Inlägg från: pluvdo |Visa alla inlägg
  • pluvdo

    Är det okej att som 23-årig kille ha sex med en 14-årig flicka och sen skylla på att hon såg mycket äldre ut än hon var?

    Tro det eller ej, men det finns mentalt mogna 14-åringar också, likväl som att det finns mentalt omogna 30-åringar. Så man kan inte säga att man ALLTID märker på en 14-åring att denne är 14.

  • pluvdo
    Lady Dahmer skrev 2010-02-17 18:25:31 följande:
    man kan tända på flera åldrar. många pedofiler t.ex är även vuxensexuella dvs de tänder på vuxna.
    Så vitt jag hört så skall man tända mer på barn under 13 år än på vuxna kvinnor för att vara pedofil.

    Och som sagt... under 13 år. En 23-åring som ligger med en 14-åring är inte en pedofil.
  • pluvdo

    Jag tycker det är överdrivet att kalla en 23-åring som tänder på en 14-åring för perverst äckel, i synnerhet med tanke på hur många 14-åringar idag klär och för sig. Det vore perverst om 23-åringen låg med 14-åringen FÖR ATT hon var liten och FÖR ATT hon inte var utvecklad, men om han låg med henne i tron att hon var äldre så förstår jag inte varför han skulle vara pervers.

    Jag ogillar starkt pedofiler och hebefiler, som aktivt söker sig till sådana som är yngre/ser yngre ut enbart pga det faktum att de inte är fullt utvecklade. Jag tycker dock inte man kan säga att en 23-åring som ligger med EN 14-åring är pedofil/hebefil och ett perverst äckel. 14-åringar kan se äldre ut, de kan ljuga om sin ålder då killen frågar och de är inte helt hjälplösa när det kommer till beslut om sex.

Svar på tråden Är det okej att som 23-årig kille ha sex med en 14-årig flicka och sen skylla på att hon såg mycket äldre ut än hon var?