Inlägg från: SysterYsster |Visa alla inlägg
  • SysterYsster

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Hej Hej! Längesen jag läste här, har haft galet mycket i skolan så att sy har hamnat långt ner på listan... Så jag är fortfarande en galen nybörjare. Har fått en förfrågan av en vän att sy byxor till hennes som som har blöja och är 6 år. Inga byxor har ju passform för blöjor i den åldern. Är det någon som har tips om vart jag ska lägga till tyg för att det ska räcka runt blöjan ordentligt eller finns det "blöjbyxmönster" att köpa i så stora storlekar?
    Tack!

  • SysterYsster

    just ja, min tanke är...
    midjemåttet är 63 cm, att lägga lite mer än hälften av det på bakdelen och mindre på framdelen och sen göra lite högre i midjan bak.. funkar det tror ni eller finns det nån fin beskrivning nånstans, eller nån"regel"

  • SysterYsster

    Är det någon som har beställt "sportstricot" från stoff och stil? Är det joggingtyg/mjukisbyxatyg eller är det mer träningsklädertyg?? Någon som vet?

  • SysterYsster

    Tack hörni :) Säger som Jalapeno det låter som WCT - huvva!!! Njae jag tror jag skippar det, haha. Idag har jag sålt min första mössa ;) Stort för en liten amatör som jag själv, det var en dagisfröken som ville ha till sitt barnbarn.

    Plura haha ja just ja sportjohan! haha

    Det tråkiga är att jag för länge sen döpte min blogg till "hjärtanpålandet", så på mina lappar har jag "lilla hjärtat" och det har jag ju sett att det redan finns ganska etablerat. Skulle vilja döpa om både blogg och göra nya lappar till kläderna... Vi ska flytta från landet dessutom är dags att göra om... Har varit så dålig på att visa mina alster i bloggen, men jag tänkte jag skulle bli lite duktigare :) Kanske roligare om jag har en ny bloggadress ;) Har ni krestiva idespruor några ideer... Jag älskar vitt, vill inte att det ska låta alltför barnsligt (som lilla hjärtat är på gränsen till...), jag bor i Västmanland... är sjuksköterska... Ååh det är så svåååååårt!

  • SysterYsster

    Haha ni fyndiga ;) Jag ska lusläsa vita serien ;) HA såg att det fanns en som hette Syster Helenas nya liv!! *bullseye* för det är mitt namn hihi

    FirstWear känns lite sportunderkläder.... Men tack för kreativa ideer!!!

    Jag har reggat en blogg som heter GrapeDesign för jag är mer eller mindre galen i grapefrukt också... men jag vet inte.... reggade den mest för att namnet inte skulle försvinna...

  • SysterYsster

    Är självlärd, men är inte så superduktig, syr fortfarande hellre än bra tror jag :) Har iaf fått sälja ytterligare en mössa i helgen *wihooo* så snart kanske man kan försörja sig *haha*.
    Ska outa min pysselblogg så fort jag skapat den, hehe. Har kollar runt på systeryster och det finns ju lite, men inget på Systerysster som jag heter här... felstavat, men kanske inte gör nåt??

    Jag skulle behöva komma igång med mukisar till stora tjejen, det är toooktomt nu, har t om rensat ur de för små, så nu måste jag!! Men vad brukar ni ha för tyg?? Jag sydde tights i jnys interlock, men det blir ju superfula knän i dem... vad är bäst att ta??

  • SysterYsster

    Usch vad trist att sprätta, sådär tycker jag det blir för mig när jag liksom slappnar av och "tror att jag kan utan att tänka på vad jag gör..." Tråk!

    Tack för tipsen med byxor, jag gillar också velour, men nu till våren tycker jag det känns så varmt... tights är ju klockrent med jersey, men hon skulle även behöva några par "vanliga" mjukisar... det finns ju typ collegetyger att köpa, tänkte om nån har bra erfarenhet av nån återförsäljare av sånt tyg...

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd