändra BF vid UL eller RUL, men vid min första graviditet så ändrade den BM som gjorde RUL men inte på den andra och nu, då sa den BM som gjorde RUL att man inte ska ändra vid ivf. och nu den tredje grav så skrev min ivf-läkare ett brev till min BM på mvc bl.a om BF dagen och att den inte skall ändras.

  • Jelina068

    mikafikaa, ja det känns ju helt fel att räkna så tycker jag. Din klinik räknade inte ut din BF? Det gjorde min den här gången och det var första gången dom skrev ett brev till mvc oxå, dom har tydligen börjat med det nyligen vilket är jättebra tycker jag.

    YIPPIE, idag går jag in i andra trimestern

  • Jelina068

    Hallå tjejer.

    Jag har oxå haft en del huvudvärk. Jag blev yr när jag arbetade för två veckor sen, var nog pga stress.

    Annars känner jag mig inte gravid alls, och då mår jag ändå lite illa efter jag ätit nåt, magen är där, haft växtvärk (mensvärk) i tre dagar nu.

  • Jelina068
    GRATTIS födelsedagsbarnen

    Min lilla har varit magsjuk sen i söndags, hon varit lite slö idag så jag har varit på väg flera gånger att ringa östra för att se om vi borde åka in. Men eftersom hon varit "pigg" emellanåt så får det mig att vänta. JOBBIGT!!
  • Jelina068
    Ewa, det finns nåt fogbälte som man kan använda, men om det är foglossning kommer du nog tyvärr få uthärda det genom resten av grav. Hör med din BM.
  • Jelina068

    Jag har oxå ont på blygbenet å bredvid, kan det vara foglossning? Har som tur var inte ont hela tiden utan det är om jag går snabbt för länge eller jobbar i en kassa där jag vriden kroppen istället för att flytta runt den. Vi Står upp i våra kassor, arbetar på hornbach byggmarknad.

Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF