Inlägg från: UllenK |Visa alla inlägg
  • UllenK

    *Snackis 10*

    Skriver som en kratta gör jag{#lang_emotions_embarassed} Kan man skylla på gravidhormoner?

    Dagen har sin gilla gång och det kommer delar av slempropp hela tiden, men inga värkar. Blir den 1 som jag sagt hela tiden

    Heeso: Ja, namn, vad ska lilla heta? Låter inget vidare med svanskotan Slipper jag gärna.


  • UllenK

    Grattis Calibo Ni gillar Italien va??

    Här har det varit ännu en lugn natt, nu börjar det bli sådär att man vaknar och känner attans inte i natt heller. Med tanke på att de andra två har börjat så misstänker jag att denna också gör det och därav besvikelsen när man vaknar.

    BMbesök igår som kändes föga upplyftande, alla värden var bra och jag fick en ny tid den 1 april. JAG VÄGRAR GÅ PÅ DEN. Hon frågade om hon skulle känna efter men tackade faktiskt nej. Om jag nu hade öppnats mer blir jag bara mer nojjig att det ska gå fort igen, hade jag gått tillbaka hade det känts som ett misslyckade och står jag kvar där jag är blir det ju liksom status quo vilket känns helt fel det med. Så bättre att inte veta. Trodde ett tag igår att det kansek var nått, men det var några rejäla sammandragningar och sen la det sig.  Jag försöker gilla läget just nu.


  • UllenK
    Trodde faktikst att det var på G igår. Hela eftermiddan och kvällen var en enda lång sammandragning, och med 20min mellan ungefär så kom det 1 min långa värkar. Men icke. Avtog vid tiotiden och har bara känt av två st i natt. Och dagens väder inbjuder inte direkt till en mysig långpromenad eller uteliv i trädgården heller. Ska försöka få med M på någon shopping eller nått så jag får rört på mig.
  • UllenK

    Ingen bebis, inga känningar men en tvättmaskin i garaget, så jag är rätt nöjd ändå, nu får dan gå fort så jag kan få den installerad och börjat tvätta också

    Daggis: Kan bebis ligga och trycka på urinblåsan så det känns som UVI ? För idag känns det mycket bättre och jag avvaktar nog att springa till jouren och sitta och vänta där.


  • UllenK

    Grattis Anton på födelsedagen.

    Igår trodde jag igen att det var dax, hela kvällen gick jag med småvärkar, men icke. Och nu känns allt som vanligt. Legat vaken 3 timmar i natten och bara funderat. Helt ärligt om den inte kommer idag kan den lika gärna stanna kvar tills över påsk....Jag kommer nog bli världsrekordhållare i surhet snart. Nu har otåligheten satt in på allvar


  • UllenK

    hemma igen. Fortfrande öppen 3 cm, men tappen är bara en liten bit kvar på, buktande fosterhinna och MYCKET gynsamt, var domen. Fick även teckenblödning denna gången. Men hoppas inte på nått. HAr iallfall fått en överburentid tills på söndag. Men inte ens då finns ju några grantier. Den som lever får se. Hade gått ner 0,5kg och magen var lika stor som sist med 37cm  så jag är nöjd med det i vart fall.

    jättefina namn Heeso och LMH.


Svar på tråden *Snackis 10*