Inlägg från: Tidens Sand |Visa alla inlägg
  • Tidens Sand

    Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)

    att hur kort tid från första krystvärken tills ungen är ute kunde vara hos förstföderska. och att det kändes som att bokstavligen trycka ut en 4kilos skitkorv. och till sist att förlossning kunde vara så lite smärta utan smärtlindring

  • Tidens Sand

    Att toabesöken kan vara värre tortyr än själva förlossningen även utan större bristningar.. som att sitta på nässlor.

    Sen hade det varit kul att veta att man blir helt utslagen av att amma. När de sista dropparna sugs ut så sitter man i princip och sover.

  • Tidens Sand

    Kom också på att de kunde ha sagt till innan att man kan må jävligt illa när man är öppen 5cm. och att en kunnig narkosläkare inte kan sätta dit EDA för att ens ryggrad ligger för långt in.. kunde den göra det trots att jag satt dubbelvikt framåt?

    Angående amningen.. när folk nämnt att det kan läcka lite från brösten när mjölken rinner till.. kunde dom inte varit ärliga och sagt att man inte ens ka böja sig framåt utan att ha två niagrafall forsandes från brösten. o.o chockade mig och har nu bunkrat upp med handdukar. badlakan som blir genomblöta efter bara nån minut så är amningsinlägg way för mesigt för detta forsande.

  • Tidens Sand
    Lisslo skrev 2012-02-19 18:24:23 följande:
    hahaha...så roligt skrivet.
    Håller med dig om att man inte fick veta det viktigaste innan första barnet. 
    Jag sprack typ 3 cm  (mot anus) och fick sy. Det gjorde fan ondare än att föda. 3 bedövningssprutor senare och lustgas va jag färdigsydd,  men det barnmorskan eller sköterskan eller vad hon nu va inte hade sagt att det va första gången hon gjorde detta. Så nu har jag en "hajfena" i underlivet...tack tack! 

    Väntar med spänning på hur det kommer gå andra gången, har gått 3 dagar över tiden idag och jag hatar att vänta! 

    märkte just att jag också fått en hajfena. den sitter precis vid hålet. ser helt förstörd ut dänere
  • Tidens Sand

    att man kunde få ut lite bajs var jag också beredd på, men vad jag inte visste var att när ungen trycker på så ligger bajjahålet vidöppet och forsar ut korv efter korv i takt med värkarna. kan nog säga att tarmarna blev så tömda att jag inte sket på flera dar. först på hemkomsten 4 dar efteråt så satt man där med rännskita.

Svar på tråden Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)