Inlägg från: Makka Pakka |Visa alla inlägg
  • Makka Pakka

    Till er som inte kan gå ner i vikt

    Jaaa, duu..

    Hade jag svaret på din fråga hade jag varit smal nu!
    Väger inte spec. mkt men har ca. 10 kg övervikt sen min graviditet trots att jag äter inte alls mkt. Gick inte upp jätte mkt under grav. (15 kg). Gick ner 5 sen blev de resterande 10 kvar!

    Jag har försökt allt. Jag och syrran började med GI+montion.
    Syrran gick ner 13 kg på 4 mån - Jag 300 gram om nu kan ens räkna det som viktnedgång Höll på med GI i ett halvår utan resultat!
    Jag har aldrig varit gottegris så problemet låg inte där utan min ämnesomsättning är helt koko!

    Nu kökr jag LCHF istället och har efter 1,5 mån gått ner 1 kg! men jag ger inte upp! det går neråt iaf...


    ♥♥♥080626♥♥♥
  • Makka Pakka
    Vemi skrev 2010-02-24 11:34:27 följande:
    Jag är väl en sån du skriver om på sätt och vis. Inte jättetjock men inte så smal som jag skulle vilja vara. Det ÄR lätt att gå ner i vikt. Faktiskt. Man behöver bara bestämma sig och hålla sitt beslut. Det är där mitt problem ligger, jag har nämligen inte den diciplinen att säga nej till mig själv. Har enormt sötsug, så visst finns det ett beroende i mat, sockerberoende. Min man däremot har en enorm diciplinförmåga och kan äta keso och tonfisk en månad om han var tvungen. Han gick ner från 93kg till 75kg (några år innan vi träffades men jag har sett bildbevis :)  ).  Så det är klart att man kan! Jag tog faktiskt inte alls illa upp av ditt inlägg, snarare tvärtom så blev jag faktiskt lite sporrad :) Så tack för det! 
    Ja, min man slutade ha socker i kaffet och gick ner 2 kg i veckan. Åt samma som jag fast mkt större portioner.. så lite orättvist.. tycker jag
    ♥♥♥080626♥♥♥
Svar på tråden Till er som inte kan gå ner i vikt