• InaLo

    30+ som ska ha bebis i nov

    Maddie72 skrev 2010-03-09 18:14:23 följande:
    Det där med ömma bröst eller andra symtom känns som det varierar. Ibland känner man av dem ibland inte. Beror lite på vad man gör. Just idag har jag känt av de ömma bröstvårtorna. Hihi, på jobbet har jag gått och lett för mig själv. Liksom "jag vet nåt som inte ni vet" !! =) Har ju inte berättat nåt för någon annan än min närmaste kollega.

    Det där med brösten, Jag vaknede tidigt i morse och blev orolig då jag det inte ömmade i brösten men nu på kvällen så ömmar det igen.


     


    AnnelieW skrev 2010-03-09 18:40:36 följande:
    Hej! Kikar in här, hoppas det är ok. är 31 och har en dotter född -01 och 2 bonus pojkar som är födda -97 och -98, plussade idag på eftermiddan, hade ett test liggandes och kände att jag skulle testa och det blev ett + så glad men samtidigt nervös, blev opererad för ett utomkveds i april förra året, så imorron ringer jag barnmorskan så dem kan kolla känns lungnare då även om mycket kan hända.
    Hej AnnelieW och grattis till pluset{#lang_emotions_flower}

    Usch för utomhvetshavenskapet. förstår att du vill ha lite extra koll!

    -------
    Själv så har jag vrit och klämt och luktat på en 6veckors gammal bebis ooo så gott et är! så mysigt.

    -----
    När ska ni andr berätta för
    Väner, släckt mm?

    /Inalo
  • InaLo
    BellaBambina skrev 2010-03-09 14:15:05 följande:
    Vilken vecka är nu i nu? När beräknade du mens??
    V.4+4
    Fröken Nina skrev 2010-03-09 16:13:55 följande:
    Jag tycker jag att det är så roligt att få prata med er i den här tråden! Spännande att följa varandra den här tiden.

    Tycker jag med, Jag vill prata om det mycket mer en min sambo och då är det skönt att ha er här.

    Hej hej och välomen lyckliga fröken!


    trixibelle skrev 2010-03-09 20:37:57 följande:
    Snart kommer hela nov va full med namn :) heheKram på er!!!
    Hehe, ju det tror jag med men de som har bf senare i månaden är fortfarande ovetande om sina graviditeter. Jag ska ju ha 12nov och är bara 4+4 så de lär droppa in lite eftersom.
    --------------------------

    Känner mig väldigt bölig gråter för det minsta lilla.

    Inalo


     

  • InaLo
    BaraCarolina skrev 2010-03-10 12:09:25 följande:
    www.pregnology.com/pregnancy-test.phpHär ser man utvecklingen vecka för vecka :)
    Tittade in det var många intresanta saker men en konstig sak. Där man kunde fylla i mens och ägglossning för att se vart man var så sa den att jag hadde ÄL om en vecka.
    Tror inte det. 

    Då var det dags i gen att köpa inlagdgurka igen, Det äter jag bara i början av en graviditet. Det är så konstigt men jag kan värkligen inte äta det annars, brukar tycka att det är vidrigt. Men nu är jag små sugen på det hela tiden.

    /Inalo
  • InaLo
    Jeanikee skrev 2010-03-10 16:05:35 följande:
    Hej! Jag väntar mitt fjärde, har tidigare en dotter född 03, dotter 04, och en son november 08. =)
    Hej Jeanikee och välkomen!
    Maysan skrev 2010-03-10 09:21:17 följande:
    Hej mammor.Idag åker jag iväg på tjänsteresa utomlands och vet inte om jag kommer att ha internet tillgängligt där. Är tillbaka den 19:e. Förstår det där med gråtfärdig. Jag börjar lipa utan anledning och i morse var det extremt jobbigt när dottern och sonen gick iväg till skola/dagis. Dte är ju bara lite mer än en vecka jag ska vara borta men oj så svårt det var. Gick in i v.6 i går och när jag är tillbaka så ska jag ringa Mama Mia och boka tid för inskrivning. Ha det så fint tjejer och ta hand om er och magarna.
    Ha det så trävligt mysan!
  • InaLo
    Erase skrev 2010-03-10 14:49:10 följande:
    Sist jag var gravid var magen som en spärrballong redan i vecka 8....Kunde omöjligt dölja det som vi planerat ...  Har iof. en kalaskula sedan innan, men att den ska bli så stenhård så tidigt !  Nu är jag bara i vecka 6 & än så länge syns inget annat än kalaskulan Mår inte illa alls ! Tack o lov egentligen, men jag känner mig inte gravid...Mensliknande värk som kommer och går, trött & kramp i vaderna bara.
    Själv fick jag ingen mage fören efte v18 förra gången. Jag toro det kommer bli likadant nu. Det blir så svårt med maten i börja då man mår så illa. Det ända jag fixar att äta nu är ostmacker med inlagt gurka och yougurt. Vanlir mat är inte och tänka på.

