Inlägg från: emptythorn |Visa alla inlägg
  • emptythorn

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Tryckknappar som man bankar fast, Har Bibbi det?  (Har gjort en beställning på MjukaTyger, så månadens budget är förbrukad. Alltså ingen tång den här månaden..)


  • emptythorn
    Skumboll skrev 2010-06-29 16:34:53 följande:
    Hoppas du får snabbt svar Plura!!

    Jag var nere hos den lokala tygaffären, antingen ska de stänga eller flytta för det var utförsäljning. Hade lilleman i vagnen med mig, han går inte att hantera om jag släpper lös honom. Men ack så otrevlig butiksägaren var, var tvungen att ställa ifrån mig vagnen om jag skulle vara där inne tydligen. Synd, jag hade stora plånboken med mig, men jag kan ju garantera att där blir då inget köpt. 
    Va tråkigt bemötande! Inte konstigt att de får stänga med den attityden.
  • emptythorn

    Hjälp mig nu tjejer! Hur var det nu med trådspänningen på OL. Tråden syns på rätsidan, även om man inte drar isär tygerna särskilt mycket. Vilken tråd är det jag ska spänna?


  • emptythorn
    GOBLIgobli skrev 2010-07-04 11:48:58 följande:
    Vänster nåltråd.
    Tack! Ska pröva sen när lilltjejen har lagt sig för natten. Tappade helt lusten igår kväll, så det blev inget alls sytt..
  • emptythorn
    plura skrev 2010-07-17 15:32:56 följande:
    Ja och framför allt breda.
    Eller så är det jag som har ovanligt smala barn  
    Tack! Då är det inte bara jag som svammlar. Tyckte de var så hiskeligt stora. Gjorde ett par brallor i strl 86 form 2, men när de var färdiga var de mer som 92/98. Stora alltså. Trist att behöva ändra.
    Varför kan dom inte göra mönster åt lagom tjocka ungar?
  • emptythorn
    Knastroll82 skrev 2010-07-18 07:29:26 följande:
    Är meedoms mönster med eller utan sömsmån?
    För är de med så förstår jag varför de är breda, enligt vad jag läst så ska man lägga på 6 cm(!) sömsmån på barnkläder. Helt galet mycket!
    Jag behöver kanske ½ - 1 cm, på sin höjd...
    De är utan sömnsmån. Det gör ju saken än mer konstig!
  • emptythorn
    Fiffa5 skrev 2010-08-14 10:05:11 följande:
    Jag köpte en OK där i somras när vi hälsade på min bror som bor där! Fast vi bilade så det vara bara att lägga in den i bilen....  Så om man flyger vet jag inte riktigt hur man gör.
    Okej, då blev jag ju inte hjälpt av det. Men tack iaf! :)
    Mimmi 71 skrev 2010-08-14 11:50:30 följande:
    Kånkarong köpte en CP från SMD med leverans i England för någrå år sedan. Tror att hon nämnde att det absolut inte var värt besväret att släpa maskinen som handbagage.
    Men det är inte jag som ska flyga med den isf, det är min mamma. Skämt åsido, inte så schysst att låta henne kånka på den först på flyget och sen på tåget hem. Fast hon är van.. Helt OT: När vi var små åkte vi rätt ofta tåg till stockholm och sen när vi skulle hem hade vi ju förståss varit på IKEA. Gissa om kupén var full! Man kunde knappt vända sig där inne.. HAHA. 
  • emptythorn

    Vart hittar man en sån där ärm-strykbräda? En vanlig stor tar så mycket plats och nu är jag less på att ha min provisoriska. (två handdukar och ett påslakan över på köksbordet..)


Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd