Inlägg från: Skumboll |Visa alla inlägg
  • Skumboll

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    plura skrev 2010-05-27 09:55:00 följande:
    Jag tycker ju att wordpress är med användarvänligt, men de som har blogspot lär ju säga precis tvärtom...
    Med wordpress kan du lösenordsskydda enskilda inlägg, det tycker jag är bra!
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    Midnattsflicka skrev 2010-05-27 10:16:54 följande:
    Jag har wordpress på en egen domän. Har inte pekat om bloggen utan installerat wordpress på webotellet jag använder! Den nystartade sybloggen slängde jag upp under Blogspot/Blogger... Bara för att jag inte orkade pilla med något superavancerat just nu :)
    Ja, den möjligheten fanns också såg jag, men jag var sådär pigg på att betala 300 pix per år för att installera wordpress via webhotellet. 
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    m o e skrev 2010-05-27 12:27:22 följande:
    Men har du inte redan en domän? I så fall kostar det inget extra att ladda upp WP på den. Jag har gjort så på www.moedesign.se och det kostar bara den vanliga avgiften till webhotellet. Man betalar inget till WP. Då laddar du ner programvaran på wordpress.org istället.
    Aha, så det finns nerladdningsbar programvara också. Jag laddade ner och sen skulle man kofigurera... men jag förstår ju verkligen ingenting? {#lang_emotions_undecided}
    Via webhotellet kan man nämligen också beställa en wordpressblogg med en enkel installation, men det kostar ju som sagt pengar. 
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    m o e skrev 2010-05-27 21:11:59 följande:
    Det finns med nån slags installationsfil. Jag har inte superkoll, för det var min käre make som fixade det åt mig. Du måste ladda upp det via ett ftp-program, ungefär som med en vanlig hemsida. När du väl har laddat upp alla filer så kan du logga in direkt på min hemsida/blogg, och sen ser det ungefär likadant ut som när man bloggar i vanliga WP. Be någon datorkunnig om lite hjälp. :)
    Nu har jag läst på lite och förstått att man behöver ett webhotell så att man kan lägga upp en mysql databas. Jag har bara en domän och det räcker inte. 
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    Kaja skrev 2010-05-28 20:32:27 följande:
    Nyheter: Polisen misstänker att den så kallade Göteborgsmaffian har återupptagit verksamheten med langning. En privatperson såg idag en misstänkt affär äga rum i östra Göteborg. Två synnerligen misstänkta kvinnor i 30-40-årsåldern lämnade över ett misstänkt paket. När polisen kom till platsen var dock båda kvinnorna försvunna. En del sytrådar har dock säkrats, men hittills så är Polisens talesman Inge Tygh förtegen om vilken typ av sytrådar det rör sig om. Rykten gör dock gällande att det kan röra sig om den sk Znok som nu sprider sig i snabb takt över landet. Och att det när affären även var två små barn närvarande. "Chockerande! Hur kan man utsätta små oskyldiga barn med sådant!" säger en boende i området. Båda barnen hade dessutom tydliga spår från tidigare langning. Då i form av Sanetta och FabricFairy, den senare något som har fått starkt fäste i Sverige. Man har misstankar om att det även i Norra delarna av Göteborg kommer att ske affärer med andra missbrukare av tyger. Även denna gång rör det sig om Znok. Vidare spaningar pågår och polisen har finkammat stora delar av Göteborg och har bland annat siktats på E6 i full fart söderut med blåljus på, men tydligen så klarade sig maffian undan Polisen.
    Haha, du är ju för rolig!
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    Fiffa5 skrev 2010-05-28 20:57:06 följande:
    Har tidigare försökt fråga om ni kan tipsa om en bra OL, men  fick inga svar då så jag försöker igen Jag har en Janome DC4030 nu så därför var jag först inne på att köpa en OL från Janome med, bara för att jag är så nöjd med maskinen jag har nu. Men sen var jag på symässan och blev visad en maskin som verkade så mycket enklare, den trädde sig själv medan man på Janomen fick pilla med en pincett. TROR att det kanske var en Babylock jag kikade på, kan det stämma? Vad är det egentligen för skillnad på Imagine och Eclipse-modellen?? Ngn som vet?? Kan ni hjälpa mig och tipsa om en bra OL!?? 
    Det var nog garanterat en babylock, det är väl den enda maskin som trär sig själv...
    kollade lite snabbt och så vitt jag kan förstå så är den stora skillnaden mellan imagine och eclipse trådspänningen. På imagine är den automatisk medan du på eclipse får ställa in den själv. 
    Ska du ha en ren overlock och vill lägga lite pengar så är väl babylock ett toppenval!
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    yrväder skrev 2010-05-31 13:17:11 följande:
    Jag tror jag svimmar! Beställde av mjuka tygers nya tyger i onsdag, betalade med kort för jag tänkte att om jag har tur hinner hon skicka dom innan sin semester, speciellt eftersom vi åker på en veckas semester i anslutning till det hon kommer hem. Såg på bloggen att hon dock skulle få fordonen först idag, så förhoppningarna var inte så höga. Fick nu meddelande om att mitt paket är skickat Niceness, fast jag har ingen aning om vart jag ska rymma alla nya tyger, börjar vara lite fullt
    Jag beställde i fredags eftermiddag, mitt är också skickat. BRA jobbat säger jag...!
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    linweg skrev 2010-05-31 13:54:47 följande:
    Här kommer glädjedödaren... Skickat på "mjuka tygerspråk" betyder ihoppackat och redo för avfärd nästa arbetsdag, dva hennes nästa arbetsdag. Så jag håller mina tummar för er att det är nästa normala arbetsdag och inte som det var för mig...
    Det vet jag. Men jag förutser att hon får iväg de packade paketen innan hon går på semester så att de inte ligger till hon kommer tillbaka igen.
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll

    Plura: Vilken busunge!


    Jag tycker Hilcos gräsgröna velour är fantastiskt fin!
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    plura skrev 2010-06-01 13:20:23 följande:
    Hm, funkar tydligen inge bra att citera...
    Ja, flytta kläderna eller låsa in oljan!
    Jag brukar beställa hilco av neanobelle, hon har hjälpt mig flera gånger med tygprover!
    Hilcos velour är verkligen wow, lite dyrare men fasiken vilken fin kvalitet!
    ♥ Simon ♥
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd