• 060810

    Fler med foglossning/svår foglossning?!

    Ersättning från gravidförsäkring? Nä det har jag inte fått... Har Trygg Hansas gratisförsäkring i o f s och den täcker inte ett skit i stort sett. Tog den mest om något händer bebis '(att den dör tex) men den täcker ju inget som rör mig som mamma direkt. Jag har även en egen sjuk och olycksfallsförsäkring men via den får jag nog inte heller någon ersättning.

    Idag har jag rätt så ont, men måste in till stan... :( Vet inte om jag ska göra det med eller utan barn bara.... Med barn kan jag hålla i vagnen som stöd, men måste passa på dem hela tiden, utan barn, inget att hålla i då jag inte vågar gå med mina kryckor i snön...
    Får se vad jag kommer fram till. Är lite sugen på att köpa något till bebis idag med, men vet inte vad... :p

  • 060810

    Blev inget shoppande till bebis idag för jag orkade inte alls. Hade så ont att jag åkte hem och hämtade barnen på dagis sen. Helt jävla slut. Ska nog hålla mig hemma så länge snön ligger på marken nu för jag får så jävla ont.
    Kan kylan göra att man får mer ont? I så fall längtar jag till sommaren! :)

  • 060810

    Varför skulle dumma jag ställa mig o dammsuga? Gjorde bara en liiiten del av vad jag borde gjort men nu mår man inget vidare i höfterna o ryggen... :(
    Mår illa som en tok idag med... Funderar starkt på att skita i mitt möte idag i stan.. orkar fan inte åka dit... sen ska jag ha klädparty ikväll. där behöver jag inte göra så mycket, men ska ju gärna ha ett gott humör i a f. :) men får se hur det känns sen. nu ska jag vila i 30 min har jag bestämt, sen får jag se hur jag mår o vad jag orkar. Måste bli bättre att lyssna på min kropp.

  • 060810

    Jag har fortfarande inte tagit mig upp ur soffan. Är så rädd att ha sjukt ont o att behöva gå o kräka... Måste sitta på huk när jag kräker för annars får jag en sån blockering o det funkar inte... Det gör sjukt ont!! har kunnat ligga på sidan innan eller sitta, men det funkar inte längre, så nu är det hukläge vid toan.. Har en pall med som jag ibland kan sitta på...
    Blä att man ska få dessa två komplikationer ihop.. Foglossning + illamående från helvetet.
    Ska kanske försöka sova en stund o se om jag mår bättre sen.
    Tack för att ni finns! Har ingen annan som direkt förstår mig.. :(

  • 060810

    Anki:
    Jag vet hur du har det. Har själv 2 relativt små barn. En på 3½ och en på snart 2 år. 2 åringen fick jag stå och hålla nästan hela dopet igår som vi var på. Skitjobbigt och ont hade jag med sen.
    Han kräver rätt så mycket bärande och är gnällig och superrädd för okända miljöer.
    Längtar tills min graviditet är över (augusti) och jag aldrig mer ska göra om det här. Det blir mitt absolut sista barn. Bara hoppas jag inte har besvär av foglossning efteråt. Mellan mina barn har jag i stort sett bara haft besvär halva tiden (veckan innan mens och veckan med mens) däremellan har det varit okej. Kan ju hoppas det stannar där eller blir lättare.

    Nu vill jag bara kräkas!!! Snälla håll tummarna för mig att jag får ner min färdigrätt som står i mikron på värmning... Mår så sjukt illa nu.. :(

  • 060810

    ONT idag efter en heldag iväg... Fan att man ska ha heldagar, det tar musten ur en.. Kan inte snön försvinna snart så jag kan använda kryckorna?! Har ju inga broddar på mina o de som finns på apoteket passar inte mina för de är från Tyskland o jag tänker inte gå o köpa nya för att ha nu när det är snö.. :p Vill ju inte stå med hundra par kryckor hemma liksom. Räcker gott med ett par o de är så "sköna" att man inte får ont i händerna knappt! :)
    Lunchen igår fick jag knappt i mig.. Knappt halva färdigrätten gick ner, sen tog det stopp, men lustigt nog fick jag ner en hamburgare på mcdonalds sen. :p
    Fattar inte varför det går bra med mcdonaldsmat o inte vanlig mat mer än potatismos..
    Jaja jag hoppas på en bättre dag imorn, men jag tror det knappt för jag har en halvdag imorn... först till sjukhuset o lämna blodprov sen kl 13 kommer arbetsterapeuten.

  • 060810

    Testa och se om det funkar för dig med kryckor. Jag har ju börjat lite smått hemma med dem och det är superskönt att kunna avlasta höften lite och så fort snön smälter och jag kan ha dem ute så kommer de nog användas ute med när jag inte har vagnen att köra och hålla mig i, fast det ger inte samma avlastning med vagn som med kryckor men skönare med vagn än utan.

  • 060810

    haha att det kan va så olika, men hör ju i H G tråden med at man inte ska kunna äta det. jag hade kunnat leva på potatismos för det är så smaklöst.
    fast nu ikväll hade jag inte fått ner en mcdonaldshamburgare.. nu mår jag illa av bara tanken på det... så det är väldigt dagsberoende... ibland har jag svårt att äta ens..
    men ska ta kontakt med en dietist imorgon o hoppas få hjälp med näringsdrycker. läkaren på mvc tyckte jag skulle få det i a f.

  • 060810

    Tova tova tova!!! Fy på dig!
    Men jag ska nog inte säga något! :p Jag har städat min dotters rum idag! Dammat överallt och tvättat golv och dammsugit (okej de 2 sista sittandes men ändå). Jag är helt slut nu ikväll i mina stackars höfter.
    Jag som skulle vila denna helgen, men nix jag lär mig aldrig jag heller. Imorn måste jag ge mig på mitt kök som jag inte orkat med på 3 dagar... sen kommer barnen hem imorn och då är det full rulle igen.

  • 060810

    hihi jag har en sån ryggvärmare som jag brukar ha men vet inte om den är ok när man är gravid så därför har jag inte använt den. kanske skulle skaffa mig en vetekudde istället?
    eller många så jag kan ha dem överallt på kroppen.. :p
    ja min stackars kropp får lida en del när min skalle inte tänker.. :(  men nu börjar snön smälta här i Skåne och jag är så glad! :)

Svar på tråden Fler med foglossning/svår foglossning?!