Inlägg från: sarahl |Visa alla inlägg
  • sarahl

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    fick ett snabbt svar av Anna, kan ju bara säga att jag ALDRIG ALDRIG kommer handla av henne igen. Från det att jag skickat mitt mail tills hon svarade så har hon gått in o ändrat på just den gula mudden! Vilken ful prick hon är! O fy vad jag blir ledsen på en sådan människa!

  • sarahl

    Jeanscollagen är rätt bredd på men inte mudden. jag är skitförbannad o ledsen eftersom jag jag la mina sista tygpengar på just en order vid henne!

  • sarahl

    ja det gör hon,

    i mitt första mail idag som jag skickade till henne så citerade jag det som stod till den gula mudden på sidan. följande

    Mudden är rundvävd och total bredd 180 cm om man klipper upp den. Passar utmärkt till bandkantare då man vill få ut långa remsor. Bra elasticitet.

    Nu står det inte så längre kan jag säga, tyvärr skrev jag inte ut sidan så nu kan jag inte bevisa att det stod så!

    har just nu en inte alltför trevlig konversation via mail med henne. tydligen har hon iaf tid att maila på sin semester i karpe verde!Demon

  • sarahl
    Ogabinne skrev 2011-01-20 15:15:40 följande:
    Vilken menar du att de ändrat? På den gula står det fortfarande 180 cm och på den citrongula står det 140-150 cm? Ingen står det 43 cm och rundvävd.
    snurrigt värre. först stod den 180 cm uppklippt, sedan 80, nu står det 180 igen.
  • sarahl

    Jag har mailat med anna o tonen från ingen av oss var väl den bästa, jag hävdade en sak o hon en annan, men nu verkar det som jag får upprättelse med kompensation, men ska väl inte hurra förän jag har tyget i handen!

  • sarahl

    ni vet ju mudd historian jag skrev om i tråden igår med mjuka tygr. Nu har det ändrats på sidan igen. nu står bredden 140-150 o att det kan variera ibland ända upp till 180 cm.

    I  ett mail igår så skrev hon att hon inte har någon gul mudd med bredd över den jag fick.

    Hon är bra snurrig hon!

    OM jag nu beställer från henne igen så kommer jag vara supernoga med att spara infon på sidan o kontrollmäta både längd o bredd när tygerna kommr!

    Det är synd att hon är så klumpig när hon har så fina tyger, o hennes attityd ska vi inte ens prata om! Kräks

  • sarahl
    gewjyn skrev 2011-01-21 08:23:02 följande:
    Hur blev det med kompensation då?
    Jag ropar inte HEJ föränn jag har paketet i lådan, men enligt vad hon skrev så skulel hon skicka en meter kompensationstyg, jag sa att det kunde vara något annat tyg till samma värde så vi får väl se vad som dyker upp!
  • sarahl
    Ogabinne skrev 2011-01-23 13:45:22 följande:
    Jo visserligen om man inte vill ha 10 meter av samma tyg. Men vi är ju rätt många som syr, kanske vi kunde få ihop ännu fler och därmed minska antalet meter. Skulle vi få fram ett riktigt snyggt tyg skulle jag dock inte ha något emot 10 meter för det priset.
    jag är med på det! kanske lysa ut på nån blogg vore en bra ide. då kanske vi kan bli många o det kanske kan bli fler än 1 tyg att trycka upp!
  • sarahl

    Det är så härligt att ha er att rådgöra med.

    så ärligt nu! Vad tycker ni om namnet jag har på mina namnlappar. POSE. Skall jag beställa nya så vill jag att det ska stå P*OSE design. Men jag är inte helt bekväm med namnet.

    Namnet innehåller första bokstaven på mig, min man o våra då 2 barn. Men så fick vi ju Anton i april o han är ju inte med där!

    jag kan verkligen inte bestämma mig. o att hitta på nå nytt är inte jättelätt.

    funderat på

    Karamell
    Liten & söt
    Bara jag
    Liten & stor

    Åsikter!

  • sarahl

    idag kom min kompensation från mjuka tyger. Kan ni gissa vad som kom!!!!

    1 meter med retroringar i brunk jersey! Skrattande

    jag är supernöjd med min kompensation!

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd