Inlägg från: Knastroll82 |Visa alla inlägg
  • Knastroll82

    Lilja > Aha! Är du nöjd med den?

    Moson > Samma fråga till dig, är du nöjd? Är maskningen lätt att förstår sig på/trä/använda?


  • Knastroll82

    Sirius & ak74 > Jag köpte stretchfrottén jag med, tycker mer den är aprikosrosa/senapsgul. Inte alls orange/gul som den skulle vara. Mycket besviken.
    Däremot var den gul/gröna varianten fin.


  • Knastroll82

    Tycker det är synd att JNY inte har mindre "hemliga paket", för tre kilo är för mycket tyg för min hobbysömmnad. 1 kilo hade varit lagom.


  • Knastroll82
    bakabakalitenkaka skrev 2010-04-29 12:28:35 följande:
    Jag håller med, men vi kan ju dela
    Har inte 500:- över denna månad (har redan beställt från både MG och S&S), men om paketen fortfarande finns kvar vid barnbidrag så är jag gärna med!
    Mimmi 71 skrev 2010-04-29 12:30:01 följande:
    Det beror nog på arbetsmängden. Jenny vill ju få iväg lite tyg som bara ligger och det är kanske inte "värt besväret" för mindre ordrar. Dessutom är det ju rejäl rabatt.
    Jo, absolut, det förstår jag med. Men det känns trist att inte kunna vara med, speciellt eftersom tygerna är så härliga.
  • Knastroll82
    KattenKorven skrev 2010-05-02 11:50:12 följande:
    Jag hoppar in i den här tråden. Syr lite i perioder och nu har jag precis sytt ett par leggings till min dotter som blev rätt okej. Men en sak skulle göra nästa par betydligt bättre och det är elastisk söm. Har använt ett ganska strechigt tyg, men när man syr vanlig raksöm så är ju inte sömmen elastisk. Hur gör man då? Har bara en vanlig maskin, ingen overlock eller så.
    Har du fler sömmar än raksöm ovch sicksack på din maskin?
    Elastisk raksöm brukar se ut ungefär så här på maskinen: _ _//_ _//_ _

    Jag använder uteslutande min fuskoverlocksöm när jag syr i stretchiga tyger, den ser ut ungefär som sickasck men med streck mellan V:na.
    Det som är bra är att den kastar kanterna samtidigt som man syr, så man behöver inte sy flera gånger, precis som en overlock.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd