Inlägg från: Indra78 |Visa alla inlägg
  • Indra78

    Decemberbebisar i Uppsala - del 17

    Jag finns här! Mår bra men är redan less på att vänta på bebis. BF imorgon och Saga kom på BF+2 så vi trodde att nr 2 skulle komma lite tidigare.

  • Indra78

    Nu finns han på webbisar!
    Allt har gått bra, en mycket lättare förlossning som jag kan berätta om senare.
    Vi fick stanna ett dygn eftersom Rickard är tung för tiden som de säger på "fackspråk". Men han började äta fint och vi slapp tillägsmata honom och fick komma hem idag. Lättare kaos uppstod eftersom Saga varit ganska spänd så det slog över lite för henne... Så båda mina barn skrek rätt friskt en stund och mina föräldrar sprang runt som yra höns. Nu har lillebror sovit hos Saga i ca 1 h och lugnet verkar lägga sig. Hon vänjer sig så klart men snacka om stresspåslag det blev!

  • Indra78

    fnatte: Saga är svartsjuk för att jag ammar, hon verkligen attackerar (skriker, sparkar, slåss, hotar att göra Rickard illa) lillebror och mig och jag måste ju amma. Men jag förstår ju henne och tänker att hon kommer vänja sig samt tappa lite av sitt intensiva intresse snart.

  • Indra78

    petra: skönt att höra att flera gått igenom samma sak!man funderar ju mest på hur allt påverkar henne, lillebror klarar sig ju trots några tjuvnyp...

  • Indra78

    utopia: Det har lugnat sig här nu, Saga hjälper till när hon känner för det. Självklart får hon vara med vid amning om hon inte är hysterisk. Just nu har jag rätt ont i brösten så det är jobbigt när hon klättrar på mig och drar i Rickards huvud.

    Idag frågade Saga mig vad som händer med barn som dör. Vi höll på att leka att vi gick till affären så det kom verkligen från ingenstans.

  • Indra78

    grodiz: vilken dag är knattetimmen? kommer du ihåg att du beställde fänkålste via nätet när Saga och Oliver var små? minns du varifrån du beställde det?

    Saga har vaknat 05.30 i några veckor men tack vare att det var mörkt i morse så somnade hon om och sov till 07.45 och lillebror passade på att tryna också. så idag känns det som att jag kan tänka, igår gick maken och jag i koma här...

  • Indra78

    "då börjar frugan svanka, gå som en anka... går runt i mammasvid och verkar höggravid trots att hon bara ökat några gram"

    men nu är vi i fasen "då ska man byta blöjer, nedspydda tröjer, köra barnvagn genom stan"

    Maken sjöng den härom dan och Saga tyckte att det var toppen!

  • Indra78

    Idag var Saga med sin mormor på 4H så jag passade på att ta tag i mitt liv igen... Hoppade upp på motionscykeln samt tog en promenad med vagnen. Känns skumt att rulla vagn i byn igen! Sedan städade jag lite på tomten, skönt att ha fått tillbaka sin kropp någorlunda, jag kan liksom röra mig igen!

    Hur har ni det?

Svar på tråden Decemberbebisar i Uppsala - del 17