Inlägg från: drömhus |Visa alla inlägg
  • drömhus

    Decemberbebisar i Uppsala - del 17

    Åh, har det tittat ut en bebis i tråden! Grattis!

    Här är det idag 6 veckor på dagen kvar till ett planerat snitt för att få ut Villes lillasyskon. Jag fick snitt beviljat pga att det blev akut förra gången. Vi får se om bebben vill stanna inne i 6  veckor till vilket blir i v 39+0. Ville kom ut v 37+0 och vattnet gick v 36+3...

    Snart är det ju dags för Indra också!

  • drömhus

    Hej på er i tråden!

    Nu surfar jag från en dator som har mitt lösen till familjeliv sparat. Jisses vad lat man är som inte orkar beställa ett nytt till den andra datorn... hehe.

    Kul att läsa om att bebisar! Jag har 3 v kvar till planerat snitt och hoppas att bebben stannat kvar inne tills dess. "Springer" en gång i veckan till bedömningsmottagningen för att göra CTG på denna bebbe också som precis som Ville har snabba hjärtljud. Allt ser bra ut så jag är inte orolig.

    KRAM PÅ ER!

  • drömhus

    Hej igen i tråden! Jag började få förvärkar i lördags och var in på kontroll på förlossningen för jag visste inte om det var värkar eller förvärkar. Men eftersom de inte påverkat livmodertappen så är det väl bara förvärkar då och de avtog efter 12 timmar, men aj vad ont de gör! Nu får jag förvärkar varje natt i ca 6-8 timmar, precis då man vill sova så det är väl sådär. Var in på min vanliga veckokontroll idag och fick två sovdoser med mig hem så att jag kan få sova i två nätter. Flera av er som haft förvärkar? Ja, och bebis ligger i tvärläge så det blir planerat snitt den 16/4 eller akut snitt innan dess om förlossningen sätter igång på riktigt. ________________________________________________________________ Indra: jag köpte fänkålste hos hälsokostbutik, men finns bla hos gymgrossisten också. www.bodystore.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi&artnr=A1999596&artgrp=10611&Avd=1&visa=1-36&Sort=Beskr&Visn=Std2 Minimundus har ett amningste också med flera örter i. www.minimundus.se/body_mamma/amnovr.htm weledas nämns i en tråd när jag söker på nätet: www.naturligt.se/website1/Halsokost/Produkt/amningste-20pasar-weleda.php Kram på er i tråden!

  • drömhus

    Inatt tog jag sovdos och har sovit. men jisses vad "bakis" man blir! Och illamående. Men när man inte sovit ordentligt på några nätte är det helt klart värt det, men inte varje natt det kan jag säga. Så nu sparar jag nog min nattdos nr 2 några nätter. Nu är det ju påsk och maken kommer vara hemma så då kan jag sova middag om dagarna. Dessutom så kommer svärmor och bor några nätter så mina föräldrar slipper vara jour hela tiden ifall något händer.

    Akut snitt är jag inte rädd för, det är ju inte urakut det handlar om. Ville snittades ju akut. Akut menas bara att det är ett oplanerat snitt så det är mest sjukhuset det verkar bli "synd om". Men det är klart, lugnar det ned sig så vi kan vänta tills den 16/4 är ju det  bra.

  • drömhus

    Hej i tråden!

    Pluggar sista skriket nu, ska vara klar den 24/10. Sen blir det 15 h för Ville ett tag. Vanja växer, är ett halvår nu.

    Kram på er

Svar på tråden Decemberbebisar i Uppsala - del 17