• Juno

    Till er som inte kan gå ner i vikt

    För många överviktiga handlar problemet inte om att äta rätt och motionera, det vet de flesta överviktiga allt om. Istället handlar det om dålig självbild, om ångestdämpning och destruktivt beteende. Och det behandlar man inte med att äta keso till lunch.

    Jag kan också gå ner i vikt 20-30 kg på kort tid. Men min ångest och mitt ätbeteende är kvar och gör att jag går upp igen. Därför borde behandlig av överviktiga snarare handla om metal hälsa än om kostråd.Lite förmäten tycker jag att TS är som jämställer sina egna grav-kilon med andras ev psykiska ohälsa.

    Läs Lisbeth Stahres böker så förstår du vad det handlar om.

  • Juno

    Men vad sjutton, TS! Du låter som en fanatisk dietist på mission. Lägg ner! Jättebra att du har skådat ljuset, men ser du inte att de får alla andra att gå i försvar. Det kommer inget gott av det. Låt var och en sköta sitt. Om någon säger att de mår bra med sina extrakilon så har du ingen rätt att ifrågasätta det.

  • Juno
    Hurley skrev 2010-02-24 13:13:59 följande:
    Vadå tonen en helt annan??? Vart någonstans i tråden har jag varit elak mot dig? Jag ifrågasätter bara varför man väljer att vara överviktig i största allmänhet.Men ok då, jag ska vara taskig istället. Lycka till men jag tror aldrig att du kommer klara det. Jag tror att du kommer vara tjock resten av ditt liv.Bättre så?
    Ge dig! {#lang_emotions_yell}
  • Juno
    Hurley skrev 2010-02-24 13:31:06 följande:
    Men det ska man inte göra!! Man ska äta lite och nyttigt. Lätt som en plätt!
    {#lang_emotions_throwup} Präktigheten vet inga gränser
  • Juno
    Hurley skrev 2010-02-24 13:39:28 följande:
    Men du... Din bitterhet genomsyrar alla dina inlägg. Det är inte präktigt att ta hand om sin kropp.
    ...men att lägga sig i vad andra gör och framhålla sin egen förträfflighet
Svar på tråden Till er som inte kan gå ner i vikt