Inlägg från: Toratenshi |Visa alla inlägg
  • Toratenshi

    Tvillingar i april, tråd 3

    Hej på er alla glada! Nu har jag också hittat hit! Det tog en stund

    Här är iaf en till som är heligt less på att vänta nu. Är i vecka 34 och tycker att det går så låååångsamt. Allt är bara jobbigt och tröttsamt. Har dessutom överdjävliga sammandragningar nu. Är lite orolig att jag inte ska fatta att det är "riktiga" värkar. Alla jag frågar ger olika svar. Det är så man kan bli tokig. Men men, man ska vara glad så länge dom stannar inne egentligen.

     Var på TUL i måndags och min 2a hade dippat med 11% Inte så roligt med tanke på att dom följt sin kurva jätte fint men BM tyckte inte det fanns något att oroa sig för så jag litar på henne. Annars så har min 1a också fixerat sig. Känns som man har betong i nedervåningen.

    Billie: Hur gör du för att få bli igångsatt tidigare? Själv kommer jag bli snittad men dom har sagt "efter påsk" vilket känns som en evighet för min del nu.

  • Toratenshi
    Billie skrev 2010-03-12 16:39:18 följande:
    Är helt slut, har varit på förhoppningsvis sista UL idag. Efter noggrann koll av BM så ville ändå läkaren göra ett eget UL och kolla flödet i navelsträngarna. TV1 ligger på +1% och TV2 på -16% (kanske, för de de fick ej bra mått). Det tar verkligen på krafterna att göra två UL, uppror i magen och jag har inte kunnat äta på hela em bara för det. Nu försöker jag ladda för en av mina sista jobbdagar imorgon (mitt "hemmajobb") då vi ska ha säljmöte här hemma, får besök av 16 tjejer. Men jag orkar inte planera eller fixa, vill bara sova....och blir så ledsen att min energi och mitt humör är så svajjigt, snyft!
    Vill bara skicka en STOR styrkekram till dig och alla er andra i tråden också! Vi har det alla lite jobbigt på olika sätt men det är så skönt att kunna ventilera i den här tråden! {#lang_emotions_flower}
  • Toratenshi
    MrsR skrev 2010-03-13 12:47:43 följande:
    Herregud vad jag känner mig tung och otymplig idag, och det är flera veckor till för magen att växa. Har snart inga kläder kvar som passar ju.
    Jag har samma problem! För FÖRSTA gången på 10 år höll maken med mig när jag stod framför garderoben och skrek "Jag har inget att ta påååå miiiig!" {#lang_emotions_tongue_out}
  • Toratenshi

    OJ, förstår att det måste känts omtumlande och jobbigt Men så jätte jätte skönt att du ligger inne där dom kan ha kolla på sådant här! Hopaps allt fortsätter flyta på bra nu ett tag till! Vi håller tummar och tår {#lang_emotions_flower}

  • Toratenshi
    MrsR skrev 2010-03-14 20:54:25 följande:
    Vinkar lite till er alla!Det har varit full fart här hemma hela helgen, så nu ska jag snart krypa i säng. Det verkar som om jag börjar samla på mig vätska, benen börjar bli svullna, annars är läget här som innan ungefär.
    Ett litet tips om det blir jobbigt med vatten i benen. Skaffa stödstrumpor. Finns på apoteket. Jag köpte mig ett par och dom är mina bästa vänner numera.
  • Toratenshi

    Inga barn här heller än. Själv har man varit på TUL idag! Inte konstigt att jag känner mig stor och tung nu! Min 1a väger 2600gr och 2an 2300! Mycket bäbis att kånka på! Tvåan hade dessutom vänt på sig! {#lang_emotions_surprised} Både vi och BM blev rejält överaskade,så nu ligger h*n med rumpan ner. Trodde inte dom kunde vända sig så här sent. Det är ju inte direkt gott om plats om vi säger så. Nu känner man sig bara tyngre och tyngre för varje dag.

  • Toratenshi
    mamma0005 skrev 2010-03-24 08:25:34 följande:
    IdaVasterflo: Mitt hjärta blöder för er! Stora kramar
    Nejmen NEJ! Vad har hänt?
  • Toratenshi

    Vad fruktansvärt tragiskt! All styrka och omtanke till Ida och hennes nära.

  • Toratenshi
    MrsR skrev 2010-03-25 12:24:51 följande:
    Tänker en hel massa på hur skört livet faktiskt är. Vad lätt det är att ta allt för givet.För att tala om något annat, så har jag fått utbetalning från FK idag! Det betyder att min sjukskrivning äntligen godkänts. Skönt!
    Ja man börjar tänka i banor som man kanske inte vill, men endå kan vara bra att beakta.

    Skönt att din sjukskrivning godkänts! Grattis! Måste kännas bra!

    Själv går jag på nålar och inväntar provsvar utifall mina fula prickar och kliande blåsor på magen skulle visa sig vara Hespatos. Usch det är inget roligt alls
  • Toratenshi

    Nu har jag delvis fått provsvaren. Men inte blev man klokare av det! Jag har tydligen förhöjda levervärden men måste invänta gallsyre- provsvaret som kommer på måndag (!) Jag tror jag blir tokig! Läkarna säger åt mig att smörja med kortisonsalva och avvakta men jag så förbaskat orolig Just att såren vätskar gör mig nervös. Bara prickar hade ju inte gjort något men nu börjar jag bli prillig. Såren ser ut lite som svinkopporna jag hade för flera år sen. Usch och fy :(

    Vilka fina SF mått ni har! Själv ligger jag på 39. Får också hela tiden höra att jag har liten mage men så länge mina två små växer som dom ska så tycker jag att magen kan väll få vara liten då.

    Härligt med påskliljor billie! Själv har jag skurat alla köksluckor och bytt ut alla fula handtag vi hade på köksluckorna. Blev riktigt bra! Lyckades till och med lura med mig karln till IKEA en sväng så nu ska jag rama in ett stort gäng foton som ska upp på väggarna.

    Ha de så fint nu alla!

  • Toratenshi

    STORT GRATTIS till alla era underbara bäbisar!

    Nej MsrR jag är också kvar. Har inte skrivit på länge då jag ligger inlagd på Antenatalen för bevakning. Mina blåsor är troligen PUPPP av värsta graden så de behåller mig här och övervakar. Mår helt ärligt skunk eftersom inget av de dom gör hjälper. En läkare tyckte jag kunde "stå ut" en vecka till. Fick lätt frispel ska medges. Nu är jag ju dessutom 36+4 så det känns ju bra iaf. Påsken ser ut att firas på sjukan men vad gör man inte.

  • Toratenshi

    2010-04-03 klockan 18.08 kom våra två små flickor! Eyra väger 2670gr och är 47cm lång. Tili väger 2440gr och är 48 cm lång. Våra två små vildar ♥ ♥

Svar på tråden Tvillingar i april, tråd 3