Inlägg från: gravid74 |Visa alla inlägg
  • gravid74

    I helgen var vi i Sunne och åkte lite slalom. Axel var inte så sugen på att åka men han fick låna sin kompis skidor i några åk så han fick testa på det. Han tyckte nog att det var ganska kul men han var som en hösäck och vägrade att stå själv på skidorna. U och jag delade på ett par skidor och ett liftkort eftersom vi ändå inte kunde åka tillsammans. Jag fick åkt en del så jag var nöjd. Vi bodde på ett hotell där en två-rätters middag ingcik varje kväll. Mycket trevligt att sätta sig vid dukat bord och slippa åka iväg till någon restaurang på kvällen.

    Inatt blev Anton förkyld så vi har knappt sovit i natt hoppas att natten blir bättre.

    Heeso: Nyfiken på namn


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • gravid74

    Solaris: Det var helt perfekt med Sunne när man har små barn, kort restid 3,5 timme (ännu närmare för er ) och fina backar.

    Lmh: Axel var väldigt trotsig och känslig strax innan Anton kom. De sa på förskolan att det brukar vara så att de som ska bli storasyskon är känsliga precis innan för de känner av att det ska ske en stor förändring. Axel ville heller inte gå till förskolan idag. Låt mig få slippa sa han imorse men när han väl är där har han så roligt.

    Ullen: Lycka till nu.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • gravid74

    Solaris: Då kan vi stötta varandra för jag har också tänkt sluta med nattamningen runt påsk.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • gravid74

    Grattis LMH!

    Solaris: Här har vi en till som är förkyld så då blir det mera nattamning. Jag hoppas att de är friska i påsk så att vi kan kämpa med de små. Jag börjar jobba 1 april. Men bara en dag efter är det påsklov i 10 dagar Det har jag väl ordnat smart.

    Jag älskar våren!!!!!!!!


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • gravid74

    Styrkekramar till dig Ullen. Hoppas att det sätter igång snart, jag vet hur det känns.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • gravid74

    Ullen: Vad gör du här, nu får du se till att klämma fram ungen Den kanske kommer på Antons 1 årsdag på onsdag

    Idag har vi på nytt varit på Barnmedicin men Anton. Han blev förkyld för en vecka sedan och i helgen har han varit så rosslig. Himla trist att han är dålig just nu för han fyller år på onsdag som sagt och imorgon och på onsdag är det tänkt att han ska ha lite kalas, jag känner mig också lite krasslig. På torsdag börjar jag dessutom att jobba så då vill man ju vara pigg och frisk.

    Nätterna har annars varit riktigt bra på sistone. Inatt var jag uppe vid 3 och sen sov han till 6.30 och då tog U honom och väckte inte mig förrän 7.30.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • gravid74

    Anton har ikväll spytt ner sängen 2 ggr, vet inte om det är för att han hostar så eller om han är magsjuk, hoppas på det första, men nu får det räcka för kuddar och lakan är snart slut och vi vill gå och lägga oss


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
Svar på tråden *Snackis 10*