Inlägg från: Gonzo |Visa alla inlägg
  • Gonzo

    Oktobermorsorna -04. Igen.

    Ja, så märkligt utan tråd. 


  • Gonzo
    Snorar och har mig, undrar om det är pollen? Yllet verkar redan ha dragit den slutsatsen. 
    På måndag ska vi göra UL. Så spännande! Är i vecka 19 så det går framåt med hög fart. 
    Linus--> Jag förstod inte heller det där om löpet igår...
  • Gonzo

    UL:et resulterade i goda nyheter. En fin bebis med allt som ska finnas där! 


    Vi som var så säkra på att det var en tös i magen fick veta att det är en pojk!
    En lillbror som beräknas komma 17 augusti! Blev flyttad en vecka, bakåt.
    Linus--> Trist!
    Yllet--> Undrar över hur du "bajsade" bajsdansen? Får lite märkliga bilder  
  • Gonzo

    Nyfiken --> det är bara att ringa soc igen. De kan inte neka dig att ansöka om kontakfamilj. De är då enligt lag tvungna att öppna en utredning och utreda "ert behov av hjälp och stöd". 


    Använd inte ord som avlastning utan snarare - bristande nätverk, er bakgrund, samt hur du som förälder har behov av att få stöd i din föräldraroll. Kanske en "föräldrakurs", det är bra och nätverksskapande. Du träffar andra mammor i samma situation.
    Skriv en skriftlig ansökan om kontaktfamilj. Som myndighet måste de behandla den då.
  • Gonzo
    nyfikengrön skrev 2010-04-03 00:21:38 följande:
    ... var i kontakt med soc för o höra om kontaktfamilj men nej vi uppfyllde ej kraven på det.. det var minsann INTE tänkt som nån AVLASTNING till ensamståend föräldrar inte.. jag är ju såå ensam som förälder man kan bli fan. ...
    Då missförstod jag ditt inlägg... Ni uppfyllde ej kraven skrev du. Nåväl. Klart att det är bättre om du söker i din nya kommun, hennes svar var i så fall okej jue.
  • Gonzo

    Jag är sjukskriven, prematura sammandragningar som det heter. Koncentrerar mig nu på att vila och hålla lillebror på rätt sida länge till! Är i v 23 så det är på tok för tidigt för kännbara sammandragningar...


    Förundras för övrigt över vulkanen och askan. Rätt häftigt att den liten vulkan på Island påverkar hela Europa! 
    Nyfiken - skönt att du fick hjälp. Kliande blir man tokig på!
  • Gonzo

    Tråden verkar vara i vila. 

    Tänkte bara uppdatera lite om någon är nyfiken.

    Lillebror är fortfarande under jäsning, går i morgon in i v 35. Ska på en extra kontroll hos bm imorgon eftersom magen är ganska liten. Vi mår bra allihop!

    Nästa vecka åker vi en sväng på semester till Söderköping, hoppas att lillebror inte får för sig att komma när vi är där. Har för säkerhetsskull kollat upp telefonnr till förlossning och pratat med grannarna om att passa storbarnen OM det skulle bli ngt. 
    Fia--> är ni i S-köping nästa vecka kanske vi kan äta glass  

  • Gonzo

    ica--> Ja hujedamig! Jag är toksnygg på badstranden med stay-ups-stödstrumpa på ena benet. Har ett osnyggt och oskönt åderbråck som går från insida lår till smalben. Jag vill inte heller vara den som gnäller, jag är bara glad att han stannat på rätt sida tillräckligt länge för att vara klar. Inte någon pematur igen! 

  • Gonzo

    Tycker oerhört synd om Yllet vars semester nu är slut. 

    Ica-->  Väntar med spänning på att bli uppdaterad!  

    Jag har en dålig dag. Har förvärkar var sjunde minut och har ont i ryggen. Om jag skulle gå på långpromenad undrar jag faen inte om denna bebis vill komma ut... Barnen har gått till grannen och är förhoppningsvis där och leker ett tag. 

    Kanske ska försöka vila lite på två alvedon.  
    Skriv inte på fejjan nåt om det bara. Vill inte oroa/ ge alla infon. 

  • Gonzo

    ica--> Det är jag inte så säker på... Det lugnade sig igår och idag känns det ok, hittils iaf. Idag ska vi ut och handla en sväng och sedan poolbad hos min syster, vi får väl se vad det medför. 
    Önskar dig all smärta . Det borde ju vara dags snart! 

  • Gonzo

    Jag tänker ignorera det faktum att Ella har kräkts och suttit på toa sedan vi vaknade i morse... Vet inte om någon minns hur det var när hon föddes. Vi hade magsjuka. Jovisst. Hur kan det vara möjligt att det verkar som om vi har fått det nu när jag är i v 38 även denna gång?! Går och drar täcket över mig och inhalerar handdesinfektion. 

    Godnatt liksom.

     

  • Gonzo

    Pssst - ica verkar ha fått en liten son. Wieee! Väntar med spänning på att få höra hur allt gick! Ett stort grattis!  

  • Gonzo

    Efter ett besök hos bm och konstaterande att mitt bldtr är lite högt åker vi till fl. Regelbundna förvärkar kanske också bidrog till hennes "oro".
    Nåväl, önska mig lycka till! 

  • Gonzo

    Hej!
    Jojo, allt gick bra. Förvärkarna var värkar, var öppen 5 cm, men jag trodde att läkaren skojade, det kändes inte alls så. Blev inskriven på förlossningen vid si sådär 16, typ. Det hände inte så mycket mer och de tar hinnorna och kopplar på värkdropp. Ber om lustgas vid 18.40, uskan kopplar fel och ger mig för lite gas. BM känner, fortfarande öppen 5. Har galet ont. Helt plötsligt börjar de plocka fram en vagn med prylar och BM säger till mig att krysta för nu kommer det en bebis. Eh. Jahapp. 19.18 är han ute. 

    Han är världens finaste. Nu är vi hemma och myser hela familjen. 
    Härligt och helt obeskrivligt fantastiskt!

  • Gonzo

    Jag blir så glad varje gång jag ser att det är fetstil på rubriken "Oktobermammor" . Har också de flesta på fejjan men Fl är ngt särskilt.

    Fy fan för vädret idag!  

Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.