Inlägg från: emelielj |Visa alla inlägg
  • emelielj

    Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)

    LneaE skrev 2011-06-29 20:48:10 följande:
    Att barnmorskan inte erkände att hon faktiskt hade sytt massa stygn fel där nere, vilket jag påpekade redan dan efter... och pga det gick miste om de 5första månaderna med dottern för jag satt på soffan 24/7 i 5 månader i samma pyjamas kunde varken stå eller gå (undrar vad mannen tänkte, stackarn Kyss)

     5 månader efter förlossningen blev jag opererad nere i underredet, detta tog 5 minuter och mitt glädje tjut och hopp borde ha blivit filmat när jag gick ut från sjukhuset. 5 månader helv*te bortblåst på 5 minuter. 

    Att skita vill jag inte tänka på. Jag höll mig tills svetten rann och jag nästan tuppade av.. mysigt. detta problem försvann även efter operationen. Hjärta 

    Kan tillägga att ragatan som sydde mig var den första jag mötte i korridoren när jag var och hälsade på en kompis som fick barn några månader efter mig. Hon fick ett långfinger rakt upp i ansiktet + ett tack..

    Nu är jag gravid igen och jag hoppas och ber att jag inte ser en skymt av henne under nästa förlossning.. Jag hoppas jag kan njuta av dessa 5 första underbara månader av bönans liv.  

    Lycka till.  
    Sa du till henne att hon sydde så fel? Gud va hemskt! Jag hade också varit fly förbannad.
    Alla kan väl göra fel, visst, men det verkar vara grova fel hon sydde på dig?
  • emelielj

    Usch vad hemskt baloo :( håller med dig att ingen säger NÅT innan förlossningen om vad som händer efter, det får man upptäcka själv. Kunde inte heller sitta eller gå, knappt röra mig och jag sprack inget så kan bara tänka mig hur det var för dig.

  • emelielj

    Ja Gud, moderkakan och stygnen var riktig pina. Dom hängde på min mage med.
    Just när man äntligen tryckt ut bebisen så är det mer jobb och ännu mer smärta kvar som jag inte visste om. Hade kunnat göra om mina 16 timmar med värkar en gång till direkt efter sonen kom ut, bara för att slippa efterarbetet.

Svar på tråden Saker ingen berättar för dig (om barnafödande)