Inlägg från: Danitra |Visa alla inlägg
  • Danitra

    Är det okej att som 23-årig kille ha sex med en 14-årig flicka och sen skylla på att hon såg mycket äldre ut än hon var?

    Lady Dahmer skrev 2010-02-17 15:43:22 följande:
    tycker man att en 14åring ser vuxen ut så är man antingen efterbliven eller så ljuger man.
    Jag blev tagen som 16 år när jag var 12 år. När jag var 14 så trodde många att jag var minst 17 om inte äldre. Dom var varken efterblivna eller ute efter att smickra mig eller något annat som skulle föranleda en lögn.
  • Danitra
    Lady Dahmer skrev 2010-02-17 16:11:07 följande:
    jag har aldrig trffat en underårig som jag inte kunde se var underårig på en gång. Det är inte bara mjukheten i ansiktet utan kroppsspåket, sättet att tala osv.
    Då kanske du är extra bra på det. Det är jag också.
    Men det betyder inte att det inte finns folk som inte är lika bra på det. För dom som trodde att jag var 17-18 hade ingen vinning på det och borde därmed ha talat sanning.
  • Danitra
    Lady Dahmer skrev 2010-02-17 16:38:02 följande:
    nja.. fast en "mogen" 14åring är fortfarande ingen vuxen. Och det märks. Jag var en av dem som ansågs se äldre ut som tretton, fjortonåring (vilket är ironiskt för folk trodde jag var 13 när jag var 25) och jag var ju så mogen. Nu efterhand så inser jag ju att folk ser vad de vill se eller att de antagligen var lite slöa i huvudet. Jag kanske var en mogen 14åring, men jag var fan inte ens i närheten av vuxen.
    Men faktum kvarstår att alla inte är lika bra på att avgöra ålder. För fortfarande så var det varken lögnare eller efterblivna som missbedömde min ålder så grovt som dom gjorde.
Svar på tråden Är det okej att som 23-årig kille ha sex med en 14-årig flicka och sen skylla på att hon såg mycket äldre ut än hon var?