• 060810

    Fler med foglossning/svår foglossning?!

    Här är en till med överjävlig foglossning!! I v. 13 än bara så jag kommer ju ha ONT länge till!!
    Jag kommer ta fram kryckorna idag för det håller fan inte längre nu. Jag har så in i helvetes ont! Ligga ner är en plåga, sitta är en plåga, stå är en plåga... ja vad fan ska man göra???
    Jag är ensam med 2 små barn, 3 och snart 2 år gamla.. det är inte lätt men min stora förstår och har frågat mig ett tag när jag ska ta fram pinnarna (kryckorna). Hon ser att jag har ont och hjälper mig så gott hon kan.
    Hatar att få såna här problem redan nu. Detta är värre än när jag väntade min dotter (3 åringen). Jag har t o m mat i micron som piper, men jag måste resa mig o  gå ut i köket då o det är en PLÅGA!
    Skönt med en tråd där man kan skriva o få förståelse för sina besvär.

  • 060810

    Gick hos sjukgymnast när jag väntade dottern, det hjälpte inte direk.. blev inte sämre men inte bättre heller..
    Tränar bäckenbotten? inte mer än knipövningar..
    TNS hade jag förra gången, lite lindring men jag hade svårt för det där krypandet på huden som jag upplevde att det kändes som.. fick starka myrkrypningar när jag hade den igång + att det ibland gjorde ont.. :(   har jag använt den fel?

  • 060810

    måste ta tag i det!
    fan jag har så ont nu att jag nästan gråter!! :(
    finns det något smärtstillande man kan ta som inte skadar bebis?? Panodil har jag testat men det hjälper inte.. :(
    tänker knappt på annat än smärtan!

  • 060810

    Det räckte med att jag satte igång tensen så fick jag ont och myrkrypningar.. :( men jag försökte stå ut för jag tyckte det hjälpte lite ändå..

    Jag tog mig knappt till dagis idag och hem efter hämtningen.. Så jävla ont! Tänkte åka till akuten o be om smärtstillande, men åkte inte dit ändå..
    La sonen lite tidigare idag än normalt och hoppas han sover.. Har så ont så det vart soffläge och nu har jag ont av att ligga... minsta rörelse med benen gör skitont.. :(
    jaja det är väl bara att stå ut de 25 veckor ca som jag har kvar.... hua det låter hemskt!!! får väl ha kryckorna på min bästa väns sons dop på söndag.. o jag som är fadder o allt... kommer ju inte kunna stå på benen!! rullstol tack! :p *eller nej tack*

  • 060810

    Jag ska försöka ta tag i det. Nackdelen är att jag bor på landet och för att träffa en ok läkare måste jag ta mig med bussen 2½ mil till stan, men det ska jag nog lyckas med.
    Måste för mina små monsters skull.
    Stämmer att jag även har H G. Skitjobbigt. Fast H G:n är rätt så okej just nu. Foglossningen är värre. Denna ständiga jävla värk. Fast jag har bara haft grymt ont idag, innan var det hanterbart liksom, men nu gör det för jävla ont...
    Ska aldrig mer va gravid, min kropp verkligen hatar det.
    Har t o m varit så illa att jag funderat på abort den här gången, men jag kunde inte göra det. Nu är jag i v. 13 och kommer nog bara gå till v. 37-38 något så runt 25 veckor kvar..
    Ja rullstol är mardrömmen!! Där vill jag inte hamna. Har ju klarat mig innan från rullstol så vill inte hamna där.. Men får se hur de går. Bara att ta hand om hushållet är ett gissel...

  • 060810

    Tack för länken. Innan idag när jag lyckades somna så låg jag med benen uppe på soffkanten o en kudden vid rumpan och sov, det gick faktiskt rätt ok, men det var inte ok att få upp benen i det läget eller ner dem...
    Nu har jag så ont så jag tvivlar på att jag kommer somna...
    Fan att smärtan skulle komma så jävla pang bom... :(  det jag haft innan var jobbigt, men inte alls så som nu.
    Tur du inte är avis på mig, snarare jag som är avis på folk som har en partner nu... Men annars klarar jag mig bra som ensamstående..  Bara nu det är lite överjävligt...
    Tur jag fått stödfamilj till barnen och de ska va där varannan helg med start 26:e februari! :) Det gör att jag får typ 2 dygn till total vila och återhämtning.. sen har jag dagis 7.30-15.30 vilket är jättebra. :)  annars vore jag död!

  • 060810

    Tänkte på akupunktur.. Det får ni mig inte till.. Är så jävla nålrädd att det finns inte.
    Började gråta när läkaren ringde för 20 min sen o berättade att de måste ta ett blodprov till för att bm missat ta det vid inskrivningen.. :(  Jag klarar inte alls av nålar efter att jag legat inne pga H G:n och haft dropp som suttit fel och massa stick.. Får panik bara jag ser en nål eller hör nålvagnen på sjukhus... :(
    och på tisdag ska jag börja med sprutor!! fan det är inte mänskligt detta!!!!!! snälla bebis kan du inte va snäll vid mamma nu.. mamma orkar inte ha ont o må dåligt... *vet att inte bebis är skyldig men hatar min kropp så förbannat att jag inte orkar bråka med den*

  • 060810

    Ja syskon får ju lida en del. Jag har 2 barn. En på 3½ och en på snart 2 år. Min 2 åring har även speciella behov o snacka om att man har dåligt samvete mot dem och särskillt minstingen!
    Jag önskar att jag med var höggravid och inte typ nygravid... nu ikväll gör det så jävla ont... mitt högra ben trillade ner från soffan och det knakade till i höften och gjorde ont som fan!
    får lyfta i benen som om jag vore förlamad eller nåt för att ta mig från soffan till stående tex.
    Tror inte jag kommer klara hela grav. med dessa smärtorna utan kommer behöva medicin för så här ska man inte ha det... tur jag har en tid till läkaren på mvc på tisdag nästa vecka. Då ska jag ha medicin!! Bältet gör ONT att använda.. kryckorna går att använda när jag inte har barnen med mig ute.. inne går det ju bättre.. men lilleman åker vagn så den får bli min rullator ute... detta är en jäkla skitgraviditet och jag kommer aldrig skaffa fler!

  • 060810

    Jag får tårar i ögonen när jag tänker på hur du har det!!! Fy fan vad dåligt av personalen att inte hjälpa dig!! Hur svårt kan det va??
    Jag sätter mig alltid på en bänk och klär av och på ungarna inne på dagis (de lämnas till frukost) och hade inte de bänkarna funnits så hade personalen fått hjälpa mig, för de ska inte heller få ta ifrån mig hämtning och lämning (har i o f s ingen annan som kan göra det, men ändå) för något liv måste man få ha kvar.
    Min mamma kläckte ur sig häromdagen (då när jag hade så jävla ont): Ja men använd ditt bälte då så du inte får ont..   Hallå??! Jag FÅR ONT av bältet av någon jävla anledning så det gör saken bara värre. Ibland har jag det på korta stunder.
    Igår när hon var här tvingade hon mig att städa och sen hade jag så jävla ont på kvällen att jag låg orörlig i soffan.. :(
    Vi får hoppas på en bättre dag idag! :) Min lämning gick bra för 3 åringen klädde i stort sett av sig själv och min snart 2 åring var väldigt sammarbetsvillig för att vara honom idag. :)
    Bara den här jävla snön som ska försvinna för inte mår man bättre när det är kallt och snöigt...
    Vilken vecka är du i nu förresten? :)  Jag är i v. 14 (idag enligt sista mens)

Svar på tråden Fler med foglossning/svår foglossning?!