• Hinos

    Tvillingar i april, tråd 3

    Tyckte väl det var tyst i den andra tråden {#lang_emotions_wink}

    Vi är kvar på neonatal, hade inte ritkigt insett att vi skulle få stanna här så länge... vet inte riktigt hur jag hade tänkt. Idag hon ammat så mycket att hon slapp bli sondad får se hur det blir med nästa mål.

    Äntligen har gulsotsvärdet gått neråt och vi får hoppas det blir ett bra värde även på lördag. Vi blir inte utskrivna förrän det är bra och när hon äter själv, förhoppningsvis i början av nästa vecka.

    Jag födde vaginalt och det hade jag velat göra oavsett hur många där var i magen. Tycker det känns lite läskigt med kejsarsnitt och så tror jag att det är så mycket bättre för både barnen och mamman!!

    Idag kommer en kompis på besök, så idag har Signe fått nya fina kläder på sig!

  • Hinos

    Det borde väl komma lite bebisar snart, än så länge är det ju bara jag som har levererat!!

  • Hinos

    Igår drog Signe ur sin sond och sen dess har hon bara ammat och ändå fått i sig vad hon behöver!! Äntligen börjar det släppa... nu ska vi bara amma i ett dygn utan att väga henne och sen ska vi se hur mycket hon väger imorgon och hur mycket hon får i sig...
    Så nu börjar vi närma oss hemgång - äntligen {#lang_emotions_heart}

  • Hinos

    Ida fick komma hem så hon födde på sitt hemma sjukhus och inte i Sundsvall där hon var inlagd innan. Det är så ofattbart det som hände. Vår Valdemar somnade ju in i vecka 23 men vi fick iaf behålla vår älskade Signe!

  • Hinos

    Grattis till er som fått era guldklimpar {#lang_emotions_heart}
    Det är fullt upp hemma hos oss och man hinner inte vara här så ofta, jag har mer koll på dem som är på FaceBook!!

    Signe får tillägg för hon är fortfarande lite dålig på att äta, orkar eller vill inte suga tillräckligt. Så nu får även pappa sköta maten. Han ger all mat på flaska. Men han börjar jobba imorgon och försvinner då iväg i tre dagar så då får jag fixa allt själv.

  • Hinos

    Grattis igen Ida {#lang_emotions_heart}
    Vi gifte oss på den dagen då vår ängel Gabriel skulle varit född. Det var borgligt och enkelt men för oss helt underbart. Vi ska gifta oss i kyrkan sen en gång till då vi fått våra barn!!

Svar på tråden Tvillingar i april, tråd 3