Inlägg från: Fialotta2 |Visa alla inlägg
  • Fialotta2

    Tack för alla gratulationer! Efter åtta dagars övertid bestämde sig äntligen vår lilla Rebecka för att dyka upp. Det blev en snabb och intensiv förlossning där epidural inte hanns med men allt gick jättebra. Vi blev kvar på Akkis en natt och kom hem i fredags. Allt är bra med oss och vi mår bra alla fyra.

    Lindis: Heja William, vad duktig han är!!

  • Fialotta2

    Krikiz:
    Det går jättebra Mysigt med en liten bebis igen och D är fortfarande jätteförtjust i henne, han är såå stolt över sin lillasyster. Nätterna har gått över förväntan, vi somnar vid 11-12 och sover tills D vaknar med ett avbrott för matning vid 3-4. Helt ok med andra ord, vi håller tummarna och hoppas att det håller i sig.

  • Fialotta2

    Indra och Börnen:
    Kul att träffa på gamla bekanta på klädbytardagen i Dalby
    Blev en del fyndat för min del, mest till lillan men också lite till D.

    Allt är bra med oss. Lillan äter massor och växer, det känns som om hon är väldigt stor jämfört med D vid samma tidpunkt (och det är hon ju också). Flyttlasset går om 2½ vecka så vi håller på och packar för fullt, arbetsrummet börjar mer och mer likna ett förråd med alla flyttkartonger.

  • Fialotta2

    Vi ska på betessläppet i Jälla imorgon.

    Indra: Bra jobbat Rickard! Lillasyster växer bra här med. Vid knappt fyra veckors ålder var hon 58.5 cm lång och vägde precis över 5kg, lite skillnad mot brorsan hennes som var lika stor vid 7-8 veckors ålder..

  • Fialotta2

    Har efter ett par veckors uppehåll äntligen internet igen. Vi har flyttat och bor numera i Vattholma. Mycket kvar att fixa men vi trivs jättebra.

    Lindis: Har ni hunnit prova ridskolan i Storvreta ännu? Vet du om de har enstaka gånger prova på? Hör av dig om du är fikasugen, vill träffas i någon lekpark eller så, det vore roligt.

    Indra: Åtta timmar, wow! Kan du inte be honom inspirera vår lilla litegrann, hennes rekord ligger på fem timmar..

    Grodiz: Det beror på.. Fick David välja skulle han titta väldigt mycket, men i allmänhet försöker vi begränsa hans tv-tittande så att det inte blir för mycket men någon timme om dagen blir det för det mesta. Är jag ensam hemma med båda barnen blir det ofta lite mer eftersom vi gärna sitter framför tv:n alternativt läser en bok tillsammans när jag matar lillan. I nuläget har vi inte fått ordning på tv:n efter flytten så det är bara filmer som gäller.

  • Fialotta2

    Grodiz:


    Indra: Säger detsamma, det är jättehärligt att vara föräldraledig igen! Dock känns det som om dagarna försvinner i en rasande takt! Skönt att flytten är över men vi har fortfarande flyttkartonger kvar (såklart!) och en massa projekt vi skulle vilja göra i det nya huset. Tur att det är semester snart så att hela familjen är hemma och vi får mer tid tillsammans - och att vi förhoppningsvis hinner med litegrann då. David verkar vara inne i en trotsperiod, tror att det beror på flytten. :-/ Vi håller tummarna och hoppas att det lugnar ner sig snart. Det är mycket "jag kan inte", "det gåååår inte" etc just nu.

  • Fialotta2

    TM: Kul att se dig i tråden! Och GRATTIS till examen!!!! Härligt att du äntligen är färdig!!!

    Indra: Vad gör man inte för att få sova lite mer på nätterna?! Hur gick det sedan, vad blev det för film?

  • Fialotta2

    Årets varmaste(?) dag och vad gör vi?! Inte är vi utomhus i trädgården eller på badstranden som man borde vara utan vi är inomhus och renoverar. Galet eller hur?! David är hos mormor och morfar i helgen och vi håller på att göra om hans rum. Vi ska isolera en vägg, tapetsera och lägga golv. Blir jättefint när det är klart men det är mycket pyssel!

  • Fialotta2

    Grodiz:


    GRATTIS!! Vad roligt att han äntligen är här!! Hoppas att ni mår bra alla fyra och att det lugnar ner sig på hemmafronten snart.


     

  • Fialotta2

    Hej allihop!

    Det verkar som om det är semestertider(?!) för det är vääldigt lugnt här i tråden.. Hur är det med er, har ni haft det bra i sommar?

    Vi har precis kommit hem från vår semester. Vi har mest varit hemma och fixat med huset men det blev en vecka på Västkusten nu på slutet. Skönt med lite miljöombyte!

    Bilresan gick jättebra. R som är fyra månader idag sov mestadelen och D var lika snäll som vanligt. Han satt och lekte med sina bilar och läste böcker och blev superglad när vi som en överraskning tog fram mini-dvd:n vi hade köpt så att han fick titta lite på film.

    Han är fortfarande jättestolt över sin lillasyster och han är hennes stora idol, hon är såå intresserad av vad han hittar på. Häromdagen kom han på att om han hostade till (mer eller mindre äkta ) så gapskrattade hon. Gullungarna!

  • Fialotta2

    Indra: Härligt med renovering! Vi har också massor med projekt som vi skulle vilja/behöva ta tag i men det får vänta tills lite senare i höst. Kul att det går bra med förskolan

    Med oss är det ganska bra. Vi hade dop för lillan igår och hon var helt fantastisk, verkligen en liten solstråle! Dessvärre verkar D ha åkt på halsflussen som går just nu, han mådde bra igår men hade nästan 40 graders feber idag och ont i halsen och var allmänt ynklig. Stackars liten! Ska ringa vårdcentralen imorgon och se om vi kan få en tid där, skulle vilja att de tog ett halsprov på honom.

Svar på tråden Decemberbebisar i Uppsala - del 17