    Inatt blev jag tungen att berättta (jag jobbar natt) för en arbetskamerat om graviditeten. Det är så att hon ochså är gravid och har fått instuktioner om att hon inte ska handskast med en viss medicin som finns på jobbet så hon bad mig gjöra det istället. Först bara ståg jag där bara och tänkte ad gör jag nu, Jag är ju i värsta stadiet för att handskast med sådan medicin. I början när allting utvecklas, Medicinen är en kapsel med pulver och spricker den eller läcker den så kan man inhalera pulvret som kan oraka missbildnigar hos banet. Det kan ju även vara små mängder utanpå.  Så jag sa att jag inte heller hadde lust att gå in, hon sa " jag förstår det men någon måste gå in där. Då sa jag "jag tror inte du förstår varför jag inte vill in där. Och då fattade hon. Någon annan fick gå in där då!

    ---
    Tänkte vi kunnde presentera oss lite:
    _____________________
    Jag och gubben är:
    Vi bor:'
    Vi har(ålder):
    Bf:
    ____
    Om någon kommer på någon mer kul fråga så sätt in den
    ___________________________________________________
    Jag och gubben är: 32 och 38
    Vi bor:' Söder om gbg
    Vi har(ålder): 2barn 4,5år och 9,5år
    Bf:12/11

    Ne nu ska jag knalla iväg och hämta mina bran på fritids och dagis!

    Ha en trävlig eftermiddag
    Inalo
  • InaLo
    min lukas skrev 2010-03-11 19:00:28 följande:
    Hej jag kastar mig in i tråden också. Kul att så många av oss har barn sedan tidigare. Jag känner mig dock lika entusiastisk och ny som förra gången. Den här graviditeten känns annorlunda än förra. När jag var gravid med sonen reste jag runt i Thailand med en kompis och mådde toppen. Resan var planerad sedan länge och det var ett härligt minne. Hade jag haft samma resa framför mig är jag tveksam att jag hade orkat, jag är så tröööööött!
    Hej hej min lukas och välkomen.  Vad kul det låter med resan som n gjorde. Jag tycker ochså at trots detta är tredje barnet så är det lika spänande som första och andra. Det är ju så olika vaje gång och varje gång är det en ny lite varelse som man aldrig har täffat förr! Min första och andra graviditet går inte att jämföra med varandra de var så olika. Späande att se hur denna blir.
    Känner du redan skilnad?
    mrsSoffi skrev 2010-03-11 16:53:49 följande:
    Hej hej, hoppar in här jag oxå *skutt*Nyss fyllda 31 år och fick ett härligt stort plus idag. Har sedan innan en son som föddes i februari 2009. Har jag räknat rätt så blir BF ungefär den 19 november ..Jag och gubben är: 31 och 31Vi bor:' i MalmöVi har(ålder): 1 barn sen innan, 1 år gammaltBf: ca 19 november 2010
    Hej hej och välkomen inskuttandes hit{#lang_emotions_cool}

    ----
    Nu ska jag knalla iväg till jobbet. Ha en bra natt!
    Inalo
  • InaLo

    Hej !
    Vilket härligt under bar vårsol vi har här i dag. Man blir bara så glad.
    Jag vaknade 5.30 och tog en promenad vid 06.00 det var nästa ljust då.
    Det är lite konstig för jag är inte en morgonmäniska. Jag brukar inte bli folk fören efter 12.00 men nu sen jag blev garavid så vaknar jag såhär tidigt. Vilket inte är så bra då jag jobbar natt. Altså jag vaknar så tidigt på mina lediga dagar. Känner ni några skilande i sömrutinerna? Jag väntar bara på tröttheten som säert kommer om 2-3veckor. Härligt vore om man kunde skippa det denna gången. Jag tycker att tröttheten är värre en illamående.
    ---
    I dag är jag 5+0  och börjar vänja mig lite vid tanken att en liten har flyttat in. Det käns så spänande bara.
    ---
    Jag är så tacksam för att det gick så fort. Det är så konstigt. Det är bara 3veckor sedan vi bestämde att börja köra oskyddat och det tog direkt.
    Jag börade redan ha bebytankar förra året i maj men efter som vi bor så trånkt nu(bygger nytt som snart är klart) så valde vi att vänta.
    ------
    Igår läste jag kollegtiv avtalet på vårt jobb och såg där att jag förmodligen har rätt till två extra månder ledigt utöver föräldrapenningen efter som jag jobbat cirka två år där. Med 90% av lönen. Det värkar ju jättebra. har ni kollat upp något sådant på era jobb?

  • InaLo
    Vimsan75 skrev 2010-03-13 19:01:01 följande:
    Nån mer än jag som har en mage som putar lite väl mkt för v6?  Ska ju iofs ha tredje barnet (på 5 år) så det är klart att kroppen vet väl vad som är på gång, men jag skulle vilja hålla graviditeten hemlig i några veckor till. Min mamma var på besök häromdagen och jag tyckte att hon tittade misstänkt på min mage flera gånger, men jag inbillar mig väl kanske Försöker ta på mig skjortor och tröjor som döljer magen men det jobbiga är att på jobbet måste jag byta om tillsammans med mina arbetskamrater så det gäller att vara snabb som stålmannen
    Nja ingen mage här, Jag hr det tvärtt om jag får ingen fören typ v 20 eller så. Känns som evigheter ditt. Jag vill som du ochså göma det ett tag till men vad jobbigt det är. Kan förstå at du fått lite om det är3:e på 5år då har du haft några där på sistonde! Mins du mär magen kom med dina andra barn? Med mitt första kom det ca v17 med det andra kom det i v.20 och puff sa det, så hadde jag en ordentlig mage. 
  • InaLo
    Vimsan75 skrev 2010-03-13 22:27:35 följande:
    Jag har fått stor mage tidigt i båda mina graviditeter, kan dock inte minnas att magen var så här stor så tidigt de andra gångerna,  Med tvåan följde jag dock tvillingkurvan så bm trodde att de missat en på RUL. Fick göra extra ultraljud för att kolla antal och fostervattensmängd men det var bara en och normalt med fostervatten. Som tur var planade kurvan ut mot slutet. Skulle ha barn i september då och redan i maj började folk tro att det var dags när som helst Nu är det ju än så länge bara mest  gas i magen men magmusklerna verkar redan ha slappat till sig, därav jättekulan antar jag....

    Har hört att det är vanligt att man blir väldigt svulen om magen första veckorna det är ju så mycket som händer där inne.
    -------
    Jag ska till BM nu på tordag redan. När komen ni gå dit första gången. Jag är bara  5+5 då så det är rätt tidigt men BM vill att man kommer in på hälsosamtal så tidigt som möjligt. vet inte om det är inskrivning då eller bara ett hälsosamtal. Med mina andra flicker gick ja först i v10 och v12.
    -----
    Ne!!!! Nu tittade jag ut genom fönstret. DET SNÖAR!!!!! nu har jag fått nog. Nu ska våren komma.
    ----


     

  • InaLo
    PennyJenny skrev 2010-03-14 12:42:56 följande:
    Hej allihopa!Tänkte smyga in här och göra mig synlig. Har funnits i kulisserna ett par veckor (?) men inte velat presentera mig då jag inte visste ifall jag fått MF eller ej. Igår var vi dock på VUL och såg ett litet hjärta slå :) Underbart!Jag är 33 år i år (shit, vart tog tiden vägen?!) och väntar mitt fjärde barn, sambons första. Har haft mkt jobbiga graviditeter tidigare och det verkar komma en "favorit i repris" även denna gång då jag redan haft blödningar. Jag bor i Skåne, finns det fler skånemammor här?
    Hej hej!
    Usch med blödningar!  Känner väl igen det blödde mycket och ofta när jag väntade min andra flicka. Engång så mycket att det var en fläck i sorlek av en fotbol på lakanet när jag vaknade och när jag reste mig upp bara rann det ner mina ben. då tänkte jag att det var kört. Det blev sängläge i 3månader och allting slutade bra. Jag kunde inte ta en promenad eller lyfta något då började jag blöda. Men nu är hon stor och frisk flicka. Men vilken oro ma har. Och jag förstår att även om du blödit förut att du blir orolig igen denna gången.
Svar på tråden 30+ som ska ha bebis i nov