Inlägg från: Jelina068 |Visa alla inlägg
  • Jelina068

    BF Oktober 2010 efter IVF

    Mrs Sara, har du ont hela tiden eller får du krymningar i benen när du ska sova?
    Stå på tå och gunga upp å ner 30 gånger utan att sätta i hälen i golvet innan du lägger dig. Funkar bra på mig, är så jobbigt när det kryper i benen.

  • Jelina068
    Mrs Sara, prova att göra övningen INNAN du lägger dig.

    Mycket vätska, bra idé
  • Jelina068

    Idag var vi på RUL och allt såg bra ut. BM sa redan innan att eftersom det är IVF så ändrar vi inte BF datum för ni har redan fått ett. På UL-uträkningen var bebisen en dag "Yngre" så om det inte varit IVF så hade dom flytat BF till 26/10.

    Jag går upp så mycket i vikt att jag är rädd för att få havandeskapsförgiftning som jag hade med första tjejen, men det får tiden utvisa. Allt såg ju bra ut nu med lill*n i magen iallafall.

  • Jelina068
    Piken skrev 2010-05-29 07:54:19 följande:
    Jelina: Vad skumt det här med ivf, är själv äntligen gravid med hjälp av ivf. Jag trodde oxå att man inte flyttade bf då man med säkerhet vet när ägget befruktats osv. Man när vi var på rul så flyttade man fram mig med hela 6 dagar, jag frågade två gånger hur det kom sig men fick bara till svar att så gör man om fostret mäter så.  Det är roligt att läsa om er allas rul och sparkar!
    Med vår första tjej så flyttades BF med två dagar, det kändes surt tyckte jag eftersom man vet exakt när det blev till. Så att bli flyttad 6 dagar kan inte vara roligt. OCH hur blir det sen om du går över tiden? Man får väl bara gå över max 3 veckor, det blir ju nästan 4 för dig då... Måste ju finnas en anledning till att man inte ändrar BF tycker jag.
    Hör med din BM på mvc.
  • Jelina068

    Ewa, kanske det kan ha varit ett blodsocker fall?? Tror min svägerska förklarade det lite som du gjorde. Var du stressad när det hände? För nåt liknande hände mig men jag blev illamående, yr å darrig och det berodde på att jag stressade upp mig på jobbet när det blev mycket.

  • Jelina068

    Vad skönt Ewa, jag har oxå fått "sittande" tjänst vilket är mer lugnare och funkar mycket bättre för mina fogar. Får lite ont ibland när jag reser mig men jag rör mig inte på fel sätt iallafall.

  • Jelina068

    Ja, jag har verkligen haft tur den här gången som ska vikariera på vårt kontor över sommarn och att min chef kunde sätta mig på en annan plats fram till dess. Men sen när sommarvikariatet är över inne på kontoret så finns det nog tyvärr inte så stor chans för mig att hamna där jag är nu för då är det mindre att göra där och vi har en som har läkarintyg på att hon inte kan vara någon annanstans pga hennes handleder. Men jag har sökt Havandeskapspenning så vi får se vad det blir för svar där, första gången fick jag 50% och andra gången 100%, ska bli intressant å se vad det blir den här gången. Men jag kommer inte klara av att arbeta i våra vanliga kassor, klarar jag inte det nu så lär jag inte kunna det om 11 veckor heller.

    Kul med RUL, roligt att få höra könet med. Själv vill jag vet samtidigt som jag inte vill - JOBBIGT

    Mrs Sara, tråkigt med sjukskrivning. Hoppas du blir bättre när du går hemma så du slipper ha så fruktansvärt ont.

  • Jelina068

    Hallå tjejer.

    Mrs Sara, vad skönt att du fått HP beviljat och att du är sjukskriven fram tills dess.

    Själv fick jag iväg skickat min HP-ansökan förra veckan, i torsdags, så vi får se hur lång tid det tar innan jag får svar.
    Idag ska jag iväg på mitt samtal med spec.mödravården på östra för att se mina möjligheter om att få chansen till att föda vaginalt efter två snitt, är lite nervös.

    Ha det gött.

  • Jelina068

    Allt gick jättebra igår, det var inga problem att försöka föda vaginalt efter 2 snitt men skulle det bli tal om igångsättning senare så var man ta upp frågan igen och ta ställning då. Men som det ser ut just nu med moderkakan långt ifrån snitten och om jag startar av mig själv så ser det positivt ut. Att det blir snitt automatisk efter 2 eller fler snitt är gammeltänk sa läkarn

  • Jelina068

    Ja visst är det Mrs Sara och Lena Det ända som grämer mig lite är att jag tål inte smärta så bra och det kan hända att jag inte får någon EDA så man inte missar OM nåt skulle hända.

Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF