Inlägg från: Du och Jag ver2 |Visa alla inlägg
  • Du och Jag ver2

    Jag hänger lite efter ja - jag har en 08å en 10:a! (24mån emellan), så vet vad jag har att vänta

    Ang sy kläder till barnen så syr jag de flesta muddbyxorna iaf - å mössor. Sen blir det lite annat smått å gott. Jag är ju inte bara sy/tyg galen - utan älskar även att shoppa kläder på halva rea priset....så blir en hel del där!


  • Du och Jag ver2

    Hoppsan - råkade visst handla lite från MT helt oplanerat Fick lov att testa jeanscollege tyget! Sen slank det med fleece med döskallar, lila velour igelkottar och lime mudd (är mudden bra förresten??)


  • Du och Jag ver2
    Ullerull skrev 2010-11-13 23:32:29 följande:
    har inte gjort någon med  foder och jag har inte så tor koll på hur mycket större jag gör dem. Men det vore ju lite smart kanske att göra innermössan som den "ska" vara så den inte far ner. Eller skulle det bli konstigt. Testa!

    Nu ser jag suddigt och har börjat kisa...go natt!
    hahaha - tror JAG börjar se dåligt - eller är trött - jag läste kissa
  • Du och Jag ver2
    gewjyn skrev 2010-11-15 15:22:40 följande:
    Här är lite av det jag sytt i helgen och idag

     


     


    Blev visst gigantiska bilder... Legginsen är i jeanscollegen
    jättesnyggt!!

    Undrar också om leggingsen - eget mönster?!
  • Du och Jag ver2
    TeDrickaren skrev 2010-11-15 11:52:38 följande:
    Förresten hur är kvaliten? är den lika tjock som stoff och stils?? när det står 80cm rundvävd menar de att den totala bredden är 160cm??

    tacksam för hjälp
    Det menas att den är totalt 80cm  - och inte uppklippt i kanten! (så platt framför dig alltså 40cm bred!) 
  • Du och Jag ver2

    Var förresten bra att stå på loppisen för nån vecka sen - nu ska de som annordnar den ha loppis/marknad den 4-5:e dec! Så då ska jag vara med igen!!! Kul!!!
    Så nu ska det sys upp grejer - å måste ta och beställa nya visitkort ju! (gick å gifte mej i maj - haha - gubben friade typ dagen efter jag fått mina visitkort...vi gifte oss sen borgeligt bara - därav kort tid , samt så har jag ju ny bloddadress nu ju!!!)

    Mössor, julförkläden, å kanske lite muddbyxor!? Tänkte släpa med mig symaskinerna (marknaden är alltså inomhus!) å sy lite namnmössor på plats!! (hoppas det inte är en korkad idé....)


  • Du och Jag ver2

    Har kommit fram till att jag lär nog införskaffa Meedoms bok jag med! Nån som vet om det finns en översikt någonstans?! (har bara hittat till den från 4 år). Vad jag förstått så är det bra basmönster i den?! Jag letar efter ett bra basmönster till en tunika/klänning - har inte hittat nått bra än. Å rita ett eget och gradera har jag inte ork med just nu (fast egentligen så borde jag väl för att inte glömma bort hur man gör...)


  • Du och Jag ver2
    tinni78 skrev 2010-11-15 22:45:21 följande:
    Vad kul att det gick bra! Smart att ta med sysmaskinen, hoppas att det går lika bra på marknaden.
    ja - sålde väl inet massor - men lite iaf! Å knöt dessutom en massa nya kontakter!!! (å fick nån beställning med )

    Ja, å det bästa av allt - jag får stå där gratis!!! Eller ja, det är ju gratis bord för alla! Så jag kan ju inte gå minus iaf (kommer dock släpa med min maskinerna hem över natten - dem vågar jag inte lämna kvar även fast det är larmat!)
  • Du och Jag ver2
    tinni78 skrev 2010-11-15 22:46:56 följande:
    Den kanske finns på biblioteket, jag har lånat den här i stan iaf.
    Den har varit utlånad jättelänge har jag sett - å man måste ha lånekort för att kunna ställa sig i kö - å det har inte jag Å är typ aldrig på stan heller, vill nog gärna ha boken ändå (alltså å köpa!)
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd