Inlägg från: Pyzzlan |Visa alla inlägg
  • Pyzzlan

    Scrappande träsktroll i gemenskap...Del 7...

    Åh vad bra att någon håller koll på tråden. Tack till dig Essmo

  • Pyzzlan

    Oj vad här har hänt mycket. Vilken otur med korten Coursell, men slutresultatet blev ju hur fint som helst sedan! Ett stort grattis till Eyovine! Den platsen är du väl värd.


    Själv har min scrapping begränsat sig till litet shopping de senaste veckorna. Jobbet har tagit alla mina krafter, men nu är jag sjukskriven tills mammaledigheten börjar om 3 veckor, så kanske krafterna räcker till litet scrapping nu. Suget är stort liksom fotohögen som ligger orörd.


    Om någon har tips på någon trevlig utmaning, så mottages det med glädje

  • Pyzzlan

    Tack för tipset Cia! Måste erkänna att jag är dålig att föra anteckningar och sen är det trassligt med journallingen när jag inte minns. Borde egentligen göra en genomgång av fotona nu, för efter babyn kommit är väl hjärnan helt mjuk ett tag Ser fram emot att se dina nya LO's, så upp med dem i bloggen nu!

  • Pyzzlan

    På tal om stämplar hörni så har jag sett att det finns Magnoliastämplar med piratmotiv. Är det någon som vet var man kan köpa dem eller hör de månne till någon gammal kollektion som inte finns längre?

  • Pyzzlan

    Essmo: Du är en pärla - tusen tack för tipset! Det är nog ingen skild jag söker efter utan jag har ett dödsskallepapper från Magnolia och flera pirattokiga små killar i bekantskapskretsen, så jag tänkte göra några piratkort åt dem.

    Här skiner solen idag, så man får riktigt vårkänslor. Jag har varit och handlat litet vårblommor till balkongen idag. Måste få litet uppiggning nu!

    Hoppas solen skiner på er andra också!  

  • Pyzzlan

    Hoppas att ni alla har haft en bra helg. Speciellt ni som varit på scrapträff. Jag hade faktiskt också en litet scrapinspirerad helg då en närliggande scrapaffär kom till stan i lördags. Det var kul att shoppa live också till skillnad från nätbutikerna.

    En charmig 3-åring har vi firat i helgen också, så bloggen är uppdaterad med ett rosa kort.

    www.pyzzlan.blogspot.com

Svar på tråden Scrappande träsktroll i gemenskap...Del 7...