• Svar på tråden Hörselskadade och döva barn del 4
  • Zessan84

    Det här med kontaktdagar...igen..{#lang_emotions_wink} Kanske är lite trög, men hur vet man att ens barn omfattas av LSS?

  • Zessan84

    Jag har FP med lillebror, men de dagar vi är hos lähare o dyl har jag tagit TFP istället. Nu huxflux fick man inte det ringde dom om i fredags.. Trots att de beviljat flera ggr innan!

    Jag vill ju inte lägga lillebrors dagar på att vara hos doktorn med storebror! Men enligt den handläggaren kunde man bara få TFP om man avstått från arbete.. Och det ahde ju inte jag..

  • Zessan84

    Tack Anne h! Ska kolla upp det.. Känns trist att man ska behöva ta lillebrors dagar för att spendera en massa tid hos läkare! Då har jag ju inte ens med honom utan fixar barnvakt..

  • Zessan84

    Joffe:

    Vi har fixat barnvakt de dagar vi behöver gå båda två. Försök hitta barnvakt. Det är alltid bra att komma iväg bägge 2 såna dagar..

    Har oxå ångest över det här med fler timmar när vi jobbar bägge två. Nu ör han helt slut efter en 5-timmars dag. Hoppas vi ska få mer i vårdbidrag nu så vi kan jobba 75% bägge två. Då kan vi dela upp det så att någon slutar hyffsat tidigt varje dag.. Återstår att se! Har inte fått in alla intyg ännu, men senast sista mars ska jag skicka in det..


     


    Måste leta upp det där med attman får byta FP mot TFP! Någon som vet var man kan hitta det? =)

  • Zessan84

    Jag tycker oxå ni ska söka NU! Sen när barnet blir äldre kan man ju söka om. Vi har beivlat 1/4 del i ett år till, men jag har skickat in en ny då både vi och läkarna anser vi har rätt till mer.

Svar på tråden Hörselskadade och döva barn del 4