Inlägg från: Mojs83 |Visa alla inlägg
  • Mojs83

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Läser här i tråden men har aldrig skrivit tidigare.
    Jag vill be om ursäkt! Det var jag som mailade Mjukatyger. Jag tycker ibland diskussionen är lite missvisande. Jag känner INTE Anna personligen men jag har ALDRIG blivit dåligt bemött där. Fick ett felskickat tyg en gång men då fick jag en ursäkt och det rätta tyget dagen efter samt en förbetald returpåse till det felaktiga. Ville bara att hon skulle veta vad som skrivs och tycks. Inte meningen att trampa någon på tårna. Utan våra åsikter kan hon ju heller inte förbättra det.
    Jag tycker det har funkat bra. Känns som om mycket negativt skrivs om henne men aldrig någon som skriver något positivt. Om det skulle vara så att hon jämt var så otrevlig som en del skriver tror jag inte att hon skulle ha några kunder kvar. Vilket hon har eftersom nya underbara tyger kommer hela tiden.

  • Mojs83

    Hej!
    Tänkte hoppa in med en för er säkert enkel fråga.
    Läser en hel del här i tråden och fått massa tis. Nu tänkte jag köpa min första overlock. Har tittat en del på Janome. Vad är det för skillnad på My lock 744D och 644D? det skiljer ju nån tusenlapp i pris men jag ser ingen direkt skillnad?

  • Mojs83

    Det blev faktiskt den utan friarm! Tror det duger till mig. När jag syr på muddar tex på bebiskläder sätter jag liksom pressarfoten på insidan (i byxbensslutet) så då spelar inte friarmen någon roll ändå. Nu ska jag hem och sy!


    Titinea skrev 2011-06-07 13:41:25 följande:
    Jag har sytt kläder till dockor och bebisar utan friarm. Det har gått hur bra som helst. Så för mig hade det itne varit värt 1000 kronor extra. Fast sen tror jag att friarmen är för tjock för bebiskläder.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd