Inlägg från: emmize |Visa alla inlägg
  • emmize

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Nån som vet om det finns nån bra tutorial på trosor??

  • emmize

    Ni som syr mycket. Jag skulle vilja veta vad ni inte skulle klara er utan??


    Skulle ni klara er utan covermaskin och bandkantare?

  • emmize

    Tack för alla era svar. Om man ska lyssna på er så behöver det inte bli så många fler inköp för mig Skulle ju egentligen vilja ha en coverpro...men om den är lite krånglig + kantbandaren så är det inte nåt för mig. Har nog inte tålamod till det då För det går väl inte att göra det med en vanlig maskin, det är väl bara med e covermaskin det funkar?
    Nybörjarfrågor, jag vet, men frågar jag inte får jag inget veta heller

  • emmize

    Vad är detta, inte en uppdatering på hela dagen, annars tycker jag att det skrivs så mycket att man inte hinner med. Alla är väl kanske så upptagna att sy så här nära jul Själv har jag börjat inse att det är bara glömma att hinna sy allt jag hade tänkt till mina egna små troll... Får ta det sen istället

  • emmize

    Brukar inte mäta tygerna då jag får hem dom, litar på att jag får hem rätt, men jag märker nu att jag inte alls ska vara så godtrogen... Nu är det måttbandet som gäller hädanefter!

    Det är flera gånger som jag varit  missnöjd med MT dock. Både sen leverans och att hon inte verkar kolla mailen alls (ville samfrakta en gång)... + en gång som hon skulle föra tillbaka pengar då det blivit fel och det tog evigheter. Tråkigt att det ska vara sånt krångel då hon har så fina tyger. Det blir att man hellre beställer av andra än henne faktiskt...

    Znok är hittills min favorit! Vilken service!!!

  • emmize

    Är det nån som kan tipsa om vart jag kan hitta ett bra bodymönster? Skulle vilja ha en vanlig body med knäppning på axeln....eller knäppning som ex Molo har på sina...

  • emmize

    Oj vad sugen jag blev på att prova att rita nåt fint mönster till tyg, hade varit så kul att prova att rita upp ett, även om det inte skulle bli nåt tyg av det ...men är det nån som vet vilket program som är enklast att använda sig av?

  • emmize
    Knastroll82 skrev 2011-01-09 18:55:01 följande:
    Adobe Illustrator är bra, det använder jag mig av.
    Tack för svaret. Ska kolla runt lite, men lutar nog mot att köpa det isåfall...
  • emmize
    Ogabinne skrev 2011-01-12 20:56:00 följande:
    Är det någon som vet om det finns en tut någonstans på hur man bäst syr halsrigning med liten ögla och tryckknapp om ni förstår vad jag menar? Typ ala molos bodys och bodysuits.
    Säg gärna till om du hittar, för det vill jag också göra
  • emmize

    Usch vad missnöjd jag är med mjukatyger.se. Det här gången glömde hon att skicka med ett tyg. Och det är inte första gången som det blir fel. Dessutom så tycker jag verkligen att man blir så bra bemött heller när ett fel skett.
    Jäkligt synd att hon har så fina tyger, för annare hade jag bojkottat henne för läääänge sen.
    Tycker att hon skulle behöva gå en charmkurs och lära sig hur man bemöter sina kunder och hur man ber om ursäkt.

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd