• Billie

    Tvillingar i april, tråd 3

    Jag har fyllt på med massor av nytt i stl 50 och 56, dock ej större stl. Vill att de ska matchas någorlunda och sen eftersom flickkläderna har skänkts så har jag bara pojkkläder kvar. Vår son som vägde 4.7kg använde inte så mycket småstl speciellt länge och de här bebbarna kommer nog ligga strax under 3kg strecket gissar vi på.

    Hua, trist att du ej fått dina pengar ännu MrsR! Jag fick mina första utbet från F-kassan 5/3, har redan shoppat upp precis varenda öre...

  • Billie

    Har varit hos läkaren idag, storgrät hela tiden, känner att jag börjar bli helt uttömd på energi och det blir lite väl mycket berg och dalbana för humöret. Mitt sjukhus tycker att det är ok med igångsättning v.37+0 så då har jag ett datum jag ska komma dit, dvs 30/3. Om det inte sätter igång tidigare, hon kollade livmodertappen för första gången, 2cm kvar och jag var 2cm öppen. Så kanske tidigare tom...

    Maken åkte till jobbet efter läkarbesökt och kommer tidigast kl 20, jag är aptrött efter dagens urladdning, undrar om barnen lägger sig självmant ikväll???

  • Billie
    Kräftis 25 skrev 2010-03-16 12:18:06 följande:
    Jag har bara fyllt på med kläder i storlek 50 i garderoben. Men har kläder i större storlekar på lager då syrran har en tjej och min mamma har köpt en del begagnat. De växer ju så fort men jag tror att de kommer att kunna ha storlek 50 ett tag i alla fall.Vi har tagit fram spjälsängen men den bäddar jag inte förrän bebisarna är på plats. Vår son roar sig nämligen med att klättra upp och hoppa i den och i allt byggdamm vi har denna vecka så blir den inte så fräsch. Nu hoppas jag att bebisarna snart kommer men det verkar som de tänker vara kvar. Får väl snällt vänta till igångsättningsförsöket i slutet av mars. Kanske födds de den 1 april!  
    Kollade alla kläder jag köpt, som vanligt så är en del 50 och 56 lika stora och en del 50/56 inte alls mittemellan utan antingen 50 el 56. Grrr, kan det inte finnas ett standardmått!!!

    Favvoplagg är iallafall plyschbyxor med nervikbar mudd vid benslut och midja, de brukar gå att ha riktigt länge.

    Vår son leker också med spjälsängen och maken har den som klädhängare just nu, bäddar den när vi väl är hemma igen.

    Kräftis 25 - när har du igångsättningsdatum?
  • Billie
    Hinos skrev 2010-03-17 10:15:18 följande:
    Det borde väl komma lite bebisar snart, än så länge är det ju bara jag som har levererat!!
    Ja, du är den enda vi vet men det är ju MÅNGA som försvunnit från listan under tiden här eller hur?
  • Billie

    Håller med TUL är alltid lite obehagligt, tar lång tid och känns som ett maratonpass efteråt i magen! Fina mått på twinsen mamma0005!

    Krya på dig MrsR!

    Nu efter läkarbesöket då vi diskuterade förlossningen så känner jag mig rätt nöjd med att bli igångssatt och så försöker vi vaginalt (1:an borde ju komma lätt iallafall). Sen få det bli som det blir, är så skönt iallafall att veta att jag fått mitt datum 37+0 och en läkare som lyssnade på mig och förstod min rädsla!!!

    Ingen som är aktiv på FB sidan som startades? Kommer ej ihåg namnet på den.

    Eller om man skulle utmana ödet ioch köra en färdknäpp eftersom jag ändå är 2cm öppen, vågar man det tro!?!?!

  • Billie
    MrsR skrev 2010-03-20 14:51:57 följande:
    Idag är jag så trött, så trött, lite illamående och körig i magen. Vill bara sova....... är inte nåt vidare sällskap för familjen på en härlig solig lördag.
    Usch, så trist! Illamående har båda mina tidigare förlossningar startat med, kanske är nåt på G?

    Jag har haft en kanonhelg med mycket energi, var tom på mässa hela dagen igår, både för att träffa folk och jobba lite. Sen så har vi varit barnlediga lör-sön (lill-moster lånar barnen) så vi har fått gjort en del omorganiseringar här hemma i garderober, byråer osv. Tar aldrig slut!!!

    Maken skulle kolla in Mitsubishi Grandis igår, tyvärr blir det ingen sådan ny för oss för den slutade tillverkas vid årsskiftet. Vi som ska byta tjänstebil och då ska vi byta till en ny bil kan alltså ej köpa den, trist för vi har hört så mycket bra om den.
  • Billie
    Hinos skrev 2010-03-19 11:46:56 följande:
    Igår drog Signe ur sin sond och sen dess har hon bara ammat och ändå fått i sig vad hon behöver!! Äntligen börjar det släppa... nu ska vi bara amma i ett dygn utan att väga henne och sen ska vi se hur mycket hon väger imorgon och hur mycket hon får i sig...Så nu börjar vi närma oss hemgång - äntligen
    Härligt, hoppas hon är duktig på att äta!
  • Billie

    Nä, inga barn här inte....men jag önskar att var på G!!! Har hemmajobbat lite idag, mailat massor och sen så har tvättmaskinen gått i ett. Hua, tänk när man har 6 pers att tvätta till, ex 4 tonåringar - vilka berg det kommer att bli!

    Ikväll blir det filmmys i soffan med maken om han inte somnar medans han lägger kidsen vill säga...

    Ida måste väl ha fött nu eftersom hon ej synts till!?!?

  • Billie

    Jag är säljcoach för ett klädmärke som jobbar med hemförsäljning (vill ej göra mer reklam här), så i min grupp ingår det 23 tjejer som jag "tar hand om" + att jag även är säljare själv såklart. Detta är 50% sysselsättning, resten jobbar jag på mitt vanliga jobb (men är sjukskriven från det sedan dec-09).

    Jag är glad att slippa fler TUL, tycker att de är skitjobbiga både psykiskt och fysiskt för det är svårmätt och att de alltid fått göra om våra med läkare efteråt. Kolla flöden i navelsträng osv som gör en lite extra nervös. Min ena har ju också vänt på sig precis, verkar inte vara nåt besvär alls om de väl bestämt sig. Mina var ju 2100 och 2600 den 12/3 så jag gissar på ca 200-300g var till nu. Så om det kommer ut bebbar närmare 3kg blir jag inte alls förvånad. Sen så har jag hört att TUL ofta ligger i underkant på sanningen, alltså så är det oftast större bebbar än vad de får måtten till.

    Idag öser regnet ner, hoppas snön försvinner snart så att det blir barmark när det är dags för barnvagnskörande!

  • Billie

    Åh, så tragiskt och hemskt, alla styrkekramar i världen till Ida med familj!!!!!!!!!!!!!

Svar på tråden Tvillingar i april, tråd 3