• majsanna

    Första besök för utredning-någon mer? Tråd nr 5

    Dags för en ny tråd för oss som kämpar.

    Håller alla tummar för att det nu ska bli många plus.


    2010 - Året då jag äntligen blir gravid.
  • Svar på tråden Första besök för utredning-någon mer? Tråd nr 5
  • Angelique

    Snigel: Skönt att höra att du känner dig piggare. Ni är verkligen starka tycker jag!

    Ego: Ja, nu är det spänannde. Vi har dr. Artur den här gången. Förra gången var det Claes. Och ja, vi plockar och hoppas hoppas hoppas att det blir något till frysen.

  • ninni84r

    Ja ni är verkligen starka Snigel!

    Ego: Va ju på VUL förra måndag (1:e tror jag det va) och hon sa att det va dags för ÄL - på torsdagen hade jag jätteont så jag tror jag hade ÄL då, med andra ord nästa helg ca borde jag haft BIM... Men började blöda idag! Kan det vara min riktiga mens som kommit? (bara haft pillermens innan ju...) Får la ta och ringa dem imon.. Tråkigt bara. Har mens hela tiden känns det som...

  • Angelique

    Har nu fått lite tider inför veckan. ÄL-spruta ikväll 20.30, och ÄP på onsdag 8.15. Är både nervös, glad, förväntansfull och lite otålig! Äntligen är det dags!!


    Kram Bellan!

  • majsanna
    Angelique skrev 2010-03-15 15:31:32 följande:
    Har nu fått lite tider inför veckan. ÄL-spruta ikväll 20.30, och ÄP på onsdag 8.15. Är både nervös, glad, förväntansfull och lite otålig! Äntligen är det dags!! Kram Bellan!
    Ojoj Vilken spännande vecka du har framför dig!! Håller tummarna att det blir en lyckad vecka.
    2010 - Året då jag äntligen blir gravid.
  • sunflower79

    wow va spännande angelique.. du måste hålla oss uppdaterade =)

    kunde inte hålla mig idag.. gjorde ett test när jag kom hem från jobbet. eg ska man ju använda morgonurin men som sagt.. nyfiken o otålig!
    och strecket har samma styrka som i lördags, varken starkare eller svagare... det är fortfarande inte lika starkt som kontroll-strecket men inte jättelångt ifrån heller.. ska försöka hålla mig till onsdag eller torsdag nu haha

  • snigelkatt
    sunflower79 skrev 2010-03-15 18:16:22 följande:
    wow va spännande angelique.. du måste hålla oss uppdaterade =)kunde inte hålla mig idag.. gjorde ett test när jag kom hem från jobbet. eg ska man ju använda morgonurin men som sagt.. nyfiken o otålig!och strecket har samma styrka som i lördags, varken starkare eller svagare... det är fortfarande inte lika starkt som kontroll-strecket men inte jättelångt ifrån heller.. ska försöka hålla mig till onsdag eller torsdag nu haha
    åååh vännen! Ha ha ha, visste väl att du skulle testa igen
    Vågar vi tjoa och jubla ännu, eller ska vi vänta ett par dagar???
    Så otroligt glad för din skull!
    Om det inte hade vart något HcG i kroppen, skulle det ja inte synts något alls i rutan, DU ÄR GRAVID VÄNNEN!!!!
  • Angelique

    Sunflower: Det är klart du är gravid! Streck som streck, minsta lilla räknas. Och på eftermiddagsurin dessutom, kan inte bli klarare. GRATTIS! Kram

  • Angelique

    Ego: Nu börjar det allt närma sig. Är förstås lite nervös. Försöker dock att tänka positivt: ska få många ägg och många befruktade! Nu ska jag snart till akupunkturen, sedan handla lite som kan vara gott att ha när man kommer hem imorgon. Sedan ta ett långt bad och ladda inför imorgon. Blir spaghetti och tonfisksås till middag, ska ju fasta från midnatt så det gäller att vara fulltankad! Håll tummarna nu allhiop.

  • akita06

    Hej alla!
    Nu e jag tillbaka..har haft en fantastisk vecka i solen i sharm el Sheik..tyvärr dök mensen upp..hoppades ju så på pergon . I en anna tråd var det 3 stycken som plussade på sin första pergokur denna månaden...{#lang_emotions_cry} men inte jag!

    Ska ringa min Bm imorgon och höra vad dem säger.

    Grattis sunflower-håller tummarna för dej att det blir starkare!!

    Angelique: Spännadnde! Lycka tll!!

Svar på tråden Första besök för utredning-någon mer? Tråd nr 5