Inlägg från: Popcornpysen |Visa alla inlägg
  • Popcornpysen

    "vi som fått våra små efter ivf våren 2009".

    ÄR så glad att jag tog gravidförsäkring - har nu fått över 15 000 för att vi legat på sjukhus i två  månader. Får däremot ingen barnförsäkring då tjejerna är födda för tidigt.
    Vi har nog tur med vårt BVC, sköterskan sätter av ca en halvtimme till varje gång och vi har aldrig behövt vänta. Väntar på att min föräldragrupp ska börja snart. Jag sprang på en annan föräldrargrupp i veckan där de som jag låg på BB var med i. Känns konstigt att inte få gå med dem utan få gå med de som fått barn i februari.

    Vi övar oxå att lägga bebisarna på mage,  är sådär uppskattat. Ella är jätteduktig och stabil i sitt huvud, Bea däremot är mer en nickedocka.

    Nu börjar vi kunna träffa lite folk igen efter att ha haft besöksförbud under en månad på rek från neonatalläkarna. Vi vågade oss tom ner till stan igår och gick en runda på ICA.

    Jag tappade en del vikt veckorna efter födsel men har fortfarande mycket att ta av, har en riktig mage som hänger över snittet... Använder mina gravidbyxor och har ett par gamla byxor jag kan använda.

  • Popcornpysen

    Hej
    vi har tur med sovandet. Tjejerna lägger jag i sängen efter 19-matningen och de ligger vakna en liten stund i sängen o somnar sen gott. De väcks/vaknar igen vid 23-tiden och somnar oftast i vår famn efteråt. De får mat igen vid 3-tiden o sover gott till 7. Efter 7 får de fortfarande ligga kvar i sin säng och sover ofta till 9-10, så att jag kan få duscha o äta frukost! Det är ytterst sällan de kinkar, det är ibland på kvällarna vid 20-tiden som jag kan få sitta med dem, de beror nog på att det börjar bli ljusare på kvällarna. Så jag är väl av de få mammor som oftast är utsövd

Svar på tråden "vi som fått våra små efter ivf våren 2009".