Inlägg från: Pumpalicious |Visa alla inlägg
  • Pumpalicious

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Lallan skrev 2010-08-01 17:06:14 följande:
    Tror att det var allt om handarbete som hade ett mönster för några år sedan. Har sytt av det själv och tycker att det funkar bra. Ottobre har också haft i något nummer.

    Angående det andra så handlar jag inte därifrån längre.
    får jag fråga varför du inte handlar där? Liknande som mig eller annan anledning?
  • Pumpalicious
    Made in Taiwan skrev 2010-08-02 09:03:04 följande:
    Jag har ingen aning om vem det är, men jag tycker att om man beter sig på det sättet som ett företag, så ska folk få veta om det! Speciellt företagaren själv. Jag tycker att du ska skriva ett mail till denne företagare och säga att du i fortsättningen inte har någon lust att handla av henne med sådan bristande service, och att du råder dina vänner och bloggvänner att inte göra det heller. Får man då ett surt bemötande IGEN så that's it, men får man istället ett ursäkta och en förklaring (kanske har hon det också väldigt jobbigt i sitt liv, kan ju vara t.ex. ekonomi, förhållande, barn vem vet), så är det ju en annan sak. Och vem vet, hon kanske t.o.m. lägger in en charmoffensiv och ger dig rabatt... :) man kan ju alltid hoppas.
    Jag har redan skivit det till henne, men fick inget svar.
    Och jag vet att hon tidigare fått liknande kritik och då kommer ett inlägg i hennes blogg om hur "alla hatar" henne och hur dåligt hon mår.
    Grejen är den att jag kan köpa det både en och två gånger, men bortförklaringarna till hennes bristande service börjar bli lite väl många i mitt tycke.
  • Pumpalicious

    Behöver turkosmudd! Men tycker alla är antingen för mörk(nästan blå) eller för grön. Blir galen snart!
    Vart köper ni turkos mudd??

  • Pumpalicious
    AMDA skrev 2010-08-03 11:56:35 följande:
    Råkade hitta tillbaka hit
    Var lite krångel att hitta rätt färg på tråden men nu är jag här igen iaf  
    Välkommen
  • Pumpalicious
    Jag var inne på Ohlssons i söndags (nya affären i Sickla, mycket bra tyckte jag!). Men dom hade bara en grönaktig och sen en jätte mörk.

    Jofotex har nog samma färger, eller snarlika iaf.

    Kanske ska testa Stoff O Stils då. Hur är den med elastiken?
  • Pumpalicious
    AMDA skrev 2010-08-03 12:31:00 följande:
    var så lite måste säga att stoff och stils mudd är nog en av de bästa jag testat, har testat ganska många
    En annan som har bra mudd är Andersson och Hjalmarsson men de har ju ingen internet butik

    Själv letar jag efter LILA mudd verkar inte finnas någonstans?!?! Vill den ska vara bingolottolila någon som har tips på var jag kan hitta det? 
    http://www.mjukatyger.se/product_info.php?cPath=22&products_id=504&osCsid=8be4a6eb559142d0c2171175ece0ee0b

    fast jag är inte såld på elastiken i hennes nya muddar.
  • Pumpalicious

    Och nu kan man inte ens beställa från internet butiker! Stoff & Stil har haft problem med sin hemsida i flera dagar. SUCK!

  • Pumpalicious

    Vill bara berätta att jag nu fått svar på mitt mail till butiksägaren jag hade "problem" med. Vill berätta det så ni får en ärlig och sann bild av vad som händer. Jag var aldrig ute efter att hugga någon i ryggen, så om detta kan få ett bra slut är jag lycklig. Men ännu har vi nog inte kommit så långt.

    Här är ett utdrag av hennes förklaring till det jag tyckte var otrevligt och utan service;

    Jag har aldrig varit otrevlig i mina mail till dig. Jag är rak och koncis men aldrig otrevlig. Att jag är rak och koncis har att göra med att jag har ont om tid och inte kan lägga hur mycket tid som helst på en massa omskrivelser i mail.  Jag har inte varit otrevlig mot dig och heller ingen annan. Jag ställde raka enkla frågor om vad du skulle tycka om folk som drar sig ur auktioner. Ingen anklagelse.

    och mitt svar på det är detta;

    Du har rätt i att du aldrig varit direkt otrevlig. Jag antar att man helt enkelt är van vid ett annat bemötande från andra ställen, där de verkar ta mer tid på sig att svara på mail. Jag förstår att du har jätte mycket att göra så jag ska försöka tänka på detta nästa gång du svarar kort. Jag är helt enkelt inte van vid det.

    Jag har ju ändå köpt ganska mycket tyger av dig och betalat, så på något sätt förväntade jag mig lite förståelse från dig faktiskt. Jag blev både ledsen och besviken när jag fick ditt mail som du kallar "kort och konsist", det kändes anklagande och ifrågasättande. Det kändes verkligen som du på allvar trodde att jag satt och ljög ihop någon usel historia. Så är det verkligen inte! Rent ekonomiskt sitter vi riktigt i skiten just nu.
     
    Jag vill gärna fortsätta handla hos dig, jag älskar dina tyger. Men om jag gick till en restaurang som slängde ut maten på bordet utan att säga "smaklig måltid" och sen inte tackade för dricksen så skulle jag inte gå dit igen hur god maten än var.
     
    Kanske kan det vara värt att ta sig tid att skriva några trevliga saker i dina mail om det kommer generera i fler nöjda kunder?

  • Pumpalicious

    satte mig vid symaskinen och tänkte få lite beställningar avklarade. Men det gick käpprent åt h-vete. Har tappat lusten helt. Hur får man tillbaka den?

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd