Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Märkligt för att för några år sedan köpte jag ljusblå/vit randig velour från MG som jag älskade. För typ 2 år sedan mailade jag dom och frågade om de skulle få in det igen och det skulle de inte. På den andra MG shopen finns det. Fattar inget...

  • Ogabinne
    Knastroll82 skrev 2011-02-05 23:18:27 följande:
    Den "andra" ser äldre ut, kanhända de bytt webshop och bara slutat uppdatera den gamla?
    Klickar man på huvudsida på den som kommer man till den vanliga webshopen.
    Inte jag. Trycker jag på huvudsida kommer jag till den konstiga MG shopens framsida.
  • Ogabinne

    Hej tjejer

    Lite råd tack! Byxor av gul interlock med vita moln från JNY med röd mudd från MT som i tvätt 40 grader färgat av sig på de vita molnen i bensluten. GÅR detta att göra något åt eller är det kört?

  • Ogabinne
    yrväder skrev 2011-02-07 19:32:32 följande:
    Kapa av bensluten och sätt ännu längre muddar? (som du förtvättat kanske)
    En bra idé! Dock har byxorna redan bytt ägare och jag fick just reda på att detta inträffat. Tänkte om det fanns någon chans att det går att få bort med ngt medel eller varmare tvätt eller så...
  • Ogabinne
    yrväder skrev 2011-02-07 19:38:52 följande:
    Ah, jadu ingen aning faktiskt. Har *peppar peppar* aldrig råkat ut för det. Men tja, testa vanish eller nåt annat fläckborttagningsmedel, men risken är nog att det är kört.
    Nej jag har heller aldrig varit med om att tygerna färgat av sig, då har jag ändå använt samma mudd som satt på dessa byxor till många andra plagg. Därför förstår jag inte varför det färgat på dessa.
  • Ogabinne

    Jag sitter här och försöker planera barnens sommargarderober, allt från förra sommaren är för litet så allt behövs nytt. Men jag lär ju bli ruinerad. Jag vill ju ha alla tyger som finns till deras sommarkläder!

  • Ogabinne

    Ibland är barn bara för sköna!
    Jag hade köpt hem lite gröna vilda djur från JNY, den sista biten räckte precis till 2 mössor, men en liten bit av stadkanten var isf tvungen att följa med. Jag sydde ihop dom och tänkte att mina egna barn kan ha dom som ombyte och visade 5,5 åriga sonen dom. Han gillade djuren men inte färgen. Men när jag sa att han kan få den gröna PLUS välja en ny färg så tar vi den nya färgen nästa gång blev han nöjd.

    Sagt och gjort satte han sig vid JNY's shop och började välja. En stund senare sa han "nu är jag klar, nu väntar jag bara på att tyget ska komma hem i morgon".

    Jajamen, han hade klickat hem 250 meter blåa vilda djur och gått till kassan. Tack och lov kan han inte med kortbetalning... än.

  • Ogabinne

    Haha eller hur, visst att det är bra att ta i lite extra för att vara säker på att tyget räcker, men 250 meter?

    Shadow: Jag minns också hur kläderna med muddar som var tänkta att gå över magen blev lite halvknepiga när man hade mudden under magen. Jag gillade inte heller muddar över magen när jag var gravid, det tryckte på och var inte bekvämt. Om du skär ut platsen för mudden framtill på kjolen, så kjolens midja är mycket lägre på framsidan så borde kjolen bli lika lång fram som bak när mudden kommer på.

  • Ogabinne
    emmize skrev 2011-02-09 10:29:04 följande:
    Tnkte bara höra hur det går med tyget där som det pratades om att trycka upp, som vi skulle gå ihop och beställa av. Går det framåt eller??
    Nån som vet?
    Det går sakta men säkert. Nästa steg är att plocka ut några mönster för omröstning på bloggen. Jag vill inte ta med FÖR många mönster i omröstningen eftersom jag misstänker att vi då kommer stå med 75 favoriter så det är lite halvsvårt att välja.
  • Ogabinne
    sarahl skrev 2011-02-09 10:41:31 följande:
    3 kanske kan vara lagom. Är det kanstrolls tryck som gäller?

    Japp! Finska tjejen hörde aldrig av sig, men vad gör det när knastrolls goa tryck finns.


     


     


    Hörrni, jag försöker beställa denim till muddjeans från stoffochstil. Förut har jag använt deras Marin stretchdenim 7 oz tror jag det är, och den är himla mjuk, tunn och stretchig. Men jag är lite sugen på deras chambrey, men är osäker på vad det är för slags tyg? Är det ngn som köpt det? Är den jättetunn?

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd