Inlägg från: livet från ljusa sidan |Visa alla inlägg
  • livet från ljusa sidan

    Bugaboo-tråd nr 21

    LillaG: Jag har en sjal och han stensomnar i den...jag kan absolut bära i sjal bara jag vet att han någon gång vill sitta i sin underbara vagn!! ;)

    Men det är som du säger, han är pyttebebis! Bara att han är så stor så man (jag) tror att han är mycket äldre än vad han är..... tack för tanken!

    Looovar du att han gillar sin vagn någongång ;)


  • livet från ljusa sidan
    LR75 skrev 2010-05-14 20:50:30 följande:
    vart finns det en offwhite suffla när man behöver den som mest??? dagens i-landsproblem.
    finns det inte på kidzshop? De fick in nya förra veckan tror jag det var för de skickade min beställning då som jag ahde gjort. Prova och ring dem och hör om de har några kvar, de kanske bara glömt att uppdatera sin webshop.
  • livet från ljusa sidan
    zasata skrev 2010-05-19 10:27:25 följande:
    Puffar min fråga, skall man ha bee mot sig eller framåt när man fäller? För jag tycker liksom sittsen glider av chassit.. (och jag fick en stoooor repa) Jag ahr ju svart bee+.. Beställt en svartsittdyna.. Men funderar på om man skall byta färg kanske, röd, sand eller blå? Eller är svart snyggast?
    Jag kan bara svara för gamla bee och där tror jag att man kan ha både och. Jag har iaf fällt den när sitsen är mot mig och det har fungerat finfint
    Jag är också i valet och kvalet vilken färg man skall beställa, jag hade ju gärna haft offwhite men det känns som att man måste tvätta den stup i kvarten? Jag är annars lite sugen på att sy en egen dyna.... men får se om orken räcker
  • livet från ljusa sidan
    straw2008 skrev 2010-05-26 09:58:34 följande:
    Alltså de är OMÖJLIGA att få bort om du satt de upp o ner... dåbörjar typ fingrarna blöda. Men sitter de rätt är detbara att peta genom mitthålet med ett finger på sprintarna som sitter utmed långsidorna på den  vita plastgrejjen. Men som sagt, se till att få i de åt rätt håll sen annars får du aldrig bort dem (om man inte bänder sönder med skruvmejsel eller kviv typ).
    men åhh de kom redan monterade så jag har inte rört dem... måste försöka imorgon igen
    tack!
  • livet från ljusa sidan

    haha på tal om det så lade jag i åkpåsen igår igen för det blåste så förbaskat!


    Vill ha en offwhite men tror jag skuter mig själv i foten, jag kommer ha den mer i tvättmaskinen än i vagnen...
    Är det bara jag som tycker att den nya sittdynan är ful? Har dock inte sett den i verkligheten så övertala mig gärna!!
Svar på tråden Bugaboo-tråd nr 21